για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Zoom Terra Kiger 8
Nike Air Zoom Terra Kiger 8
Nike Air Zoom Terra Kiger 8
Nike Air Zoom Terra Kiger 8
Nike Air Zoom Terra Kiger 8
Nike Air Zoom Terra Kiger 8
Nike Air Zoom Terra Kiger 8
Nike Air Zoom Terra Kiger 8
Nike Air Zoom Terra Kiger 8
Nike Air Zoom Terra Kiger 8
Κωδικός του προϊόντος: DH0649-003
Nike

Nike Air Zoom Terra Kiger 8

Κωδικός του προϊόντος: DH0649-003
Nike Kiger 8Men's Trail Running ShoesΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.Το Nike Air Zoom Terra Kiger 8 προσφέρει ανάλαφρη αλλά σφιχτή αίσθηση. Είναι ένα παπούτσι χωρίς περιττά στοιχεία, που διαθέτει μόνο όσα χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις σταθερή εφαρμογή και αίσθηση. Το σχεδιάσαμε ώστε να διατηρεί το πόδι στη θέση του, χαρίζοντας ευελιξία και σταθερότητα σε ανώμαλο έδαφος. Επιπλέον, διαθέτει μαλακή αντικραδασμική προστασία και αίσθηση υψηλής απόκρισης για λίγη επιπλέον ώθηση σε κάθε βήμα. Φόρεσέ το και ετοιμάσου να τρέξεις στις λάσπες για να ολοκληρώσεις τη διαδρομή σου.Λιγότερο χώμα, πιο δροσερή αίσθησηΤο ανάλαφρο και αεριζόμενο διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος χαρίζει δροσερή εφαρμογή και σταθερότητα. Διαθέτει πλήρη επένδυση, ώστε να κρατάει μακριά χαλίκια και πετραδάκια.Σταθερή εφαρμογή και ετοιμότηταΗ φτέρνα έχει σχεδιαστεί για να κρατά το πόδι σταθερά στη θέση του, ακολουθώντας τις κινήσεις του παπουτσιού. Έτσι, απολαμβάνεις μεγαλύτερη ευελιξία στις βραχώδεις επιφάνειες.Πέλμα για σταθερό κράτημαΟι προεξοχές πρόσφυσης σε πολλές κατευθύνσεις στη φτέρνα είναι φτιαγμένες από καουτσούκ ανθεκτικό στην τριβή. Προσφέρουν καλύτερο κράτημα στις καταβάσεις και τις αναβάσεις.Απαλή και ελαστική αίσθησηΗ τεχνολογία Nike React είναι ένας ανάλαφρος αλλά ανθεκτικός αφρός που προσφέρει βηματισμό υψηλής απόκρισης. Η μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος εξασφαλίζει υψηλότερη απόκριση, επιστρέφοντας την ενέργειά σου για να καθοδηγήσει το πόδι στις κατηφορικές διαδρομές.Ειδική επιφάνεια για προστασία του ποδιού σε ανώμαλα εδάφη.Επικαλύψεις στα δάχτυλα για αντοχή στην τριβή.Γλώσσα με επένδυση για μείωση της πίεσης που προκαλείται από το πρήξιμο του ποδιού στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων..
139,99 EUR
140,00 EUR
111,99 EUR
Εξοικονόμηση : 28,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Kiger 8
Men's Trail Running Shoes
ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.
Το Nike Air Zoom Terra Kiger 8 προσφέρει ανάλαφρη αλλά σφιχτή αίσθηση. Είναι ένα παπούτσι χωρίς περιττά στοιχεία, που διαθέτει μόνο όσα χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις σταθερή εφαρμογή και αίσθηση. Το σχεδιάσαμε ώστε να διατηρεί το πόδι στη θέση του, χαρίζοντας ευελιξία και σταθερότητα σε ανώμαλο έδαφος. Επιπλέον, διαθέτει μαλακή αντικραδασμική προστασία και αίσθηση υψηλής απόκρισης για λίγη επιπλέον ώθηση σε κάθε βήμα. Φόρεσέ το και ετοιμάσου να τρέξεις στις λάσπες για να ολοκληρώσεις τη διαδρομή σου.

Λιγότερο χώμα, πιο δροσερή αίσθηση
Το ανάλαφρο και αεριζόμενο διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος χαρίζει δροσερή εφαρμογή και σταθερότητα. Διαθέτει πλήρη επένδυση, ώστε να κρατάει μακριά χαλίκια και πετραδάκια.
Σταθερή εφαρμογή και ετοιμότητα
Η φτέρνα έχει σχεδιαστεί για να κρατά το πόδι σταθερά στη θέση του, ακολουθώντας τις κινήσεις του παπουτσιού. Έτσι, απολαμβάνεις μεγαλύτερη ευελιξία στις βραχώδεις επιφάνειες.
Πέλμα για σταθερό κράτημα
Οι προεξοχές πρόσφυσης σε πολλές κατευθύνσεις στη φτέρνα είναι φτιαγμένες από καουτσούκ ανθεκτικό στην τριβή. Προσφέρουν καλύτερο κράτημα στις καταβάσεις και τις αναβάσεις.
Απαλή και ελαστική αίσθηση
Η τεχνολογία Nike React είναι ένας ανάλαφρος αλλά ανθεκτικός αφρός που προσφέρει βηματισμό υψηλής απόκρισης. Η μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος εξασφαλίζει υψηλότερη απόκριση, επιστρέφοντας την ενέργειά σου για να καθοδηγήσει το πόδι στις κατηφορικές διαδρομές.
Ειδική επιφάνεια για προστασία του ποδιού σε ανώμαλα εδάφη.
Επικαλύψεις στα δάχτυλα για αντοχή στην τριβή.
Γλώσσα με επένδυση για μείωση της πίεσης που προκαλείται από το πρήξιμο του ποδιού στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Air Zoom Terra Kiger 8
Αθλητικά παπούτσια
Nike Air Zoom Terra Kiger 8