Θα είναι ανοιχτό 03/05 & 7/05 09:00-17:00. Σας ευχομαστε καλό Πάσχα!

για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike PSG M NK DFADV MATCH JSY SS HM
Nike PSG M NK DFADV MATCH JSY SS HM
Nike PSG M NK DFADV MATCH JSY SS HM
Nike PSG M NK DFADV MATCH JSY SS HM
Κωδικός του προϊόντος: DX2620-411
Nike

Nike PSG M NK DFADV MATCH JSY SS HM

Κωδικός του προϊόντος: DX2620-411
Paris Saint-Germain 2023/24 Match HomeMen's Nike Dri-FIT ADV Soccer JerseyΗ εμφάνιση εντός έδρας της ΠΣΖ για τη σεζόν 2023/24 είναι εμπνευσμένη από το προσωνύμιο του Παρισιού La Ville Lumiere ("Πόλη του φωτός"). Με το μπλε να κυριαρχεί σε όλη την επιφάνεια, η φανέλα διαθέτει επίσης λοξό κόκκινο σχέδιο με ντεγκραντέ εφέ που γίνεται σταδιακά μπλε, παραπέμποντας στον τρόπο με τον οποίο τα εμβληματικά φώτα του Παρισιού γίνονται ένα με τον νυχτερινό ουρανό. Στην εσωτερική πλευρά υπάρχει το όνομα της ομάδας, ενώ στην εξωτερική εμφανίζεται η γαλλική σημαία. Η συλλογή Match συνδυάζει αυθεντικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες με ανάλαφρη τεχνολογία που στεγνώνει γρήγορα, για να προσφέρει δροσερή και άνετη αίσθηση στα μεγαλύτερα διεθνή αστέρια του ποδοσφαίρου όταν παίζουν στο γήπεδο.Η τεχνολογία Nike Dri-FIT ADV συνδυάζει ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία με εξελιγμένη σχεδίαση και χαρακτηριστικά για στεγνή και άνετη αίσθηση.Το ύφασμα, που έχει δημιουργηθεί με βάση τα δεδομένα από δοκιμές αθλητών, έχει αραιή ύφανση στα σημεία όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες, για δροσερή αίσθηση όταν οι ρυθμοί του αγώνα ανεβαίνουν.Η αυθεντική σχεδίαση είναι παρόμοια με την εμφάνιση που φορούν οι επαγγελματίες παίκτες στο γήπεδο. More Details 100% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν100% POLYESTER.
152,99 EUR
152,99 EUR
152,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Paris Saint-Germain 2023/24 Match Home
Men's Nike Dri-FIT ADV Soccer Jersey
Η εμφάνιση εντός έδρας της ΠΣΖ για τη σεζόν 2023/24 είναι εμπνευσμένη από το προσωνύμιο του Παρισιού La Ville Lumiere ("Πόλη του φωτός"). Με το μπλε να κυριαρχεί σε όλη την επιφάνεια, η φανέλα διαθέτει επίσης λοξό κόκκινο σχέδιο με ντεγκραντέ εφέ που γίνεται σταδιακά μπλε, παραπέμποντας στον τρόπο με τον οποίο τα εμβληματικά φώτα του Παρισιού γίνονται ένα με τον νυχτερινό ουρανό. Στην εσωτερική πλευρά υπάρχει το όνομα της ομάδας, ενώ στην εξωτερική εμφανίζεται η γαλλική σημαία. Η συλλογή Match συνδυάζει αυθεντικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες με ανάλαφρη τεχνολογία που στεγνώνει γρήγορα, για να προσφέρει δροσερή και άνετη αίσθηση στα μεγαλύτερα διεθνή αστέρια του ποδοσφαίρου όταν παίζουν στο γήπεδο.

Η τεχνολογία Nike Dri-FIT ADV συνδυάζει ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία με εξελιγμένη σχεδίαση και χαρακτηριστικά για στεγνή και άνετη αίσθηση.
Το ύφασμα, που έχει δημιουργηθεί με βάση τα δεδομένα από δοκιμές αθλητών, έχει αραιή ύφανση στα σημεία όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες, για δροσερή αίσθηση όταν οι ρυθμοί του αγώνα ανεβαίνουν.
Η αυθεντική σχεδίαση είναι παρόμοια με την εμφάνιση που φορούν οι επαγγελματίες παίκτες στο γήπεδο.

More Details

  • 100% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


100% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κοντομάνικη μπλούζα
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike PSG M NK DFADV MATCH JSY SS HM
Κοντομάνικη μπλούζα
Nike PSG M NK DFADV MATCH JSY SS HM