για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Tiempo Legend 10 Academy MG
Nike Tiempo Legend 10 Academy MG
Nike Tiempo Legend 10 Academy MG
Nike Tiempo Legend 10 Academy MG
Nike Tiempo Legend 10 Academy MG
Nike Tiempo Legend 10 Academy MG
Nike Tiempo Legend 10 Academy MG
Nike Tiempo Legend 10 Academy MG
Nike Tiempo Legend 10 Academy MG
Nike Tiempo Legend 10 Academy MG
Κωδικός του προϊόντος: DV4337-100
Nike

Nike Tiempo Legend 10 Academy MG

Κωδικός του προϊόντος: DV4337-100
Nike Tiempo Legend 10 AcademyMulti-Ground Soccer CleatsΑκόμη και οι θρύλοι βρίσκουν τρόπους να εξελιχθούν. Τώρα, για πρώτη φορά στην ένδοξη ιστορία του, το Tiempo είναι φτιαγμένο από ειδικά κατασκευασμένο δέρμα για καλύτερη επαφή με την μπάλα και εφαρμογή που προφέρει αυθεντική αίσθηση γυμνού πέλματος. Πιο ελαφρύ, πιο κομψό και πιο μοντέρνο από οποιοδήποτε άλλο Tiempo μέχρι σήμερα, έχει σχεδιαστεί για όλες τις θέσεις στο γήπεδο και σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι είτε θέλεις να δώσεις μια στοχευμένη πάσα περνώντας την άμυνα των αντιπάλων είτε να εξουδετερώσεις την ξέφρενη πορεία μιας επίθεσης.Απαλή αίσθησηΤο ειδικά σχεδιασμένο νέο δέρμα Flytouch, που χρησιμοποιήσαμε πρόσφατα στο επάνω μέρος, είναι απίστευτα μαλακό, γεγονός που βοηθά το παπούτσι να προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού για φυσική επαφή με την μπάλα, χωρίς να ξεχειλώνει μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού.Πιο λεπτό και πιο ελαφρύΜειώσαμε τις προεξοχές από αφρό με την ιδιαίτερη εμφάνιση και αίσθηση του Tiempo 9, ώστε το πόδι σου να μπορεί να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην μπάλα όταν βρίσκεται στην κατοχή σου. Αντ' αυτού, διαμορφώσαμε τις γραμμές στο εσωτερικό του παπουτσιού. Οι μικροσκοπικές κουκκίδες ενισχύουν τις ζώνες επαφής για τα σουτ, τις ντρίμπλες και τις πάσες. Δημιουργήσαμε ένα παπούτσι με πιο κομψή εμφάνιση, ενώ αφαιρέσαμε επίσης την πρόσθετη επένδυση, χωρίς συμβιβασμούς στον έλεγχο της μπάλας που θέλεις να έχεις στο γήπεδο.Σχεδίαση για κάθε κίνησηΗ επιφάνεια συνδυάζει τάπες διαφορετικού σχήματος: πλατιές τάπες στη φτέρνα για μεγαλύτερη σταθερότητα και κωνικές στη φτέρνα για καλύτερη πρόσφυση κατά το φρενάρισμα.Ταχύτητα και ελευθερία κινήσεωνΗ γλώσσα από συμβατικό δέρμα και το δερμάτινο τελείωμα γύρω από τον αστράγαλο εξασφαλίζουν άνετη και ελαστική αίσθηση.Το φινίρισμα Wet Touch έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αξιόπιστη επαφή με την μπάλα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. More Details Για χρήση σε φυσικές και συνθετικές επιφάνειες.
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
84,99 EUR
84,99 EUR
58,99 EUR
Εξοικονόμηση : 26,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Tiempo Legend 10 Academy
Multi-Ground Soccer Cleats
Ακόμη και οι θρύλοι βρίσκουν τρόπους να εξελιχθούν. Τώρα, για πρώτη φορά στην ένδοξη ιστορία του, το Tiempo είναι φτιαγμένο από ειδικά κατασκευασμένο δέρμα για καλύτερη επαφή με την μπάλα και εφαρμογή που προφέρει αυθεντική αίσθηση γυμνού πέλματος. Πιο ελαφρύ, πιο κομψό και πιο μοντέρνο από οποιοδήποτε άλλο Tiempo μέχρι σήμερα, έχει σχεδιαστεί για όλες τις θέσεις στο γήπεδο και σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι είτε θέλεις να δώσεις μια στοχευμένη πάσα περνώντας την άμυνα των αντιπάλων είτε να εξουδετερώσεις την ξέφρενη πορεία μιας επίθεσης.

Απαλή αίσθηση
Το ειδικά σχεδιασμένο νέο δέρμα Flytouch, που χρησιμοποιήσαμε πρόσφατα στο επάνω μέρος, είναι απίστευτα μαλακό, γεγονός που βοηθά το παπούτσι να προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού για φυσική επαφή με την μπάλα, χωρίς να ξεχειλώνει μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού.
Πιο λεπτό και πιο ελαφρύ
Μειώσαμε τις προεξοχές από αφρό με την ιδιαίτερη εμφάνιση και αίσθηση του Tiempo 9, ώστε το πόδι σου να μπορεί να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην μπάλα όταν βρίσκεται στην κατοχή σου. Αντ' αυτού, διαμορφώσαμε τις γραμμές στο εσωτερικό του παπουτσιού. Οι μικροσκοπικές κουκκίδες ενισχύουν τις ζώνες επαφής για τα σουτ, τις ντρίμπλες και τις πάσες. Δημιουργήσαμε ένα παπούτσι με πιο κομψή εμφάνιση, ενώ αφαιρέσαμε επίσης την πρόσθετη επένδυση, χωρίς συμβιβασμούς στον έλεγχο της μπάλας που θέλεις να έχεις στο γήπεδο.
Σχεδίαση για κάθε κίνηση
Η επιφάνεια συνδυάζει τάπες διαφορετικού σχήματος: πλατιές τάπες στη φτέρνα για μεγαλύτερη σταθερότητα και κωνικές στη φτέρνα για καλύτερη πρόσφυση κατά το φρενάρισμα.
Ταχύτητα και ελευθερία κινήσεων
Η γλώσσα από συμβατικό δέρμα και το δερμάτινο τελείωμα γύρω από τον αστράγαλο εξασφαλίζουν άνετη και ελαστική αίσθηση.
Το φινίρισμα Wet Touch έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αξιόπιστη επαφή με την μπάλα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

More Details

  • Για χρήση σε φυσικές και συνθετικές επιφάνειες


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Ποδοσφαιρικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Ποδόσφαιρο

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

Οι αξιολογήσεις που εμφανίζονται ελήφθησαν αποκλειστικά από χρήστες που αγόρασαν το προϊόν.
06.10.2023. 16:13

Παρόμοια προϊόντα

Nike Tiempo Legend 10 Academy MG
Ποδοσφαιρικά παπούτσια
Nike Tiempo Legend 10 Academy MG