για αγορές άνω των 40€ 

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

Καλέστε μας στο +302104409222

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Η Εταιρεία Sport Vision ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ A.E. (εφεξής, η "Εταιρεία" ή "εμείς"), προσπαθούμε να προσφέρουμε μια εμπειρία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επισκεπτών μας, χρησιμοποιώντας υπεύθυνα τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Δεσμευόμαστε να σεβόμαστε και να διαφυλάσσουμε την ιδιωτικότητά σας και να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και απορρήτου.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τους παρόντες όρους, από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και κοινοτικού νομικού πλαισίου για την προστασία των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679), του Ν. 4624/2019 και των σχετικών αποφάσεων, κατευθυντήριων γραμμών και κανονισμών που εκδίδει η Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων (εφεξής, η "Πολιτική") αποτελεί αναπόσπαστο μέρος και ενσωματώνεται στους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας μας και μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε τακτικά την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων, ώστε να ενημερώνεστε σχετικά με τυχόν τροποποιήσεις.  Με την επίσκεψη και την πλοήγηση στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και την Πολιτική Cookies όπως ισχύει. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν σημαντικές τροποποιήσεις, θα φροντίσουμε για τη δημοσίευση σχετικής ειδοποίησης προς τους επισκέπτες της Ιστοσελίδας μας.

Η παρούσα Πολιτική εξηγεί πώς συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και / ή χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που λαμβάνουμε μέσω της Ιστοσελίδας μας και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε (από κοινού εφεξής ως "Ιστοσελίδα") και τα οποία σχετίζονται με την παρούσα Πολιτική, όπως κάθε φορά ισχύει. Η παρούσα Πολιτική περιγράφει επίσης τις επιλογές σας σχετικά με τη χρήση, την πρόσβαση, τη μεταφορά, τη διόρθωση και τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.

ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ 

Την ευθύνη για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ως υπεύθυνος επεξεργασίας έχει:

Sport Vision ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

Διεύθυνση: οδός 2ας Μεραρχίας, αρ. 3, Πειραιάς

ΑΡ. ΓΕΜΗ 153887207000

ΑΦΜ 801301109, της ΔΟΥ ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τηλέφωνο επικοινωνίας : +302104409222

E-mail: online.support@sport-vision.gr

Δραστηριότητα: Λιανική πώληση αθλητικών ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • για να απαντήσουμε στην ερώτησή σας ή στο αίτημά σας,
 • για να επεξεργαστούμε την προσφορά σας,
 •  για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας βάσει της συμβατικής σχέσης μαζί σας μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος ή στο κατάστημα.

Μπορούμε επίσης να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • για να μπορείτε να υποβάλετε καταγγελίες και να ζητήσετε επιστροφές σε όλα τα καταστήματά μας,
 • για να μπορείτε να ανταλλάξετε προϊόντα με εγγύηση σε όλα τα καταστήματά μας,
 • για να σας παρέχουμε διάφορους τρόπους πληρωμής σε όλα τα καταστήματά μας,
 • για να μπορείτε να κάνετε κράτηση και παραλαβή αγαθών από άλλα καταστήματα,
 • για να μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων σε όλα τα καταστήματα.

Μπορούμε επίσης να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας με σκοπό την επικοινωνία μάρκετινγκ βάσει της ειδικής συγκατάθεσής σας, ως εξής:

 • για να σας ενημερώσουμε για τα ειδικά οφέλη που συνήθως είναι χρονικά περιορισμένα,
 • για να σας ενημερώσουμε για εποχιακές εκπτώσεις και τρέχουσες προσφορές,
 • για να σας ενημερώσουμε για ειδικές προσφορές  που ισχύουν μόνο για τα μέλη μας,
 • για να σας ενημερώσουμε για τα πιο περιζήτητα μοντέλα στην προσφορά της Sport Vision,
 • για να σας παρουσιάσουμε νέες συλλογές αθλητικών ειδών διάσημων εμπορικών σημάτων,
 • για να σας παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα της Sport Vision και το ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Ανάλογα με το σκοπό, ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τα ακόλουθα δεδομένα σας:

 • Ονοματεπώνυμο
 • Διεύθυνση
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Τηλέφωνο / Φαξ
 • Εμπόρευμα / Υπηρεσία
 • Τραπεζικά δεδομένα (αριθμός λογαριασμού, IBAN, τράπεζα)
 • Φύλο
 • Ημερομηνία γέννησης

 Τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει θα είναι διαθέσιμα στους υπαλλήλους της Sport Vision καθώς και σε άλλα άτομα, εάν αυτό είναι απαραίτητο για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν τα δεδομένα. Αν σας ενδιαφέρει ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, διαβάστε την ενότητα "Παραλήπτες προσωπικών δεδομένων".

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις.

Σε περίπτωση αγοράς, η παροχή των ζητούμενων προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για τη σύναψη και εκτέλεση της σύμβασης, έτσι ώστε η Sport Vision να μπορεί να παραδώσει / παρέχει τα ζητούμενα είδη και, συνεπώς, να εκπληρώσει τη συμβατική της υποχρέωση. Εάν δεν παρέχετε τις ζητούμενες πληροφορίες στο Sport Vision, είναι πιθανό το Sport Vision να μην είναι σε θέση να επεξεργαστεί την παραγγελία σας και να σας παραδώσει τα παραγγελθέντα προϊόντα.

Κατά την αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν είναι απαραίτητες όλες οι παραπάνω πληροφορίες, αλλά πρέπει να μας δώσετε το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (για επιβεβαίωση της παραγγελίας) και τη διεύθυνση παράδοσης (για την παράδοση της παραγγελίας σας) και το τηλέφωνο (ώστε να είστε σε θέση να επικοινωνήσετε κατά την παράδοση). Ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής, ενδέχεται επίσης να επεξεργαστούμε τα τραπεζικά σας στοιχεία. Εάν δεν μας παρέχετε αυτές τις ελάχιστες πληροφορίες, δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση αγοράς μέσω του διαδικτυακού καταστήματος και η Sport Vision δεν θα μπορέσει να αποδεχτεί και να επεξεργαστεί την παραγγελία σας.

Επίσης, εάν δεν παρέχετε τις απαιτούμενες πληροφορίες κατά την υποβολή της ερώτησης ή αίτησης ή αγοράς στο κατάστημα που είναι απαραίτητες για την Sport Vision για την εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεών της ή για να απαντήσει στην ερώτηση ή το αίτημά σας, η Sport Vision ενδέχεται να μην είναι σε θέση να πραγματοποιήσει αυτό που ζητήσατε, δηλαδή δε θα μπορέσει να σας επιτρέψει να αγοράσετε το επιθυμητό προϊόν ή να ενεργήσετε σύμφωνα με την ερώτηση ή το αίτημά σας. 

Όταν παρέχετε στην Sport Vision πληροφορίες σχετικά με την ηλικία και το φύλο σας, η Sport Vision θα επεξεργαστεί τις πληροφορίες προκειμένου να φιλτράρει το περιεχόμενο που είναι προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας, δηλαδή να σας προσφέρει τα προϊόντα της που έχουν βρεθεί ότι προτιμώνται από παρόμοιους χρήστες, δηλαδή χρήστες του ίδιου φύλου και των ίδιων ηλικιακών ομάδων με εσάς, με σκοπό  να σας  διευκολύνει την αναζήτηση της προσφοράς μας. Η Sport Vision θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σας για τέτοιες προσφορές μόνο εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.

 Η Sport Vision δύναται να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς αυτό είναι απαραίτητο για τη σύναψη και την εκτέλεση της σύμβασης και την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων (συμβατική υποχρέωση της Sport Vision ως υπευθύνου επεξεργασίας) και έτσι ώστε η Sport Vision να μπορεί να  τηρήσει και να εκτελέσει τις νομικές της υποχρεώσεις (νομική υποχρέωση της Sport Vision ως εκτελούσα τη σύμβαση).

Ενδέχεται κάποιας μορφής επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων να είναι απαραίτητη για την βελτίωση των υπηρεσιών της Sport Vision, για την αποτροπή περιπτώσεων ηλεκτρονικής απάτης ή κακόβουλης χρήσης, καθώς και για απαιτούμενη συνδρομή σε δικαστικές και ρυθμιστικές αρχές. 

Επίσης, η Sport Vision υποχρεούται να επεξεργάζεται ορισμένα δεδομένα επειδή  αυτό ορίζεται από τους σχετικούς νόμους (φορολογικούς – λογιστικούς λόγους). Εάν δεν παρέχετε ορισμένες ζητούμενες πληροφορίες στην Sport Vision, η Sport Vision ενδέχεται να μην είναι σε θέση να συνάψει συμβατική σχέση μαζί σας ή να μην σας επιτρέψει να ασκήσετε τα δικαιώματά σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες. Όταν η Sport Vision επεξεργάζεται δεδομένα βάσει συγκατάθεσης, δεν είστε υποχρεωμένοι να παρέχετε αυτά τα δεδομένα, όμως τότε η Sport Vision ενδέχεται να μην είναι σε θέση να σας παρέχει τα δικαιώματα ή τις υπηρεσίες με τις οποίες σχετίζεται αυτή η συγκατάθεση.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ SPORT VISION ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας μόνο για το δικό μας μάρκετινγκ. Για να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, αρκεί να παρέχετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θέλετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο κι εμείς θα επιβεβαιώσουμε την εγγραφή σας μέσω της διαδικασίας διπλής επιλογής (Double opt- In email). Η διαδικασία Double opt - In πραγματοποιείται δια μέσω αποστολής στην ως άνω ηλεκτρονική σας διεύθυνση ενός μηνύματος επιβεβαίωσης της εγγραφής σας δια μέσω ενός συνδέσμου που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας Double opt - In αποτελεί θετική ενέργεια εκ μέρους σας παροχής συγκατάθεσης για την  λήψη ενημερωτικών / προωθητικών μηνυμάτων.  Μπορείτε να διαγραφείτε από αυτή τη λίστα ανά πάσα στιγμή  αν δε θέλετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα λάβετε μέσω e-mail μετά την εγγραφή, καθώς και κάθε φορά που λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο. Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα Quatricon για τη διαχείριση συνδρομών και παραδόσεων ενημερωτικών δελτίων. Επίσης, μπορείτε να εγγραφείτε, ώστε να λαμβάνετε  τα νέα και οφέλη μέσω μηνυμάτων SMS ή Viber, οπότε πρέπει να παρέχετε μόνο τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Εάν κατά την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο επιλέξετε να λαμβάνετε μηνύματα που είναι πιο προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας και μας παρέχετε πληροφορίες σχετικά με το φύλο και την ηλικία σας, η Sport Vision θα επεξεργαστεί τις πληροφορίες, ώστε να φιλτράρει περιεχόμενο που είναι προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας, δηλαδή να σας προσφέρει τα προϊόντα της για τα οποία βρέθηκε να προτιμώνται από παρόμοιους χρήστες, δηλαδή από χρήστες του ίδιου φύλου και της ίδιας ηλικιακής ομάδας με εσάς, ώστε να διευκολύνουμε την αναζήτηση της προσφοράς μας. Η Sport Vision θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σας για τέτοιες προσφορές μόνο εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.

Τέλος η Sport Vision ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε θεωρεί ότι στα έννομα συμφέροντα της περιλαμβάνεται η εμφάνιση και προώθηση της ίδιας και των καταστημάτων της, όπως και των προϊόντων και υπηρεσιών της στα ηλεκτρονικά κοινωνικά δίκτυα (social media).

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SPORT VISION

Τα στοιχεία της πιστωτικής και χρεωστικής σας κάρτας, τα οποία εισάγετε κατά την πληρωμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν λαμβάνονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία στα συστήματά μας. Η επεξεργασία πραγματοποιείται στα συστήματα με τεχνική και νομική ευθύνη του συνεργάτη μας για διαδικτυακές πληρωμές και εμείς λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της συναλλαγής.

Η Sport Vision χρησιμοποιεί την υπηρεσία WSPay για τη χρέωση μέσω διαδικτύου, προηγμένο σύστημα για ασφαλή αποδοχή καρτών πληρωμής μέσω διαδικτύου.

Ως πάροχος αδειών και πληρωμών με πιστωτική κάρτα, η υπηρεσία WSPay αντιμετωπίζει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα ως επεξεργαστής δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αρ. 2016/679 και σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες της πολιτικής PCI DSS L1 σχετικά με την προστασία της εγγραφής και της μεταφοράς δεδομένων. Η υπηρεσία WSPay χρησιμοποιεί το πιστοποιητικό SSL με κρυπτογράφηση 256-bit και κρυπτογραφικό πρωτόκολλο TLS 1.2, το οποίο είναι το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας κατά τη σύνταξη και τη μεταφορά δεδομένων. Τα προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιούνται για την εξουσιοδότηση και την πληρωμή ή την εκπλήρωση υποχρεώσεων βάσει της σύμβασης είναι εμπιστευτικά. Η υπηρεσία WSPay δεν επεξεργάζεται και δεν χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα εκτός από την εκτέλεση συμβάσεων εξουσιοδότησης και πληρωμής και, πριν απ΄ όλα, την εφαρμογή όλων των απαραίτητων τεχνικών, οργανωτικών μέτρων ασφαλείας, τα οποία επιβεβαιώνονται από το πιστοποιητικό PCI DSS L1.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΙ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Τα προσωπικά δεδομένα του προσώπου που εσείς τυχόν ορίσετε να παραλάβει την παραγγελία σας, δηλαδή, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση παράδοσης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  και αριθμός τηλεφώνου και τα οποία λάβαμε από εσάς κατά την επιβεβαίωση παραγγελίας, θα τα κοινοποιήσουμε στη συνέχεια  στους συνεργάτες υποστήριξης, προκειμένου να προετοιμάσουμε τα προϊόντα από την παραγγελία σας και να τα παραδώσουμε στη διεύθυνση που έχετε ζητήσει. Οι επιχειρηματικοί συνεργάτες εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες και να επικοινωνούν μαζί σας αποκλειστικά με σκοπό την παράδοση της παραγγελίας.

COOKIES ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Χρησιμοποιούμε τα cookies στον ιστότοπό μας για να επιτρέψουμε ορισμένες τεχνικές δυνατότητες και έτσι σας προσφέρουμε θετική εμπειρία κατά την διάρκεια της χρήσης. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies που μας επιτρέπουν τη διαδικτυακή ανάλυση, δηλαδή την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπού μας, την οποία εκτελούμε με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας και του περιεχομένου των προσφερόμενων υπηρεσιών. Δε χρησιμοποιούμε cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες για την παρακολούθηση των ενδιαφερόντων σας και την αποστολή υλικού μάρκετινγκ. Χρησιμοποιούμε το Google Analytics (Google LLC, ΗΠΑ) για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων για σκοπούς ανάλυσης. Σύμφωνα με τη συμφωνία που έχει κάνει μαζί μας και τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα συνεργασίας « Privacy shield» μεταξύ της ΕΕ και των ΗΠΑ, η Google δεν χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για κανέναν άλλο σκοπό και λαμβάνει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας.

Όσον αφορά τη χρήση των Δεδομένων που συλλέγονται μέσω των Cookies, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  

Η Sport Vision σάς επιτρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπό της και να ανοίξετε το λογαριασμό σας. Μέσω του προφίλ σας μπορείτε να πραγματοποιείτε διαδικτυακές αγορές καθώς και να έχετε άλλα οφέλη.

Για εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού απαιτούνται τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φύλο, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση και τόπος διαμονής, ημερομηνία γέννησης και κωδικός πρόσβασης.

Ο κάτοχος του λογαριασμού μπορεί να εισαγάγει διευθύνσεις που χρησιμοποιεί συχνά εάν το επιθυμεί, καθώς και τις πληροφορίες που απαιτούνται για τη χρήση της έκπτωσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτά τα δεδομένα (εκτός από τον κωδικό πρόσβασης) και το ιστορικό παραγγελιών στο λογαριασμό σας είναι διαθέσιμα σε υπαλλήλους της Sport Vision και σε άλλα άτομα όταν αυτό είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών της επεξεργασίας. Αν σας ενδιαφέρει ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, διαβάστε την ενότητα "Παραλήπτες προσωπικών δεδομένων".

Εάν έχετε λογαριασμό σε ένα από τα κοινωνικά δίκτυα: Facebook, Google ή Twitter, μπορείτε να συνδέσετε αυτούς τους λογαριασμούς με το λογαριασμό στην  Sport Vision για να κάνετε τη διαδικασία πρόσβασης ευκολότερα και ταχύτερα. Η Sport Vision δεν έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς σας και τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτά τα κοινωνικά δίκτυα, ούτε κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα που εμείς αποθηκεύουμε δια μέσω των παρόχων αυτών των κοινωνικών δικτύων.

Ο λογαριασμός της Sport Vision είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο μόνο αφού συνδεθείτε στον ιστότοπο της Sport Vision με τα  σωστά στοιχεία σύνδεσης, δηλαδή, τη διεύθυνση εγγραφής και κωδικό πρόσβασης ή με ένα από τους ως άνω λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα - οπότε διατηρήστε αυτά τα στοιχεία σύμφωνα με την ορθή πρακτική και χρησιμοποιήστε ασφαλείς (περίπλοκους) κωδικούς πρόσβασης. Σας συνιστούμε να συνδυάσετε κεφαλαία και πεζά γράμματα και αριθμούς κατά την επιλογή ενός συνδυασμού χαρακτήρων για τον κωδικό πρόσβασής σας και να χρησιμοποιήσετε σε έναν κωδικό πρόσβασης τουλάχιστον έξι χαρακτήρων. Συνιστούμε να αλλάζετε περιοδικά τον κωδικό πρόσβασης (τουλάχιστον μία φορά το χρόνο).

ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Εντός των επιτρεπόμενων ορίων βάσει του νόμου  και ανάλογα με τον τύπο επεξεργασίας, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας στις ακόλουθες κατηγορίες παραληπτών προσωπικών δεδομένων:

 • Υπηρεσίες παράδοσης, αποστολών, ταχυδρομικών υπηρεσιών
 • Συνεργάτες πληροφορικής στην υποστήριξη και συντήρηση λογισμικού
 • Πάροχοι υπηρεσιών λογισμικού Cloud
 • Πάροχοι υπηρεσιών χρέωσης και τράπεζες
 • Συνδεδεμένα πρόσωπα της Sport Vision και άλλες θυγατρικές
 • Προμηθευτές και εργολάβοι, επιχειρηματικοί εταίροι

Ανάλογα με τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορούμε να τα χωρίσουμε στις ακόλουθες κατηγορίες:

α) Εντός της  Sport Vision:

• το εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας

• τα συνδεδεμένα πρόσωπα και οι θυγατρικές μας

• μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου πωλήσεων και υπηρεσιών συντήρησης με τα οποία έχετε επικοινωνήσει

β) Οι συνεργάτες μας: τους απαιτούμε να συμμορφώνονται πάντα με τους ισχύοντες νόμους, τους κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων και να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων.

 διαφημιστικά γραφεία, πρακτορεία μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων και πάροχοι υπηρεσιών (π.χ. MailPlus, Google, Facebook) για την αποστολή e-mail, μόνο πληροφορίες αναγνώρισης cookie για σκοπούς επαναληπτικού μάρκετινγκ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την εμφάνισης διαφήμισης Google AdWords. Πληροφορίες αναγνώρισης cookie του Google Analytics Facebook - μόνο πληροφορίες αναγνώρισης cookie για σκοπούς επαναληπτικού μάρκετινγκ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την εμφάνιση διαφημίσεων στο πρόγραμμα Facebook Custom Audiences, που  μας παρέχουν βοήθεια στην εφαρμογή και την ανάλυση της αποτελεσματικότητας της εκστρατείας και των διαφημιστικών μας δραστηριοτήτων

 παράδοση αποστολών: για τους σκοπούς της παράδοσης των αποστολών. Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε επιχειρηματικούς συνεργάτες για λόγους υποστήριξης οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες παράδοσης για τις αποστολές

 επιχειρηματικοί εταίροι: για παράδειγμα, εταιρείες στις οποίες έχουμε εμπιστοσύνη που ενδέχεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουν υπηρεσίες ή / και προϊόντα που έχετε ζητήσει ή υλικό μάρκετινγκ (υπό την προϋπόθεση ότι έχετε συμφωνήσει να λάβετε αυτόν τον τύπο υλικού), καθώς και εταιρείες που παρέχουν υποστήριξη λογισμικού στην Sport Vision, καθώς και υπηρεσίες εξοπλισμού υπολογιστών και συντήρησης του ιστότοπου και του καταστήματος.

γ) Άλλα τρίτα μέρη:

• όταν απαιτείται από το νόμο ή απαιτείται από το νόμο για λόγους προστασίας της Sport Vision

• για λόγους συμμόρφωσης με το νόμο, κατόπιν αιτήματος των αρχών, με βάση τις δικαστικές αποφάσεις, νομικές διαδικασίες, υποχρεώσεις αναφοράς και ενημέρωσης των αρμόδιων αρχών κ.λπ.

• λόγω ελέγχου και της συμμόρφωσης με τους κανόνες και τις συμβάσεις με την Sport Vision

• λόγω προστασίας των δικαιωμάτων, των περιουσιακών στοιχείων ή της ασφάλειας της Sport Vision ή / και των πελατών της

• σε σχέση με εταιρικές συναλλαγές: ως μέρος της μεταβίβασης ή πώλησης όλου ή μέρους της επιχείρησης ή άλλως σε σχέση με τη συγχώνευση, ενοποίηση, αλλαγές στον έλεγχο, αναδιοργάνωση ή εκκαθάριση όλου ή μέρους της επιχείρησης της Sport Vision

Κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, η Sport Vision ενδέχεται να αποκαλύψει τα προσωπικά σας δεδομένα στην αλλοδαπή σε εταιρείες του Ομίλου Sport Vision καθώς και σε τρίτους (π.χ. επιχειρηματικούς συνεργάτες της). Εάν τα δεδομένα σας μεταφέρονται στην αλλοδαπή σε παραλήπτη που δε βρίσκεται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή για τον οποίο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει εκδώσει την απόφαση για την ύπαρξη επαρκούς επιπέδου προστασίας και δεν υπάρχει άλλη έγκυρη βάση για τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων από το Νόμο για την προστασία προσωπικών δεδομένων, η Sport Vision θα προχωρήσει στη σύναψη κατάλληλων συμβάσεων (όπως οι τυποποιημένες ρήτρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) ώστε να διασφαλίσει ότι ο παραλήπτης δεδομένων λαμβάνει όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Sport Vision θα λάβει και όλα τα άλλα  απαραίτητα μέτρα.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Η περίοδος διατήρησης μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τον τύπο των δεδομένων και τον τρόπο χρήσης τους. Ο προσδιορισμός του χρόνου διατήρησης των δεδομένων βασίζεται σε κριτήρια όπως νόμιμες προθεσμίες διατήρησης, εκκρεμείς ή πιθανές διαφορές, πνευματική ιδιοκτησία ή δικαιώματα ιδιοκτησίας, συμβατικές απαιτήσεις, επιχειρησιακές οδηγίες ή ανάγκες και ιστορική αρχειοθέτηση. Η Sport Vision αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα για την περίοδο έως ότου επιτευχθεί ο σκοπός της επεξεργασίας, δηλαδή μέχρι τη στιγμή που η εγγραφή σας είναι ενεργή. Μετά την απενεργοποίηση της εγγραφής σας (κατάργηση εγγραφής από το λογαριασμό σας στον ιστότοπο, κατάργηση συνδρομής για το ενημερωτικό δελτίο κ.λπ.), η Sport Vision θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για έξι επιπλέον μήνες μετά την κατάργηση εγγραφής, προκειμένου να επιλύσει τυχόν παράπονα από την προηγούμενη περίοδο. Μετά την πάροδο των έξι (6) μηνών από την κατάργηση της εγγραφής σας, τα στοιχεία σας θα διαγράφονται, εκτός εάν πραγματοποιήσετε μία νέα εμπορική συναλλαγή με εμάς ή, όπου απαιτείται, δώσετε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία τους. Τα φορολογικά στοιχεία της κάθε αγοράς διατηρούνται για 10 έτη από την ολοκλήρωση της αγοράς. Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διακοπή της αποστολής newsletters και της επικοινωνίας για διαφημιστικούς σκοπούς ή/και τη διαγραφή των στοιχείων σας οποιαδήποτε στιγμή. Ειδικά για την υπηρεσία newsletters, μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο στα newsletters που σας στέλνουμε.

Στο τέλος της περιόδου αποθήκευσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, διαγράφουμε τα προσωπικά δεδομένα αποτελεσματικά και μόνιμα ή τα ανωνυμοποιούμε, ώστε να μην μπορούν πλέον να συνδεθούν με ένα συγκεκριμένο άτομο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 • Χρησιμοποιούμε τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από παράνομη ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή χρήση, καθώς και από τυχαία απώλεια ή απώλεια μέρους των δεδομένων. Αυτά τα μέτρα λαμβάνονται από μέρους μας για να διασφαλίσουν ένα επίπεδο ασφαλείας σε σχέση πάντα με τον επαπειλούμενο κίνδυνο και εφαρμόζονται παράλληλα διαδικασίες για την αξιολόγηση και εκτίμηση της αποτελεσματικότητας αυτών. 
 • Οι συνεργάτες μας που επεξεργάζονται συμβατικά προσωπικά δεδομένα μπορούν να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σύμφωνα με τα παραπάνω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας.
 • Τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και από τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημιά.
 • Η υπηρεσία παράδοσης που χρησιμοποιούμε έχει πρόσβαση μόνο στις πληροφορίες που απαιτούνται για την παράδοση των παραγγελθέντων πακέτων.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Η εταιρεία μας διασφαλίζει τα δικαιώματά σας όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την άσκησή τους.

Έχετε το δικαίωμα:

8.1 Να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

8.2 Να ζητήσετε διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν είναι ανακριβή ή ελλιπή.

8.3 Να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, εκτός εάν η επεξεργασία τους είναι απαραίτητη για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων της Sport Vision ή τρίτων, για την εκπλήρωση νομικής υποχρέωσης, για λόγους δημόσιου συμφέροντος ή για την υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας ενώπιον δικαστικών ή άλλων αρχών.

8.4 Να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς.

8.5 Να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς ή / και στοχευμένης διαφήμισης στέλνοντας ένα email ή γραπτό αίτημα στη Sport Vision χρησιμοποιώντας τα κατωτέρω στοιχεία επικοινωνίας. Στην περίπτωση αυτή, θα διακοπεί η επεξεργασία τους από εμάς για τους σκοπούς αυτούς, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα κάθε επεξεργασίας μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

Εάν έχετε οποιοδήποτε αίτημα ή ερώτημα σχετικά με την παρούσα πολιτική, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό αίτημα στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε τη "Φόρμα Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων" και να την υποβάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας μας.

SPORT VISION Α.Ε.

2ας Μεραρχίας 3, Πειραιάς

Τηλέφωνο επικοινωνίας : +302104409222

E-mail : online.support@sport -vision.gr   

Εάν πιστεύετε ότι τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία δεδομένων έχουν παραβιαστεί, μπορείτε να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr)

ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Οι ανήλικοι κάτω των 18 ετών δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο της Sport Vision. Η Sport Vision δεν συλλέγει ή διατηρεί πληροφορίες από άτομα κάτω των 18 ετών και ως εκ τούτου ουδέν μέρος αυτού του ιστότοπου δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω των 18 ετών. Εάν ο γονέας, ο κηδεμόνας ή ο νόμιμος εκπρόσωπος ενός τέτοιου ατόμου ανακαλύψει ότι το παιδί του έχει στείλει προσωπικά δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή του, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο: +302104409222 είτε  στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : online.support@sport-vision.gr

Η παρούσα Ενημέρωση αναθεωρεί κάθε προηγούμενη έκδοση και υπερισχύει αυτής. Ενδέχεται να τροποποιήσουμε αυτή την Ενημέρωση ανά πάσα στιγμή. Το τμήμα με τίτλο «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ» στο τέλος αυτής της σελίδας περιγράφει πότε έγινε η τελευταία αναθεώρηση αυτής της Ενημέρωσης. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Ενημέρωση θα τίθενται σε ισχύ όταν γίνεται διαθέσιμη η αναθεωρημένη Ενημέρωση στον ή μέσω του Ιστοτόπου. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ: 03.01.2024