Θα είναι ανοιχτό 03/05 & 7/05 09:00-17:00. Σας ευχομαστε καλό Πάσχα!

για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike React Infinity Run 3
Nike React Infinity Run 3
Nike React Infinity Run 3
Nike React Infinity Run 3
Nike React Infinity Run 3
Nike React Infinity Run 3
Nike React Infinity Run 3
Nike React Infinity Run 3
Nike React Infinity Run 3
Nike React Infinity Run 3
Κωδικός του προϊόντος: DZ3014-401
Nike

Nike React Infinity Run 3

Κωδικός του προϊόντος: DZ3014-401
Nike React Infinity 3Men's Road Running ShoesΣυνέχισε το τρέξιμο με μαλακή και υποστηρικτική αντικραδασμική προστασία που εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή. Το πιο φαρδύ μπροστινό μέρος και οι ψηλότερες στρώσεις αφρού προσφέρουν αντικραδασμική προστασία για ξεκούραστη αίσθηση, εξασφαλίζοντας τη σιγουριά που χρειάζεσαι για να τρέχεις δυναμικά στον δρόμο κάθε μέρα. Η ελαστική αίσθηση υψηλής απόκρισης θα σου προσφέρει επίσης μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς προσθέτει ένα στοιχείο υψηλής ταχύτητας σε ένα από τα πιο δοκιμασμένα παπούτσια μας, για να σε βοηθήσει να τρέχεις περισσότερο, πιο γρήγορα και πιο μακριά από ποτέ. Σε αυτήν την έκδοση, ανανεώσαμε τη σχεδίαση του εμβληματικού μας λογότυπου και προσθέσαμε μοντέρνα χρώματα.Ομαλή κίνησηΤεχνολογία Nike React με ανάλαφρο, ανθεκτικό αφρό για ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Διαθέτει καμπυλωτό σχήμα και παρέχει στήριξη στα τρία στάδια του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.Αεριζόμενη εφαρμογή κάθε στιγμήΤο επάνω μέρος από προηγμένο υλικό Flyknit προσφέρει κυκλοφορία του αέρα στα κατάλληλα σημεία. Είναι γερό και ανθεκτικό, προσφέροντας σταθερή αίσθηση στο πόδι σε κάθε χιλιόμετρο. Η τεχνολογία Flywire εξασφαλίζει πρόσθετη στήριξη και σταθερότητα στο μέσο του πέλματος.Ρυθμιζόμενη γλώσσαΗ πλήρως ρυθμιζόμενη γλώσσα από Flyknit μπορεί να αναδιπλωθεί για μια διαφορετική στιλιστική επιλογή ή να προσαρμοστεί με στόπερ για διαφορετικούς τύπους τρεξίματος. Συνδυάζεται με το σύστημα Flywire για να προσφέρει την κατάλληλη αίσθηση άνεσης και σταθερότητας. Το κολάρο είναι φτιαγμένο από εξαιρετικά απαλό ύφασμα με αφρό που συνδυάζεται άψογα με το Flyknit.Το φαρδύ σχήμα παρέχει πιο σταθερό βηματισμό για απελευθέρωση ενέργειας σε κάθε βήμα.Διαθέτει περισσότερο καουτσούκ στην εξωτερική σόλα για πρόσφυση και ανθεκτικότητα.Το κολάρο με επένδυση χαρίζει απαλή αίσθηση και άνεση.Θηλιά στη φτέρνα για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση..

Αναβαθμίστε το athletic style σας και επωφεληθείτε από την  Mid-Season Offer.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία—shop now!

169,99 EUR
169,99 EUR
127,49 EUR
Εξοικονόμηση : 42,50 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike React Infinity 3
Men's Road Running Shoes
Συνέχισε το τρέξιμο με μαλακή και υποστηρικτική αντικραδασμική προστασία που εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή. Το πιο φαρδύ μπροστινό μέρος και οι ψηλότερες στρώσεις αφρού προσφέρουν αντικραδασμική προστασία για ξεκούραστη αίσθηση, εξασφαλίζοντας τη σιγουριά που χρειάζεσαι για να τρέχεις δυναμικά στον δρόμο κάθε μέρα. Η ελαστική αίσθηση υψηλής απόκρισης θα σου προσφέρει επίσης μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς προσθέτει ένα στοιχείο υψηλής ταχύτητας σε ένα από τα πιο δοκιμασμένα παπούτσια μας, για να σε βοηθήσει να τρέχεις περισσότερο, πιο γρήγορα και πιο μακριά από ποτέ. Σε αυτήν την έκδοση, ανανεώσαμε τη σχεδίαση του εμβληματικού μας λογότυπου και προσθέσαμε μοντέρνα χρώματα.

Ομαλή κίνηση
Τεχνολογία Nike React με ανάλαφρο, ανθεκτικό αφρό για ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Διαθέτει καμπυλωτό σχήμα και παρέχει στήριξη στα τρία στάδια του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.
Αεριζόμενη εφαρμογή κάθε στιγμή
Το επάνω μέρος από προηγμένο υλικό Flyknit προσφέρει κυκλοφορία του αέρα στα κατάλληλα σημεία. Είναι γερό και ανθεκτικό, προσφέροντας σταθερή αίσθηση στο πόδι σε κάθε χιλιόμετρο. Η τεχνολογία Flywire εξασφαλίζει πρόσθετη στήριξη και σταθερότητα στο μέσο του πέλματος.
Ρυθμιζόμενη γλώσσα
Η πλήρως ρυθμιζόμενη γλώσσα από Flyknit μπορεί να αναδιπλωθεί για μια διαφορετική στιλιστική επιλογή ή να προσαρμοστεί με στόπερ για διαφορετικούς τύπους τρεξίματος. Συνδυάζεται με το σύστημα Flywire για να προσφέρει την κατάλληλη αίσθηση άνεσης και σταθερότητας. Το κολάρο είναι φτιαγμένο από εξαιρετικά απαλό ύφασμα με αφρό που συνδυάζεται άψογα με το Flyknit.
Το φαρδύ σχήμα παρέχει πιο σταθερό βηματισμό για απελευθέρωση ενέργειας σε κάθε βήμα.
Διαθέτει περισσότερο καουτσούκ στην εξωτερική σόλα για πρόσφυση και ανθεκτικότητα.
Το κολάρο με επένδυση χαρίζει απαλή αίσθηση και άνεση.
Θηλιά στη φτέρνα για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike React Infinity Run 3
Αθλητικά παπούτσια
Nike React Infinity Run 3