Αναζήτηση στον ιστότοπο

για αγορές άνω των 40€

Καλέστε μας στο 2108948915 (Δευ-Παρ 09.00-17.00)

Αλλαγες και επιστροφες

Εάν έχετε αλλάξει γνώμη για την αγορά που κάνατε, ή επιθυμείτε αντικατάσταση ενός ή περισσοτέρων ειδών απο την αρχική σας παραγγελία, μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών (από την ημέρα παράδοσης της αποστολής). 

Για την επιστροφή των προϊόντων, μπορείτε να επιστρέψετε τα είδη απευθείας σε ενα κατάστημά μας, εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής σας, ώστε να αποστείλετε τα είδη προς επιστροφή στο σημείο απο το οποίο έγινε η αποστολή τους. Σημειώνουμε οτι η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη. 

Πριν την αποστολή των προϊόντων, επιβεβαιώστε οτι έχετε εκτυπωσει και έχετε συμπληρώσει τη φόρμα επιστροφής, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να συσκευάσετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία (συμπεριλαμβανομένου του κουτιού και άλλων αξεσουάρ) και χωρίς ίχνη χρήσης, μαζί με την απόδειξη και τη φόρμα επιστροφής και να το στείλετε ή να το παραδώσετε στη διεύθυνση του καταστήματος από το οποίο στάλθηκε το προϊόν. 

Μπορείτε να βρείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων λιανικής εδώ.

Στην περίπτωση της αλλαγής, αναγράφετε στην φόρμα επιστροφής το νέο είδος και το μέγεθος που επιθυμείτε. Κατα την παραλαβή της επιστροφής σας θα γίνει έλεγχος διαθεσιμότητας και αναλόγως θα γίνει εκ νέου αποστολή του είδους που επιθυμείτε. 

Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων, παρακαλούμε συμπληρώστε στην φόρμα επιστροφής τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να πιστωθούν τα χρήματά σας, καθώς και την τράπεζα και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου. Στην περίπτωση που η αγορά εχει πραγματοποιηθεί με ]τρόπο πληρωμής διαφορετικό της αντικαταβολής, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται με τον αντίστοιχο τρόπο. 

Όλες οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 14 ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου της επιστροφής. 

Αν χρειάζεστε βοήθεια για την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο online.support@sport-vision.gr