για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT
Nike Dri-FIT
Nike Dri-FIT
Nike Dri-FIT
Nike Dri-FIT
Nike Dri-FIT
Nike Dri-FIT
Nike Dri-FIT
Κωδικός του προϊόντος: DM7571-080
Nike

Nike Dri-FIT

Κωδικός του προϊόντος: DM7571-080
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΑΙ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.Ο χρόνος της διαδρομής σου στον ανώμαλο δρόμο έχει σημασία. Δημιουργήσαμε το φανελάκι Nike Dri-FIT λαμβάνοντας υπόψη αυτό το στοιχείο. Φτιαγμένο ειδικά για τις προκλήσεις του τρεξίματος σε εξωτερικούς χώρους, το φανελάκι προσφέρει αεριζόμενη, ανάλαφρη αίσθηση, για απόλυτη συγκέντρωση στον βηματισμό σου. Η μελανζέ όψη κάνει κάθε φανελάκι μοναδικό, όπως μοναδικός είναι και ο ενθουσιασμός που νιώθεις όταν ξεπερνάς τους προσωπικούς στόχους σου. Το προϊόν είναι φτιαγμένο από ίνες που περιέχουν τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ και ανακυκλωμένο βαμβάκι.Απόλυτη ετοιμότητα για τον ανώμαλο δρόμοΒγες έξω και εξερεύνησε με τη βοήθεια της συλλογής Nike Trail. Ξέρουμε ότι σου αρέσει το τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο, γι' αυτό δημιουργήσαμε μια ανθεκτική συλλογή που μπορεί να σε ακολουθήσει σε κάθε περιπέτεια. Κάθε κομμάτι έχει δημιουργηθεί για να συνδυάζεται με άλλα ρούχα, με σχεδίαση που είναι κατάλληλη για υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες.Ιδρώτας και επιμονήΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Το τελείωμα φτάνει στο κάτω μέρος της ζώνης. More Details Στενή εφαρμογή για άψογη αίσθηση76% πολυέστερ/12% βαμβάκι/12% ρεγιόνΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόνΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ).
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΑΙ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.
Ο χρόνος της διαδρομής σου στον ανώμαλο δρόμο έχει σημασία. Δημιουργήσαμε το φανελάκι Nike Dri-FIT λαμβάνοντας υπόψη αυτό το στοιχείο. Φτιαγμένο ειδικά για τις προκλήσεις του τρεξίματος σε εξωτερικούς χώρους, το φανελάκι προσφέρει αεριζόμενη, ανάλαφρη αίσθηση, για απόλυτη συγκέντρωση στον βηματισμό σου. Η μελανζέ όψη κάνει κάθε φανελάκι μοναδικό, όπως μοναδικός είναι και ο ενθουσιασμός που νιώθεις όταν ξεπερνάς τους προσωπικούς στόχους σου. Το προϊόν είναι φτιαγμένο από ίνες που περιέχουν τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ και ανακυκλωμένο βαμβάκι.

Απόλυτη ετοιμότητα για τον ανώμαλο δρόμο
Βγες έξω και εξερεύνησε με τη βοήθεια της συλλογής Nike Trail. Ξέρουμε ότι σου αρέσει το τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο, γι' αυτό δημιουργήσαμε μια ανθεκτική συλλογή που μπορεί να σε ακολουθήσει σε κάθε περιπέτεια. Κάθε κομμάτι έχει δημιουργηθεί για να συνδυάζεται με άλλα ρούχα, με σχεδίαση που είναι κατάλληλη για υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες.
Ιδρώτας και επιμονή
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Το τελείωμα φτάνει στο κάτω μέρος της ζώνης.

More Details

  • Στενή εφαρμογή για άψογη αίσθηση


  • 76% πολυέστερ/12% βαμβάκι/12% ρεγιόν


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αμάνικη μπλούζα
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Dri-FIT
Αμάνικη μπλούζα
Nike Dri-FIT