για αγορές άνω των 40€ 

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

Καλέστε μας στο +302104409222

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία Sport Vision ιδρύθηκε το 1996 στην Bijeljina της Σερβίας, με κύριες δραστηριότητες το λιανικό και το χονδρικό εμπόριο στον αθλητικό κλάδο. 

Η εταιρία είναι ηγέτης στο λιανικό εμπόριο αθλητικού εξοπλισμού στην περιοχή των Βαλκανίων, αριθμεί πάνω από 4250 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται σε 13 χώρες - Σερβία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Τσεχία,Σλοβακία και Ουγγαρία.

Η δραστηριότητα της στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2020, στην Αθήνα όπου και διατηρεί τα κεντρικά της γραφεία.

Προϊοντικό Χαρτοφυλάκιο

Η Sport Vision έχει στρατηγικές συνεργασίες με τις εμπορικές επωνυμίες των : Nike, adidas, Reebok, New Balance, The North Face, Helly Hansen, Under Armour, Columbia, Converse, Colmar, Timberland.

Στην αλυσίδα λιανικής πώλησης, εκτός από το multibrand concept Sport Vision, υπάρχουν επίσης το Buzz Sneaker Station, ένας μοναδικός προορισμός για όλους τους λάτρεις των sneaker και της μόδας & το Tike concept που προσφέρει Limited μοντέλα sneakers.

Αξιοπιστία

Η Sport Vision είναι μια σύγχρονη εταιρεία που χαρακτηρίζεται από ευελιξία, επαγγελματισμό και δυναμική στρατηγική ανάπτυξης. Από την ίδρυσή της, έχει τοποθετηθεί στην αγορά με αναγνωρίσιμες μάρκες. Η γρήγορη ανταπόκριση στις απαιτήσεις της αγοράς και η επαγγελματική σχέση με τους καταναλωτές και τους συνεργάτες καθόρισε την Sport Vision ως μια αξιόπιστη εταιρεία. Στόχος είναι να διατηρήσουμε ηγετική θέση στο λιανεμπόριο και να παραμείνουμε εμπνευσμένοι και ενεργά συνδεδεμένοι με τους καταναλωτές, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας μέσω μιας μοναδικής εμπειρίας αγορών και σχεδίασης προϊόντων που επιβεβαιώνουν το στυλ των νέων ιδιοκτητών τους.