για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike W NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Nike W NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Nike W NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Nike W NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Nike W NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Nike W NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Nike W NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Nike W NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Κωδικός του προϊόντος: DJ7884-100
Nike

Nike W NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25

Κωδικός του προϊόντος: DJ7884-100
Nike Structure 25Women's Road Running ShoesΚάθε φορά που ετοιμάζεσαι να τρέξεις πολλά χιλιόμετρα, να κάνεις μια σύντομη διαδρομή προπόνησης ή ίσως ένα χαλαρό τρέξιμο πριν τελειώσει ή ξεκινήσει η μέρα, το Nike Air Zoom Structure 25 είναι η λύση που βρίσκεται πάντα δίπλα σου και θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις την προσπάθειά σου. Προσφέρει τη δοκιμασμένη και αξιόπιστη σταθερότητα που αναζητάς από την πρώτη στιγμή που θα το φορέσεις, χάρη στο σύστημα στο μέσο του πέλματος που εξασφαλίζει απόλυτη στήριξη, αλλά και στην ελαστική μονάδα Zoom για ταχύτητα.Φαρδύτερη εφαρμογή παντούΗ άνετη σχεδίαση στο μπροστινό μέρος προσφέρει άφθονο χώρο για να απλώνεις τα δάχτυλα, χωρίς να σφίγγει ή να πιέζει τα πόδια σου με άβολο τρόπο. Η φαρδύτερη σχεδίαση στο μπροστινό μέρος συμπληρώνει τη φαρδιά βάση για ομαλό βηματισμό.Μεγαλύτερη ταχύτηταΗ μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος εξασφαλίζει αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης. Κάθε βήμα συμβάλλει στη δημιουργία επιστροφής ενέργειας που σου δίνει μεγαλύτερη ώθηση με ελαστική αίσθηση υψηλής απόκρισης.Μεγαλύτερο ύψοςΠροσθέσαμε ακόμα περισσότερο αφρό Cushlon σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, για καλύτερη στήριξη που διαρκεί περισσότερο και ψηλές στρώσεις αφρού που σε βοηθούν να παραμείνεις υγιής. Διαθέτει καμπυλωτό σχήμα και παρέχει στήριξη στα τρία στάδια του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.Ευελιξία και ανθεκτικότηταΗ σόλα από ανθεκτικό καουτσούκ είναι σχεδιασμένη για πολλά χιλιόμετρα. Οι αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος εξασφαλίζουν ευελιξία, ενώ οι κάθετες αυλακώσεις στο πλάι προσφέρουν σταθερότητα.Χρησιμοποιήσαμε πιο μαλακά υλικά στο εσωτερικό της φτέρνας, του κολάρου και της γλώσσας, ώστε όλα τα μέρη του παπουτσιού που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο να προσφέρουν απαλή και άνετη αίσθηση. More Details Πιο ανθεκτικό και αεριζόμενο επάνω μέρος χάρη στο διχτυωτό υλικό μίας στρώσηςΕιδικά διαμορφωμένη φτέρνα που αγκαλιάζει σταθερά το πόδιΚορδόνια που σφίγγουν για σταθερή αίσθηση.
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)

Ανακαλύψτε τις πιο hot προσφορές σε όλα τα αγαπημένα σας brands αποκλειστικά online!

* Τα προϊόντα με την ένδειξη Hot Price δεν συνδυάζονται με άλλες εκπτωτικές ή προωθητικές ενέργειες.

129,99 EUR
129,99 EUR
90,99 EUR
Εξοικονόμηση : 39,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Structure 25
Women's Road Running Shoes
Κάθε φορά που ετοιμάζεσαι να τρέξεις πολλά χιλιόμετρα, να κάνεις μια σύντομη διαδρομή προπόνησης ή ίσως ένα χαλαρό τρέξιμο πριν τελειώσει ή ξεκινήσει η μέρα, το Nike Air Zoom Structure 25 είναι η λύση που βρίσκεται πάντα δίπλα σου και θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις την προσπάθειά σου. Προσφέρει τη δοκιμασμένη και αξιόπιστη σταθερότητα που αναζητάς από την πρώτη στιγμή που θα το φορέσεις, χάρη στο σύστημα στο μέσο του πέλματος που εξασφαλίζει απόλυτη στήριξη, αλλά και στην ελαστική μονάδα Zoom για ταχύτητα.

Φαρδύτερη εφαρμογή παντού
Η άνετη σχεδίαση στο μπροστινό μέρος προσφέρει άφθονο χώρο για να απλώνεις τα δάχτυλα, χωρίς να σφίγγει ή να πιέζει τα πόδια σου με άβολο τρόπο. Η φαρδύτερη σχεδίαση στο μπροστινό μέρος συμπληρώνει τη φαρδιά βάση για ομαλό βηματισμό.
Μεγαλύτερη ταχύτητα
Η μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος εξασφαλίζει αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης. Κάθε βήμα συμβάλλει στη δημιουργία επιστροφής ενέργειας που σου δίνει μεγαλύτερη ώθηση με ελαστική αίσθηση υψηλής απόκρισης.
Μεγαλύτερο ύψος
Προσθέσαμε ακόμα περισσότερο αφρό Cushlon σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, για καλύτερη στήριξη που διαρκεί περισσότερο και ψηλές στρώσεις αφρού που σε βοηθούν να παραμείνεις υγιής. Διαθέτει καμπυλωτό σχήμα και παρέχει στήριξη στα τρία στάδια του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.
Ευελιξία και ανθεκτικότητα
Η σόλα από ανθεκτικό καουτσούκ είναι σχεδιασμένη για πολλά χιλιόμετρα. Οι αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος εξασφαλίζουν ευελιξία, ενώ οι κάθετες αυλακώσεις στο πλάι προσφέρουν σταθερότητα.
Χρησιμοποιήσαμε πιο μαλακά υλικά στο εσωτερικό της φτέρνας, του κολάρου και της γλώσσας, ώστε όλα τα μέρη του παπουτσιού που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο να προσφέρουν απαλή και άνετη αίσθηση.

More Details

  • Πιο ανθεκτικό και αεριζόμενο επάνω μέρος χάρη στο διχτυωτό υλικό μίας στρώσης


  • Ειδικά διαμορφωμένη φτέρνα που αγκαλιάζει σταθερά το πόδι


  • Κορδόνια που σφίγγουν για σταθερή αίσθηση


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

Οι αξιολογήσεις που εμφανίζονται ελήφθησαν αποκλειστικά από χρήστες που αγόρασαν το προϊόν.
09.03.2024. 16:32

Παρόμοια προϊόντα

Nike W NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Αθλητικά παπούτσια
Nike W NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25