Θα είναι ανοιχτό 03/05 & 7/05 09:00-17:00. Σας ευχομαστε καλό Πάσχα!

για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Waffle Debut
Nike Waffle Debut
Nike Waffle Debut
Nike Waffle Debut
Nike Waffle Debut
Nike Waffle Debut
Nike Waffle Debut
Nike Waffle Debut
Nike Waffle Debut
Nike Waffle Debut
Κωδικός του προϊόντος: DV0527-001
Nike

Nike Waffle Debut

Κωδικός του προϊόντος: DV0527-001
ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. ΤΟΛΜΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.Η ρετρό εμφάνιση συναντά το μοντέρνο στιλ σε αυτήν τη νέα εκδοχή του Waffle Debut. Τα παιχνιδιάρικα σχέδια χαρίζουν μια ρετρό πινελιά που είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια καινοτομίας της Nike. Το σουέντ και το νάιλον που παραπέμπουν στην εποχή της BRS κάνουν το styling παιχνιδάκι, ενώ συνδυάζονται με τη μοντέρνα ενδιάμεση σόλα με σφήνα για εμφάνιση που χαρίζει το μοναδικό στιλ του Waffle και παραμένει διαχρονικά εντυπωσιακή.Τα παιχνιδιάρικα σχέδια χαρίζουν κλασικό στιλ στην εμφάνισή σου, ενώ τα μοντέρνα υλικά κατευθύνουν τα βήματά σου στο μέλλον.Η ανυψωμένη ενδιάμεση σόλα από αφρό απογειώνει την εμφάνισή σου, προσδίδοντας μοντέρνο χαρακτήρα στο κλασικό στιλ.Τα σχέδια Swoosh τυλίγονται γύρω από τη φτέρνα για να δημιουργήσουν μια λαβή, συνδυάζοντας την προσεγμένη αισθητική με την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.Οι επικαλύψεις από απαλό σουέντ παραπέμπουν στα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στα παπούτσια BRS, ενώ τα υφασμάτινα υποστρώματα εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.Ο Bill Bowerman, ιδρυτής της Nike, δημιούργησε την εξωτερική σόλα με μοτίβο waffle αντικαθιστώντας το μείγμα για βάφλες με καουτσούκ σε μια παλιά βαφλιέρα. Δεν παρέχει μόνο πρόσφυση, ανθεκτικότητα και κλασικό στιλ, αλλά αποδεικνύει περίτρανα ότι το μεγαλείο κρύβεται στην καθημερινότητα.Το χαμηλό κολάρο με επένδυση χαρίζει κομψή εμφάνιση και εξαιρετική αίσθηση..

Αναβαθμίστε το athletic style σας και επωφεληθείτε από την  Mid-Season Offer.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία—shop now!

69,99 EUR
34,99 EUR
34,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. ΤΟΛΜΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.
Η ρετρό εμφάνιση συναντά το μοντέρνο στιλ σε αυτήν τη νέα εκδοχή του Waffle Debut. Τα παιχνιδιάρικα σχέδια χαρίζουν μια ρετρό πινελιά που είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια καινοτομίας της Nike. Το σουέντ και το νάιλον που παραπέμπουν στην εποχή της BRS κάνουν το styling παιχνιδάκι, ενώ συνδυάζονται με τη μοντέρνα ενδιάμεση σόλα με σφήνα για εμφάνιση που χαρίζει το μοναδικό στιλ του Waffle και παραμένει διαχρονικά εντυπωσιακή.

Τα παιχνιδιάρικα σχέδια χαρίζουν κλασικό στιλ στην εμφάνισή σου, ενώ τα μοντέρνα υλικά κατευθύνουν τα βήματά σου στο μέλλον.
Η ανυψωμένη ενδιάμεση σόλα από αφρό απογειώνει την εμφάνισή σου, προσδίδοντας μοντέρνο χαρακτήρα στο κλασικό στιλ.
Τα σχέδια Swoosh τυλίγονται γύρω από τη φτέρνα για να δημιουργήσουν μια λαβή, συνδυάζοντας την προσεγμένη αισθητική με την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.
Οι επικαλύψεις από απαλό σουέντ παραπέμπουν στα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στα παπούτσια BRS, ενώ τα υφασμάτινα υποστρώματα εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.
Ο Bill Bowerman, ιδρυτής της Nike, δημιούργησε την εξωτερική σόλα με μοτίβο waffle αντικαθιστώντας το μείγμα για βάφλες με καουτσούκ σε μια παλιά βαφλιέρα. Δεν παρέχει μόνο πρόσφυση, ανθεκτικότητα και κλασικό στιλ, αλλά αποδεικνύει περίτρανα ότι το μεγαλείο κρύβεται στην καθημερινότητα.
Το χαμηλό κολάρο με επένδυση χαρίζει κομψή εμφάνιση και εξαιρετική αίσθηση.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Waffle Debut
Αθλητικά παπούτσια
Nike Waffle Debut