για αγορές άνω των 40€ 

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

Καλέστε μας στο +302104409222

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike M NK TCH FLC JGGR
Nike M NK TCH FLC JGGR
Nike M NK TCH FLC JGGR
Nike M NK TCH FLC JGGR
Nike M NK TCH FLC JGGR
Nike M NK TCH FLC JGGR
Nike M NK TCH FLC JGGR
Nike M NK TCH FLC JGGR
Κωδικός του προϊόντος: FB8002-064
Nike

Nike M NK TCH FLC JGGR

Κωδικός του προϊόντος: FB8002-064
Nike Sportswear Tech FleeceMen's Slim Fit JoggersΤο παντελόνι φόρμας Tech Fleece έχει άνετο βάρος για τις χαμηλότερες θερμοκρασίες και τις στιγμές χαλάρωσης, με πιο στενή εφαρμογή που είναι ιδανική για καθημερινή χρήση. Διαθέτει ελαφρώς πιο στενή γραμμή στους μηρούς και σχεδίαση που στενεύει στα γόνατα, χαρίζοντας άνετη αίσθηση χωρίς συμβιβασμούς στο λιτό, προσεγμένο στιλ που αγαπάς. Τα ψηλά ρεβέρ σε ύφανση ριμπ συνδυάζονται με την τσέπη με φερμουάρ στο δεξί μπατζάκι, για ασφαλή αποθήκευση μικροαντικειμένων και το χαρακτηριστικό στιλ της σειράς Tech Fleece.Ύφασμα Tech FleeceΤο ανάλαφρο ύφασμα φλις κορυφαίας ποιότητας με λεία υφή στο εσωτερικό και το εξωτερικό προσφέρει αποτελεσματική προστασία από το κρύο χωρίς πρόσθετο όγκο.Εμβληματικές λεπτομέρειεςΤο συγκολλητό ρέλι γύρω από την τσέπη με φερμουάρ και στις λεπτομέρειες στις ραφές είναι χαρακτηριστικό της σειράς Tech Fleece. Μέσα στην τσέπη με φερμουάρ υπάρχει μια επιπλέον εσωτερική τσέπη για ασφαλή αποθήκευση κλειδιών, καρτών και τηλεφώνου με εύκολη πρόσβαση.Άψογη εφαρμογήΤα μπατζάκια που στενεύουν από το γόνατο μέχρι τον αστράγαλο χαρίζουν προσεγμένη εμφάνιση που αναδεικνύει τα sneaker σου.Η απαλή ελαστική ζώνη με κορδόνι που σφίγγει προσφέρει σταθερή εφαρμογή. More Details Ριμπ ύφανση στις μανσέτεςΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν53% COTTON47% POLYESTER.

Ανακαλύψτε τη Νέα μας Συλλογή, θέστε νέους στόχους στις προπονήσεις σας και απογειώστε το athleisure look σας!

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

99,99 EUR
79,99 EUR
79,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • 2XL 2XL
  • L L
  • 3XL 3XL
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Sportswear Tech Fleece
Men's Slim Fit Joggers
Το παντελόνι φόρμας Tech Fleece έχει άνετο βάρος για τις χαμηλότερες θερμοκρασίες και τις στιγμές χαλάρωσης, με πιο στενή εφαρμογή που είναι ιδανική για καθημερινή χρήση. Διαθέτει ελαφρώς πιο στενή γραμμή στους μηρούς και σχεδίαση που στενεύει στα γόνατα, χαρίζοντας άνετη αίσθηση χωρίς συμβιβασμούς στο λιτό, προσεγμένο στιλ που αγαπάς. Τα ψηλά ρεβέρ σε ύφανση ριμπ συνδυάζονται με την τσέπη με φερμουάρ στο δεξί μπατζάκι, για ασφαλή αποθήκευση μικροαντικειμένων και το χαρακτηριστικό στιλ της σειράς Tech Fleece.

Ύφασμα Tech Fleece
Το ανάλαφρο ύφασμα φλις κορυφαίας ποιότητας με λεία υφή στο εσωτερικό και το εξωτερικό προσφέρει αποτελεσματική προστασία από το κρύο χωρίς πρόσθετο όγκο.
Εμβληματικές λεπτομέρειες
Το συγκολλητό ρέλι γύρω από την τσέπη με φερμουάρ και στις λεπτομέρειες στις ραφές είναι χαρακτηριστικό της σειράς Tech Fleece. Μέσα στην τσέπη με φερμουάρ υπάρχει μια επιπλέον εσωτερική τσέπη για ασφαλή αποθήκευση κλειδιών, καρτών και τηλεφώνου με εύκολη πρόσβαση.
Άψογη εφαρμογή
Τα μπατζάκια που στενεύουν από το γόνατο μέχρι τον αστράγαλο χαρίζουν προσεγμένη εμφάνιση που αναδεικνύει τα sneaker σου.
Η απαλή ελαστική ζώνη με κορδόνι που σφίγγει προσφέρει σταθερή εφαρμογή.

More Details

  • Ριμπ ύφανση στις μανσέτες


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


53% COTTON
47% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φόρμες
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike M NK TCH FLC JGGR
Φόρμες
Nike M NK TCH FLC JGGR