για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

Καλέστε μας στο +302104409222

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike KD16
Nike KD16
Nike KD16
Nike KD16
Nike KD16
Nike KD16
Nike KD16
Nike KD16
Nike KD16
Nike KD16
Κωδικός του προϊόντος: DV2917-002
Nike

Nike KD16

Κωδικός του προϊόντος: DV2917-002
Kevin Durant KD16Basketball ShoesΟ Kevin Durant είναι ένας αθλητής που αγαπάει πραγματικά το μπάσκετ και θα ήταν εξίσου χαρούμενος να παίζει αυτοσχέδιους αγώνες με φίλους σε ανοιχτά γήπεδα όλο το απόγευμα, όπως και να σκοράρει 40 πόντους στα πλέι-οφ. Αν η παθιασμένη όρεξή σου για το παιχνίδι δεν μπορεί να καταλαγιάσει και λαχταράς την καθαρή ευδαιμονία του μπάσκετ, όπως και ο Easy Money, το KD16 είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα. Χάρη στη μονάδα Air Zoom που προσφέρει την απαραίτητη ταχύτητα, το επάνω μέρος με πιο χαμηλό προφίλ και το μικρότερο συνολικό βάρος, αυτό το παπούτσι είναι ιδανικό για τους φανατικούς μπασκετμπολίστες που δεν μπορούν να πουν όχι σε έναν ακόμη αγώνα ή να ολοκληρώσουν μια προπόνηση στο γήπεδο χωρίς να σουτάρουν μερικές βολές στο τέλος.Μοναδική αίσθηση υψηλής ταχύτηταςΟ KD λάτρεψε την εμπειρία κάτω από το πέλμα του παπουτσιού με τον αριθμό 15, επομένως αντλήσαμε έμπνευση από την προηγούμενη εκδοχή και προσθέσαμε μια μονάδα Air Zoom στο κάτω μέρος του παπουτσιού μπροστά, για πιο δυναμικό στιλ και ελαστικότητα όταν η ταχύτητα του αγώνα ανεβαίνει. Ο αφρός Cushlon εξασφαλίζει μαλακή και άνετη αίσθηση.Αντικραδασμική προστασία και άνεσηΗ ανάλαφρη τεχνολογία Nike Air Dot Weld Strobel σε όλο το μήκος της φτέρνας προσφέρει στον KD την αντικραδασμική προστασία και την άνεση που χρειάζεται για να διαπρέψει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.Αυλακώσεις και κίνησηΟι αυλακώσεις και οι ραβδώσεις στη σόλα προσφέρουν πρόσφυση σε πολλές κατευθύνσεις και αίσθηση του γηπέδου. Το άκαμπτο τμήμα κάτω από την καμάρα εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή του παπουτσιού.Φορεμένη αίσθησηΤο διχτυωτό υλικό πολλών στρώσεων στο επάνω μέρος είναι ανάλαφρο και πολυδιάστατο, με φορεμένη αίσθηση. Το μεγαλύτερο πάχος στα κατάλληλα σημεία συμβάλλει στη συγκράτηση του ποδιού μειώνοντας τις μικρές κινήσεις.Το άκαμπτο τμήμα στο εξωτερικό άκρο παρέχει σταθερότητα στο μέσο του πέλματος..

Αναβαθμίστε το athletic style σας και επωφεληθείτε από την  Mid-Season Offer.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία—shop now!

159,99 EUR
95,99 EUR
95,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
  • 13 47.5 31
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Kevin Durant KD16
Basketball Shoes
Ο Kevin Durant είναι ένας αθλητής που αγαπάει πραγματικά το μπάσκετ και θα ήταν εξίσου χαρούμενος να παίζει αυτοσχέδιους αγώνες με φίλους σε ανοιχτά γήπεδα όλο το απόγευμα, όπως και να σκοράρει 40 πόντους στα πλέι-οφ. Αν η παθιασμένη όρεξή σου για το παιχνίδι δεν μπορεί να καταλαγιάσει και λαχταράς την καθαρή ευδαιμονία του μπάσκετ, όπως και ο Easy Money, το KD16 είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα. Χάρη στη μονάδα Air Zoom που προσφέρει την απαραίτητη ταχύτητα, το επάνω μέρος με πιο χαμηλό προφίλ και το μικρότερο συνολικό βάρος, αυτό το παπούτσι είναι ιδανικό για τους φανατικούς μπασκετμπολίστες που δεν μπορούν να πουν όχι σε έναν ακόμη αγώνα ή να ολοκληρώσουν μια προπόνηση στο γήπεδο χωρίς να σουτάρουν μερικές βολές στο τέλος.

Μοναδική αίσθηση υψηλής ταχύτητας
Ο KD λάτρεψε την εμπειρία κάτω από το πέλμα του παπουτσιού με τον αριθμό 15, επομένως αντλήσαμε έμπνευση από την προηγούμενη εκδοχή και προσθέσαμε μια μονάδα Air Zoom στο κάτω μέρος του παπουτσιού μπροστά, για πιο δυναμικό στιλ και ελαστικότητα όταν η ταχύτητα του αγώνα ανεβαίνει. Ο αφρός Cushlon εξασφαλίζει μαλακή και άνετη αίσθηση.
Αντικραδασμική προστασία και άνεση
Η ανάλαφρη τεχνολογία Nike Air Dot Weld Strobel σε όλο το μήκος της φτέρνας προσφέρει στον KD την αντικραδασμική προστασία και την άνεση που χρειάζεται για να διαπρέψει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Αυλακώσεις και κίνηση
Οι αυλακώσεις και οι ραβδώσεις στη σόλα προσφέρουν πρόσφυση σε πολλές κατευθύνσεις και αίσθηση του γηπέδου. Το άκαμπτο τμήμα κάτω από την καμάρα εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή του παπουτσιού.
Φορεμένη αίσθηση
Το διχτυωτό υλικό πολλών στρώσεων στο επάνω μέρος είναι ανάλαφρο και πολυδιάστατο, με φορεμένη αίσθηση. Το μεγαλύτερο πάχος στα κατάλληλα σημεία συμβάλλει στη συγκράτηση του ποδιού μειώνοντας τις μικρές κινήσεις.
Το άκαμπτο τμήμα στο εξωτερικό άκρο παρέχει σταθερότητα στο μέσο του πέλματος.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Μπάσκετ
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike KD16
Αθλητικά παπούτσια
Nike KD16