για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Free Metcon 5
Nike Free Metcon 5
Nike Free Metcon 5
Nike Free Metcon 5
Nike Free Metcon 5
Nike Free Metcon 5
Nike Free Metcon 5
Nike Free Metcon 5
Nike Free Metcon 5
Nike Free Metcon 5
Κωδικός του προϊόντος: DV3949-103
Nike

Nike Free Metcon 5

Κωδικός του προϊόντος: DV3949-103
Nike Free Metcon 5Men's Training ShoesΌταν οι προπονήσεις σου κινούνται σε εντατικούς ρυθμούς, το Nike Free Metcon 5 μπορεί να σε βοηθήσει να αντλήσεις δύναμη για να ολοκληρώσεις τη δύσκολη προσπάθεια και να νιώσεις την ευφορίας της επιτυχίας. Συνδυάζει το στιλ με την ουσία, την ευελιξία στο μπροστινό μέρος με τη σταθερότητα στο πίσω άκρο, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για να απογειώσεις τις επιδόσεις σου στην αερόβια άσκηση ή για να βελτιώσεις την ευελιξία σου. Το ανανεωμένο επάνω μέρος προσφέρει ευκολότερη εφαρμογή, χάρη στο κολάρο με ειδική σχεδίαση στον αστράγαλο.Ανανεωμένο επάνω μέροςΤο αεριζόμενο, ανάλαφρο επάνω μέρος προσφέρει άνετη αίσθηση και άψογη εφαρμογή με εσωτερική επένδυση στα 7/8 του μήκους, αλλά και εύκολη εφαρμογή του παπουτσιού. Ο μαλακός αφρός γύρω από το κολάρο εξασφαλίζει άνεση και στήριξη γύρω από τον αστράγαλο.Σταθερότητα για δύναμηΗ φαρδιά φτέρνα δημιουργεί μια σταθερή βάση για την άρση βαρών. Ο πυρήνας από πιο μαλακό αφρό προσφέρει αντικραδασμική προστασία στο πέλμα, ενώ η σκληρή εξωτερική στρώση είναι ανθεκτική και σταθερή. Η φαρδιά εσωτερική ενίσχυση κατανέμει την πίεση γύρω από το μέσο του πέλματος, για άνετη και ταυτόχρονα σταθερή αίσθηση στα απότομα σταματήματα και τα γρήγορα κοψίματα.Ελευθερία στην κίνησηΗ τεχνολογία Nike Free στο μπροστινό μέρος προσφέρει ευελιξία στις ασκήσεις ευκινησίας, όπως τα burpee, οι σανίδες και τα σπριντ. Η ελαστική εφαρμογή γύρω από το κολάρο επιτρέπει στο πόδι να κινείται φυσικά κατά τις εκρηκτικές κινήσεις, τα κοψίματα και τα απότομα σταματήματα.Ειδικά διαμορφωμένο κλιπ φτέρνας για στήριξη.Καψούλια ενίσχυσης για δυναμική συγκράτηση.Πέλμα από καουτσούκ στα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά για ανθεκτική πρόσφυση. More Details Κλιπ φτέρνας από TPU για στήριξηΚαψούλια ενίσχυσης για δυναμική συγκράτησηΠέλμα από καουτσούκ στα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά για ανθεκτική πρόσφυση.

Ανακαλύψτε τη Νέα μας Συλλογή, θέστε νέους στόχους στις προπονήσεις σας και απογειώστε το athleisure look σας!

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Crazy Deals! Μόνο για λίγες ώρες, έχετε Extra -20% σε επιλεγμένους κωδικούς αποκλειστικά online!

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό EASTER20

*Η προσφορά ισχύει από τις 12:00-23:59, online.

 

129,99 EUR
129,99 EUR
129,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 7.5 40.5 25.5
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
  • 13 47.5 31
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Free Metcon 5
Men's Training Shoes
Όταν οι προπονήσεις σου κινούνται σε εντατικούς ρυθμούς, το Nike Free Metcon 5 μπορεί να σε βοηθήσει να αντλήσεις δύναμη για να ολοκληρώσεις τη δύσκολη προσπάθεια και να νιώσεις την ευφορίας της επιτυχίας. Συνδυάζει το στιλ με την ουσία, την ευελιξία στο μπροστινό μέρος με τη σταθερότητα στο πίσω άκρο, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για να απογειώσεις τις επιδόσεις σου στην αερόβια άσκηση ή για να βελτιώσεις την ευελιξία σου. Το ανανεωμένο επάνω μέρος προσφέρει ευκολότερη εφαρμογή, χάρη στο κολάρο με ειδική σχεδίαση στον αστράγαλο.

Ανανεωμένο επάνω μέρος
Το αεριζόμενο, ανάλαφρο επάνω μέρος προσφέρει άνετη αίσθηση και άψογη εφαρμογή με εσωτερική επένδυση στα 7/8 του μήκους, αλλά και εύκολη εφαρμογή του παπουτσιού. Ο μαλακός αφρός γύρω από το κολάρο εξασφαλίζει άνεση και στήριξη γύρω από τον αστράγαλο.
Σταθερότητα για δύναμη
Η φαρδιά φτέρνα δημιουργεί μια σταθερή βάση για την άρση βαρών. Ο πυρήνας από πιο μαλακό αφρό προσφέρει αντικραδασμική προστασία στο πέλμα, ενώ η σκληρή εξωτερική στρώση είναι ανθεκτική και σταθερή. Η φαρδιά εσωτερική ενίσχυση κατανέμει την πίεση γύρω από το μέσο του πέλματος, για άνετη και ταυτόχρονα σταθερή αίσθηση στα απότομα σταματήματα και τα γρήγορα κοψίματα.
Ελευθερία στην κίνηση
Η τεχνολογία Nike Free στο μπροστινό μέρος προσφέρει ευελιξία στις ασκήσεις ευκινησίας, όπως τα burpee, οι σανίδες και τα σπριντ. Η ελαστική εφαρμογή γύρω από το κολάρο επιτρέπει στο πόδι να κινείται φυσικά κατά τις εκρηκτικές κινήσεις, τα κοψίματα και τα απότομα σταματήματα.
Ειδικά διαμορφωμένο κλιπ φτέρνας για στήριξη.
Καψούλια ενίσχυσης για δυναμική συγκράτηση.
Πέλμα από καουτσούκ στα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά για ανθεκτική πρόσφυση.

More Details

  • Κλιπ φτέρνας από TPU για στήριξη


  • Καψούλια ενίσχυσης για δυναμική συγκράτηση


  • Πέλμα από καουτσούκ στα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά για ανθεκτική πρόσφυση


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Unisex
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Free Metcon 5
Αθλητικά παπούτσια
Nike Free Metcon 5