για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT Phenom Run Division
Nike Dri-FIT Phenom Run Division
Nike Dri-FIT Phenom Run Division
Nike Dri-FIT Phenom Run Division
Nike Dri-FIT Phenom Run Division
Nike Dri-FIT Phenom Run Division
Nike Dri-FIT Phenom Run Division
Nike Dri-FIT Phenom Run Division
Κωδικός του προϊόντος: DD4878-010
Nike

Nike Dri-FIT Phenom Run Division

Κωδικός του προϊόντος: DD4878-010
ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΑΝΕΣΗ.Το παντελόνι Nike Dri-FIT Phenom Run Division διαθέτει πρωτοποριακή σχεδίαση που εξασφαλίζει εξαιρετική άνεση την ημέρα του αγώνα και στις στιγμές χαλάρωσης. Η υβριδική σχεδίαση προσφέρει ελευθερία κινήσεων και πολλές τσέπες για αποθήκευση των απαραίτητων αντικειμένων για το τρέξιμο. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ.Λειτουργικότητα όλη μέραΗ συλλογή Run Division περιλαμβάνει αξεσουάρ για όλες τις ώρες της ημέρας. Κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο με βάση τις πληροφορίες που έχει μαζέψει η ομάδα Advanced Running Concepts (ARC) από δρομείς. Αεριζόμενα και ανάλαφρα, αυτά τα προϊόντα διαθέτουν διάφορα υλικά και ανακλαστικά στοιχεία που συνθέτουν ένα σύνολο κατάλληλο για τη δουλειά αλλά και την προπόνηση.Τεχνολογία για διαχείριση της υγρασίαςΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Έμπνευση από τους κορυφαίουςΥβριδική σχεδίαση με ελαστικό υφαντό ύφασμα στο επάνω μέρος που εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων. Από τον μηρό και κάτω, τα πρωτοποριακά νήματα προσφέρουν αεροδυναμική κυκλοφορία του αέρα και αερισμό για δροσερή αίσθηση. Τα νήματα έχουν όψη σε ριμπ ύφανση που δίνει νέα διάσταση στις διαγώνιες ρίγες, δημιουργώντας ένα γραμμικό look που δίνει την αίσθηση της ταχύτητας.Αποθήκευση παντούΤσέπες για τα χέρια με φερμουάρ για ασφαλή αποθήκευση μικροαντικειμένων. Μια εσωτερική κοφτή τσέπη προσφέρει χώρο για κλειδί ή κάρτα. Πίσω, υπάρχει μεγάλη τσέπη για να αποθηκεύεις το κινητό σου. Περισσότερες λεπτομέρειες Ανακλαστικά στοιχεία.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • 2XL 2XL
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΑΝΕΣΗ.
Το παντελόνι Nike Dri-FIT Phenom Run Division διαθέτει πρωτοποριακή σχεδίαση που εξασφαλίζει εξαιρετική άνεση την ημέρα του αγώνα και στις στιγμές χαλάρωσης. Η υβριδική σχεδίαση προσφέρει ελευθερία κινήσεων και πολλές τσέπες για αποθήκευση των απαραίτητων αντικειμένων για το τρέξιμο. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ.

Λειτουργικότητα όλη μέρα
Η συλλογή Run Division περιλαμβάνει αξεσουάρ για όλες τις ώρες της ημέρας. Κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο με βάση τις πληροφορίες που έχει μαζέψει η ομάδα Advanced Running Concepts (ARC) από δρομείς. Αεριζόμενα και ανάλαφρα, αυτά τα προϊόντα διαθέτουν διάφορα υλικά και ανακλαστικά στοιχεία που συνθέτουν ένα σύνολο κατάλληλο για τη δουλειά αλλά και την προπόνηση.
Τεχνολογία για διαχείριση της υγρασίας
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Έμπνευση από τους κορυφαίους
Υβριδική σχεδίαση με ελαστικό υφαντό ύφασμα στο επάνω μέρος που εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων. Από τον μηρό και κάτω, τα πρωτοποριακά νήματα προσφέρουν αεροδυναμική κυκλοφορία του αέρα και αερισμό για δροσερή αίσθηση. Τα νήματα έχουν όψη σε ριμπ ύφανση που δίνει νέα διάσταση στις διαγώνιες ρίγες, δημιουργώντας ένα γραμμικό look που δίνει την αίσθηση της ταχύτητας.
Αποθήκευση παντού
Τσέπες για τα χέρια με φερμουάρ για ασφαλή αποθήκευση μικροαντικειμένων. Μια εσωτερική κοφτή τσέπη προσφέρει χώρο για κλειδί ή κάρτα. Πίσω, υπάρχει μεγάλη τσέπη για να αποθηκεύεις το κινητό σου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Ανακλαστικά στοιχεία


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φόρμες
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Dri-FIT Phenom Run Division
Φόρμες
Nike Dri-FIT Phenom Run Division