για αγορές άνω των 40€ 

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

Καλέστε μας στο +302104409222

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Force 1 Low
Nike Force 1 Low
Nike Force 1 Low
Nike Force 1 Low
Nike Force 1 Low
Nike Force 1 Low
Nike Force 1 Low
Nike Force 1 Low
Nike Force 1 Low
Nike Force 1 Low
Κωδικός του προϊόντος: FJ3486-101
Nike

Nike Force 1 Low

Κωδικός του προϊόντος: FJ3486-101
Nike Force 1 LowBaby/Toddler ShoesΠαρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα γήπεδα του μπάσκετ τη δεκαετία του '80. Τώρα, μπορεί να φορεθεί παντού, από το σχολείο μέχρι την παιδική χαρά, και αποτελεί ένα εμβληματικό μοντέλο εδώ και δεκαετίες (μιλάμε δηλαδή για πολύ καιρό!). Το λείο και ανθεκτικό δέρμα έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στο παιχνίδι για πολλές μέρες, ενώ η εξωτερική σόλα από καουτσούκ εξασφαλίζει πρόσφυση, ώστε οι μικροί αθλητές να μπορούν να κινούνται σε πολλές επιφάνειες. Γνώρισε ένα παπούτσι φτιαγμένο από τη στόφα των θρύλων.Κλασική αίσθησηΤο γνήσιο και το συνθετικό δέρμα είναι ανθεκτικά και χαρίζουν ρετρό αίσθηση.Έλεγχος και πρόσφυσηΗ σόλα από καουτσούκ εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και πρόσφυση. Ενδιαφέρουσα πληροφορία: Το κυκλικό μοτίβο στο πέλμα σχεδιάστηκε αρχικά για να βοηθήσει τους μπασκετμπολίστες να περιστρέφονται στο γήπεδο.Περισσότερες ώρες παιχνιδιούΗ αντικραδασμική προστασία από αφρό κάτω από το πέλμα προσφέρει πιο μαλακή αίσθηση στις στιγμές διασκέδασης, όπως στο τρέξιμο, στα άλματα και στο παιχνίδι, ώστε να μπορείς να περνάς περισσότερες ώρες κάνοντας τα πράγματα που αγαπάς. More Details Κλασικά κορδόνιαΕξωτερική σόλα από καουτσούκ.
59,99 EUR
35,99 EUR
35,99 EUR
Εξοικονόμηση : -0,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 7C 23.5 13
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Force 1 Low
Baby/Toddler Shoes
Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα γήπεδα του μπάσκετ τη δεκαετία του '80. Τώρα, μπορεί να φορεθεί παντού, από το σχολείο μέχρι την παιδική χαρά, και αποτελεί ένα εμβληματικό μοντέλο εδώ και δεκαετίες (μιλάμε δηλαδή για πολύ καιρό!). Το λείο και ανθεκτικό δέρμα έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στο παιχνίδι για πολλές μέρες, ενώ η εξωτερική σόλα από καουτσούκ εξασφαλίζει πρόσφυση, ώστε οι μικροί αθλητές να μπορούν να κινούνται σε πολλές επιφάνειες. Γνώρισε ένα παπούτσι φτιαγμένο από τη στόφα των θρύλων.

Κλασική αίσθηση
Το γνήσιο και το συνθετικό δέρμα είναι ανθεκτικά και χαρίζουν ρετρό αίσθηση.
Έλεγχος και πρόσφυση
Η σόλα από καουτσούκ εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και πρόσφυση. Ενδιαφέρουσα πληροφορία: Το κυκλικό μοτίβο στο πέλμα σχεδιάστηκε αρχικά για να βοηθήσει τους μπασκετμπολίστες να περιστρέφονται στο γήπεδο.
Περισσότερες ώρες παιχνιδιού
Η αντικραδασμική προστασία από αφρό κάτω από το πέλμα προσφέρει πιο μαλακή αίσθηση στις στιγμές διασκέδασης, όπως στο τρέξιμο, στα άλματα και στο παιχνίδι, ώστε να μπορείς να περνάς περισσότερες ώρες κάνοντας τα πράγματα που αγαπάς.

More Details

  • Κλασικά κορδόνια


  • Εξωτερική σόλα από καουτσούκ


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Αγόρια
Brands Nike
Ηλικία Βρέφη
Άθλημα Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Force 1 Low
Αθλητικά παπούτσια
Nike Force 1 Low