για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Κωδικός του προϊόντος: DD3024-008
Nike

Nike React Infinity Run Flyknit 3

Κωδικός του προϊόντος: DD3024-008
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΜΑΛΑΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ.Το πιο δοκιμασμένο παπούτσι μας. Παραμένει σχεδιασμένο για να σε βοηθά να συνεχίζεις το τρέξιμο. Το Nike React Infinity Run 3 συνδυάζει απαλή, σταθερή αίσθηση με ομαλό βηματισμό για να αντιμετωπίζεις κάθε πρόκληση στις μικρές ή τις μεγάλες διαδρομές. Το αεριζόμενο επάνω μέρος έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αίσθηση συγκράτησης, αλλά και ευελιξία. Επιπλέον, προσθέσαμε περισσότερη ενίσχυση στο κολάρο για απαλή αίσθηση προστασίας. Συνέχισε το τρέξιμο και άσε τα υπόλοιπα πάνω μας.Σταθερή, αεριζόμενη εφαρμογή και ευελιξίαΠροσθέσαμε Flyknit σε όλη την επιφάνεια του επάνω μέρους, δημιουργώντας ειδικές ζώνες που εξασφαλίζουν κυκλοφορία του αέρα, ευελιξία και συγκράτηση. Το αποτέλεσμα είναι δροσερή αίσθηση και σταθερότητα στο πόδι, αλλά και κίνηση χωρίς περιορισμούς. Το παπούτσι εξακολουθεί να διαθέτει τεχνολογία Flywire για στήριξη στο μέσο του πέλματος.Ομαλή κίνηση και σταθερότηταΤεχνολογία Nike React με ανάλαφρο, ανθεκτικό αφρό για ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Διαθέτει καμπυλωτό σχήμα και παρέχει στήριξη στα τρία στάδια του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος. Το φαρδύ σχήμα του παρέχει πιο σταθερό βηματισμό, συμβάλλοντας στην απελευθέρωση ενέργειας σε κάθε βήμα.Αίσθηση αντικραδασμικής προστασίας, μεγαλύτερο ύψοςΛιγότερο υλικό ανάμεσα στην εσωτερική και την ενδιάμεση σόλα για μικρότερη απόσταση από τον αφρό. Με τον τρόπο αυτό, προσφέρει περισσότερη αντικραδασμική προστασία. Ο ίδιος ο αφρός έχει μεγαλύτερο ύψος για μαλακή αίσθηση.Υβριδική γλώσσα που συνδυάζει την αίσθηση της άψογης εφαρμογής με την προσαρμοστικότητα της κλασικής σχεδίασης.Μαλακή επένδυση στο κολάρο για αντικραδασμική προστασία στο σημείο επαφής.Περισσότερο καουτσούκ στην εξωτερική σόλα για πρόσφυση και ανθεκτικότητα..
159,99 EUR
159,98 EUR
111,99 EUR
Εξοικονόμηση : 47,99 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
111,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
  • 9.5 41 26.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΜΑΛΑΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ.
Το πιο δοκιμασμένο παπούτσι μας. Παραμένει σχεδιασμένο για να σε βοηθά να συνεχίζεις το τρέξιμο. Το Nike React Infinity Run 3 συνδυάζει απαλή, σταθερή αίσθηση με ομαλό βηματισμό για να αντιμετωπίζεις κάθε πρόκληση στις μικρές ή τις μεγάλες διαδρομές. Το αεριζόμενο επάνω μέρος έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αίσθηση συγκράτησης, αλλά και ευελιξία. Επιπλέον, προσθέσαμε περισσότερη ενίσχυση στο κολάρο για απαλή αίσθηση προστασίας. Συνέχισε το τρέξιμο και άσε τα υπόλοιπα πάνω μας.

Σταθερή, αεριζόμενη εφαρμογή και ευελιξία
Προσθέσαμε Flyknit σε όλη την επιφάνεια του επάνω μέρους, δημιουργώντας ειδικές ζώνες που εξασφαλίζουν κυκλοφορία του αέρα, ευελιξία και συγκράτηση. Το αποτέλεσμα είναι δροσερή αίσθηση και σταθερότητα στο πόδι, αλλά και κίνηση χωρίς περιορισμούς. Το παπούτσι εξακολουθεί να διαθέτει τεχνολογία Flywire για στήριξη στο μέσο του πέλματος.
Ομαλή κίνηση και σταθερότητα
Τεχνολογία Nike React με ανάλαφρο, ανθεκτικό αφρό για ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Διαθέτει καμπυλωτό σχήμα και παρέχει στήριξη στα τρία στάδια του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος. Το φαρδύ σχήμα του παρέχει πιο σταθερό βηματισμό, συμβάλλοντας στην απελευθέρωση ενέργειας σε κάθε βήμα.
Αίσθηση αντικραδασμικής προστασίας, μεγαλύτερο ύψος
Λιγότερο υλικό ανάμεσα στην εσωτερική και την ενδιάμεση σόλα για μικρότερη απόσταση από τον αφρό. Με τον τρόπο αυτό, προσφέρει περισσότερη αντικραδασμική προστασία. Ο ίδιος ο αφρός έχει μεγαλύτερο ύψος για μαλακή αίσθηση.
Υβριδική γλώσσα που συνδυάζει την αίσθηση της άψογης εφαρμογής με την προσαρμοστικότητα της κλασικής σχεδίασης.
Μαλακή επένδυση στο κολάρο για αντικραδασμική προστασία στο σημείο επαφής.
Περισσότερο καουτσούκ στην εξωτερική σόλα για πρόσφυση και ανθεκτικότητα.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike React Infinity Run Flyknit 3
Αθλητικά παπούτσια
Nike React Infinity Run Flyknit 3