για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Κωδικός του προϊόντος: DM1104-002
Nike

Nike AIR WINFLO 9 SHIELD

Κωδικός του προϊόντος: DM1104-002
Nike Air Winflo 9 ShieldWomen's Weatherized Road Running ShoesΜην επιτρέπεις στις αντίξοες καιρικές συνθήκες να βάζουν τέρμα στα σχέδιά σου για την υπόλοιπη ημέρα. Βγες έξω και απόλαυσε κάθε στιγμή ακόμα και όταν ο καιρός δεν είναι ιδανικός, καθώς αυτό το μοντέλο θα σου προσφέρει αξιόπιστη προστασία σε κάθε περίσταση για να καταρρίψεις το προσωπικό σου ρεκόρ. Αρχικά, είναι υδροαπωθητικό, προσφέρει αποτελεσματική πρόσφυση για κάθε επιφάνεια και διαθέτει εξωτερική σόλα με πέλμα Storm-Tread για τις νεροποντές, αλλά με τη ζεστή αίσθηση του φλις στο εσωτερικό, χάρη στο ασυναγώνιστο δίδυμο μελανζέ επένδυσης και δομημένης μόνωσης που είναι εμπνευσμένη από την τεχνολογία AeroLoft.Απόλυτα στεγνή αίσθησηΤο πλεκτό υλικό στο επάνω μέρος δίνει την αίσθηση ενός ζεστού τζάκετ που αγκαλιάζει τα πόδια. Οι επικαλύψεις γύρω από τα δάχτυλα έχουν τοποθετηθεί στα σημεία στα οποία μπορεί να εισχωρήσει η βροχή, προσφέροντας στεγνή αίσθηση. Το πίσω μέρος της γλώσσας διαθέτει επίσης μόνωση, για άνετη αίσθηση στο επάνω μέρος των ποδιών.Προστασία από τη βροχήΤο επάνω μέρος είναι εμπνευσμένο από την τεχνολογία AeroLoft, η οποία συμβάλλει στη συγκράτηση της θερμότητας χωρίς να ζεσταίνει υπερβολικά το σώμα. Διαθέτει επικάλυψη με ειδική επεξεργασία χωρίς PFC για στεγνή αίσθηση. Η γλώσσα με ενίσχυση προσφέρει ακόμα μία στρώση προστασίας από τις καιρικές συνθήκες.Πρόσφυση κάτω από τη βροχήΗ εξωτερική σόλα Storm-Tread παρέχει πρόσφυση με βροχερό καιρό. Διαθέτει υφές εμπνευσμένες από χειμερινά ελαστικά. Οι μικροσκοπικές αυλακώσεις γαντζώνονται στον δρόμο, ενώ τα σχήματα πολλών κατευθύνσεων συμβάλλουν στην αποβολή του νερού για άμεση επαφή με τον δρόμο.Αντικραδασμική προστασία για πολλά χιλιόμετραΗ μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος προσφέρει αντικραδασμική προστασία όπου χρειάζεται. Ο αφρός Cushlon εξασφαλίζει απαλή αίσθηση και υψηλή απόκριση, αλλά και πιο ελαστική αναπήδηση σε κάθε βήμα..

Ανακαλύψτε τις πιο hot προσφορές σε όλα τα αγαπημένα σας brands αποκλειστικά online!

* Τα προϊόντα με την ένδειξη Hot Price δεν συνδυάζονται με άλλες εκπτωτικές ή προωθητικές ενέργειες.

109,99 EUR
109,99 EUR
76,99 EUR
Εξοικονόμηση : 33,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 5.5 36 22.5
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Air Winflo 9 Shield
Women's Weatherized Road Running Shoes
Μην επιτρέπεις στις αντίξοες καιρικές συνθήκες να βάζουν τέρμα στα σχέδιά σου για την υπόλοιπη ημέρα. Βγες έξω και απόλαυσε κάθε στιγμή ακόμα και όταν ο καιρός δεν είναι ιδανικός, καθώς αυτό το μοντέλο θα σου προσφέρει αξιόπιστη προστασία σε κάθε περίσταση για να καταρρίψεις το προσωπικό σου ρεκόρ. Αρχικά, είναι υδροαπωθητικό, προσφέρει αποτελεσματική πρόσφυση για κάθε επιφάνεια και διαθέτει εξωτερική σόλα με πέλμα Storm-Tread για τις νεροποντές, αλλά με τη ζεστή αίσθηση του φλις στο εσωτερικό, χάρη στο ασυναγώνιστο δίδυμο μελανζέ επένδυσης και δομημένης μόνωσης που είναι εμπνευσμένη από την τεχνολογία AeroLoft.

Απόλυτα στεγνή αίσθηση
Το πλεκτό υλικό στο επάνω μέρος δίνει την αίσθηση ενός ζεστού τζάκετ που αγκαλιάζει τα πόδια. Οι επικαλύψεις γύρω από τα δάχτυλα έχουν τοποθετηθεί στα σημεία στα οποία μπορεί να εισχωρήσει η βροχή, προσφέροντας στεγνή αίσθηση. Το πίσω μέρος της γλώσσας διαθέτει επίσης μόνωση, για άνετη αίσθηση στο επάνω μέρος των ποδιών.
Προστασία από τη βροχή
Το επάνω μέρος είναι εμπνευσμένο από την τεχνολογία AeroLoft, η οποία συμβάλλει στη συγκράτηση της θερμότητας χωρίς να ζεσταίνει υπερβολικά το σώμα. Διαθέτει επικάλυψη με ειδική επεξεργασία χωρίς PFC για στεγνή αίσθηση. Η γλώσσα με ενίσχυση προσφέρει ακόμα μία στρώση προστασίας από τις καιρικές συνθήκες.
Πρόσφυση κάτω από τη βροχή
Η εξωτερική σόλα Storm-Tread παρέχει πρόσφυση με βροχερό καιρό. Διαθέτει υφές εμπνευσμένες από χειμερινά ελαστικά. Οι μικροσκοπικές αυλακώσεις γαντζώνονται στον δρόμο, ενώ τα σχήματα πολλών κατευθύνσεων συμβάλλουν στην αποβολή του νερού για άμεση επαφή με τον δρόμο.
Αντικραδασμική προστασία για πολλά χιλιόμετρα
Η μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος προσφέρει αντικραδασμική προστασία όπου χρειάζεται. Ο αφρός Cushlon εξασφαλίζει απαλή αίσθηση και υψηλή απόκριση, αλλά και πιο ελαστική αναπήδηση σε κάθε βήμα.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Αθλητικά παπούτσια
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD