για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Phantom GX Pro FG
Nike Phantom GX Pro FG
Nike Phantom GX Pro FG
Nike Phantom GX Pro FG
Nike Phantom GX Pro FG
Nike Phantom GX Pro FG
Nike Phantom GX Pro FG
Nike Phantom GX Pro FG
Nike Phantom GX Pro FG
Nike Phantom GX Pro FG
Κωδικός του προϊόντος: DD9463-300
Nike

Nike Phantom GX Pro FG

Κωδικός του προϊόντος: DD9463-300
Nike Phantom GX ProFirm-Ground Soccer CleatsΈχεις πάθος με το παιχνίδι σου; Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια της σειράς Pro απευθύνονται στους παίκτες που κάνουν πάσες με υποδειγματική ακρίβεια καθώς ελίσσονται για να ξεπεράσουν την άμυνα, αλλά και τους εφευρετικούς, ασύλληπτους ντριμπλαδόρους που χειρίζονται την μπάλα με απίστευτη δεξιοτεχνία. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι σου είναι η ακρίβεια και οι κινήσεις που έχουν μεγαλύτερη σημασία για την έκβαση του αγώνα. Απογείωσε τις δεξιότητές σου με ορισμένες από τις καλύτερες καινοτομίες της Nike, όπως η μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής στο επάνω μέρος. Ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη σχεδίαση που ακολουθεί τη φυσική κίνηση του ποδιού στο γήπεδο, για να μπορείς να κυριαρχήσεις στο παιχνίδι από οποιαδήποτε θέση.Βελτιωμένη επαφή με την μπάλαΗ μεγαλύτερη ζώνη επαφής NikeSkin, ενισχυμένη με ειδική διχτυωτή ύφανση, φέρνει το πόδι ακόμα πιο κοντά στην μπάλα, προσφέροντας καλύτερο έλεγχο στις ντρίμπλες και τις πάσες σε βρεγμένο ή στεγνό γήπεδο. Το απαλό επάνω μέρος έχει υφή με πλεκτή όψη, ενώ η ζώνη επαφής στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού παπουτσιού έχει μεγαλύτερο ύψος για ακόμα καλύτερη επαφή με την μπάλα.Σχεδίαση που ακολουθεί το περίγραμμα του ποδιού για άνεσηΗ ασύμμετρη σχεδίαση στη φτέρνα προσφέρει άνετη εφαρμογή. Τα μαλακά στοιχεία στη φτέρνα διευκολύνουν τη διαδικασία προσαρμογής του παπουτσιού στο πόδι και συμβάλλουν στη μείωση των ερεθισμών και της πίεσης, χωρίς συμβιβασμούς στη σταθερότητα και τη δομή.Πρόσφυση για το γήπεδοΟι τάπες tri-star συνδυάζονται με τις εύκαμπτες αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος, προσφέροντας βέλτιστη πρόσφυση και διευκολύνοντας τον χειρισμό των αλλαγών στην κατεύθυνση. Βλέπεις τις γραμμές στην εξωτερική σόλα; Ταιριάζουν με τις συνηθισμένες κινήσεις σου στο γήπεδο, όταν δίνεις ώθηση προς τα εμπρός και, στη συνέχεια, κάνεις ελιγμούς πριν από την επίθεση. More Details Χρήση σε ελαφρώς βρεγμένα γήπεδα με κοντό γρασίδιΕσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Phantom GX Pro
Firm-Ground Soccer Cleats
Έχεις πάθος με το παιχνίδι σου; Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια της σειράς Pro απευθύνονται στους παίκτες που κάνουν πάσες με υποδειγματική ακρίβεια καθώς ελίσσονται για να ξεπεράσουν την άμυνα, αλλά και τους εφευρετικούς, ασύλληπτους ντριμπλαδόρους που χειρίζονται την μπάλα με απίστευτη δεξιοτεχνία. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι σου είναι η ακρίβεια και οι κινήσεις που έχουν μεγαλύτερη σημασία για την έκβαση του αγώνα. Απογείωσε τις δεξιότητές σου με ορισμένες από τις καλύτερες καινοτομίες της Nike, όπως η μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής στο επάνω μέρος. Ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη σχεδίαση που ακολουθεί τη φυσική κίνηση του ποδιού στο γήπεδο, για να μπορείς να κυριαρχήσεις στο παιχνίδι από οποιαδήποτε θέση.

Βελτιωμένη επαφή με την μπάλα
Η μεγαλύτερη ζώνη επαφής NikeSkin, ενισχυμένη με ειδική διχτυωτή ύφανση, φέρνει το πόδι ακόμα πιο κοντά στην μπάλα, προσφέροντας καλύτερο έλεγχο στις ντρίμπλες και τις πάσες σε βρεγμένο ή στεγνό γήπεδο. Το απαλό επάνω μέρος έχει υφή με πλεκτή όψη, ενώ η ζώνη επαφής στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού παπουτσιού έχει μεγαλύτερο ύψος για ακόμα καλύτερη επαφή με την μπάλα.
Σχεδίαση που ακολουθεί το περίγραμμα του ποδιού για άνεση
Η ασύμμετρη σχεδίαση στη φτέρνα προσφέρει άνετη εφαρμογή. Τα μαλακά στοιχεία στη φτέρνα διευκολύνουν τη διαδικασία προσαρμογής του παπουτσιού στο πόδι και συμβάλλουν στη μείωση των ερεθισμών και της πίεσης, χωρίς συμβιβασμούς στη σταθερότητα και τη δομή.
Πρόσφυση για το γήπεδο
Οι τάπες tri-star συνδυάζονται με τις εύκαμπτες αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος, προσφέροντας βέλτιστη πρόσφυση και διευκολύνοντας τον χειρισμό των αλλαγών στην κατεύθυνση. Βλέπεις τις γραμμές στην εξωτερική σόλα; Ταιριάζουν με τις συνηθισμένες κινήσεις σου στο γήπεδο, όταν δίνεις ώθηση προς τα εμπρός και, στη συνέχεια, κάνεις ελιγμούς πριν από την επίθεση.

More Details

  • Χρήση σε ελαφρώς βρεγμένα γήπεδα με κοντό γρασίδι


  • Εσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Ποδοσφαιρικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Phantom GX Pro FG
Ποδοσφαιρικά παπούτσια
Nike Phantom GX Pro FG