για αγορές άνω των 40€ 

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

Καλέστε μας στο +302104409222

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Max Pulse
Nike Air Max Pulse
Nike Air Max Pulse
Nike Air Max Pulse
Nike Air Max Pulse
Nike Air Max Pulse
Κωδικός του προϊόντος: FD6409-003
Nike

Nike Air Max Pulse

Κωδικός του προϊόντος: FD6409-003
Nike Air Force 1 '07 LV8Men's ShoesΔεν μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο look; Κανένα πρόβλημα! Αυτό το AF1 διαθέτει ειδική επεξεργασία δύο τόνων από τη γλώσσα μέχρι τη σόλα. Τα σήματα Swoosh και οι σόλες είναι χρωματικά διαχωρισμένα, προσδίδοντας ακριβώς την κατάλληλη πινελιά μοναδικού στιλ, ενώ τα αταίριαστα λογότυπα στη γλώσσα και τη λαβή πίσω ολοκληρώνουν ιδανικά το look. Επιπλέον, εξακολουθεί να προσφέρει αντικραδασμική προστασία και άνεση, αλλά και το κλασικό στιλ του AF1, με κατασκευή που παραπέμπει στη δεκαετία του '80, εντυπωσιακές λεπτομέρειες και μοναδικό στιλ. Απογείωσε την εμφάνισή σου με αυτό το αναβαθμισμένο κομμάτι (κυριολεκτικά και μεταφορικά).Από τις ανθεκτικές ραφές μέχρι τα άψογα υλικά και τη σχεδίαση σόλας μεγάλου πάχους, συνδυάζει ανθεκτικότητα και στιλ που είναι πιο ομαλό ακόμα και από το γυαλί του ταμπλό.Η αντικραδασμική προστασία Nike Air, που σχεδιάστηκε αρχικά για τα μοντέλα μπάσκετ υψηλών επιδόσεων, προσφέρει άνεση που διαρκείΗ εξωτερική σόλα από καουτσούκ με τους κύκλους πίβοτ των μοντέλων μπάσκετ εξασφαλίζει ανθεκτική πρόσφυση και κλασικό στιλ.Το χαμηλό κολάρο με επένδυση προσφέρει κομψό στιλ και εξαιρετική αίσθηση..
159,99 EUR
95,99 EUR
95,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6.5 37.5 23.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Air Force 1 '07 LV8
Men's Shoes
Δεν μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο look; Κανένα πρόβλημα! Αυτό το AF1 διαθέτει ειδική επεξεργασία δύο τόνων από τη γλώσσα μέχρι τη σόλα. Τα σήματα Swoosh και οι σόλες είναι χρωματικά διαχωρισμένα, προσδίδοντας ακριβώς την κατάλληλη πινελιά μοναδικού στιλ, ενώ τα αταίριαστα λογότυπα στη γλώσσα και τη λαβή πίσω ολοκληρώνουν ιδανικά το look. Επιπλέον, εξακολουθεί να προσφέρει αντικραδασμική προστασία και άνεση, αλλά και το κλασικό στιλ του AF1, με κατασκευή που παραπέμπει στη δεκαετία του '80, εντυπωσιακές λεπτομέρειες και μοναδικό στιλ. Απογείωσε την εμφάνισή σου με αυτό το αναβαθμισμένο κομμάτι (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Από τις ανθεκτικές ραφές μέχρι τα άψογα υλικά και τη σχεδίαση σόλας μεγάλου πάχους, συνδυάζει ανθεκτικότητα και στιλ που είναι πιο ομαλό ακόμα και από το γυαλί του ταμπλό.
Η αντικραδασμική προστασία Nike Air, που σχεδιάστηκε αρχικά για τα μοντέλα μπάσκετ υψηλών επιδόσεων, προσφέρει άνεση που διαρκεί
Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ με τους κύκλους πίβοτ των μοντέλων μπάσκετ εξασφαλίζει ανθεκτική πρόσφυση και κλασικό στιλ.
Το χαμηλό κολάρο με επένδυση προσφέρει κομψό στιλ και εξαιρετική αίσθηση.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Air Max Pulse
Αθλητικά παπούτσια
Nike Air Max Pulse