για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Κωδικός του προϊόντος: DM1104-001
Nike

Nike AIR WINFLO 9 SHIELD

Κωδικός του προϊόντος: DM1104-001
Nike Air Winflo 9 ShieldWomen's Weatherized Road Running ShoesΜην επιτρέπεις στις αντίξοες καιρικές συνθήκες να βάζουν τέρμα στα σχέδιά σου για το τρέξιμο. Απόλαυσε κάθε στιγμή, ακόμα και όταν ο καιρός δεν είναι ιδανικός, με αυτά τα παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να καταρρίψεις το προσωπικό σου ρεκόρ. Το υδροαπωθητικό φινίρισμα εξασφαλίζει στεγνή αίσθηση, ενώ η πρόσφυση που παραπέμπει σε ελαστικά αυτοκινήτων και η μονάδα Air σε όλο το μήκος προσφέρουν κράτημα και μαλακή αντικραδασμική προστασία, για να συνεχίζεις να τρέχεις σε ολισθηρές συνθήκες.Αίσθηση ζεστασιάς για τα πόδια σουΤο επάνω μέρος μοιάζει με ζεστό τζάκετ για πόδια σου, καθώς είναι φτιαγμένο από πλεκτό υλικό για να σου προσφέρει αίσθηση ζεστασιάς όταν τρέχεις στο κρύο. Οι επικαλύψεις που έχουν τοποθετηθεί γύρω από τα δάχτυλα στα σημεία στα οποία μπορεί να εισχωρήσει η βροχή εξασφαλίζουν στεγνή εφαρμογή.Στεγνή αίσθησηΤο υδροαπωθητικό φινίρισμα και η γλώσσα με ενίσχυση συνεργάζονται για να διατηρήσουν τα πόδια στεγνά.Πρόσφυση κάτω από τη βροχήΗ εξωτερική σόλα Storm-Tread παρέχει πρόσφυση σε συνθήκες υγρασίας. Διαθέτει υφές εμπνευσμένες από χειμερινά ελαστικά. Οι μικροσκοπικές αυλακώσεις γαντζώνονται στον δρόμο, ενώ τα σχήματα πολλών κατευθύνσεων συμβάλλουν στην αποβολή του νερού για άμεση επαφή με τον δρόμο.Αντικραδασμική προστασία για πολλά χιλιόμετραΗ μονάδα Nike Air σε όλο το μήκος προσφέρει αντικραδασμική προστασία στα κατάλληλα σημεία. Η ενδιάμεση σόλα από μαλακό αφρό υψηλής απόκρισης προσφέρει πιο ελαστική αίσθηση σε κάθε βήμα.Προστασία από το κρύο και άνετη εφαρμογήΗ μόνωση στο πίσω μέρος της γλώσσας εξασφαλίζει άνετη αίσθηση στο επάνω μέρος των ποδιών. Η μελανζέ επένδυση και η δομημένη μόνωση στο εσωτερικό προσφέρουν ζεστασιά και άνεση, ακόμα όταν τρέχεις στις πιο αντίξοες συνθήκες..
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
109,99 EUR
109,99 EUR
109,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 5.5 36 22.5
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Air Winflo 9 Shield
Women's Weatherized Road Running Shoes
Μην επιτρέπεις στις αντίξοες καιρικές συνθήκες να βάζουν τέρμα στα σχέδιά σου για το τρέξιμο. Απόλαυσε κάθε στιγμή, ακόμα και όταν ο καιρός δεν είναι ιδανικός, με αυτά τα παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να καταρρίψεις το προσωπικό σου ρεκόρ. Το υδροαπωθητικό φινίρισμα εξασφαλίζει στεγνή αίσθηση, ενώ η πρόσφυση που παραπέμπει σε ελαστικά αυτοκινήτων και η μονάδα Air σε όλο το μήκος προσφέρουν κράτημα και μαλακή αντικραδασμική προστασία, για να συνεχίζεις να τρέχεις σε ολισθηρές συνθήκες.

Αίσθηση ζεστασιάς για τα πόδια σου
Το επάνω μέρος μοιάζει με ζεστό τζάκετ για πόδια σου, καθώς είναι φτιαγμένο από πλεκτό υλικό για να σου προσφέρει αίσθηση ζεστασιάς όταν τρέχεις στο κρύο. Οι επικαλύψεις που έχουν τοποθετηθεί γύρω από τα δάχτυλα στα σημεία στα οποία μπορεί να εισχωρήσει η βροχή εξασφαλίζουν στεγνή εφαρμογή.
Στεγνή αίσθηση
Το υδροαπωθητικό φινίρισμα και η γλώσσα με ενίσχυση συνεργάζονται για να διατηρήσουν τα πόδια στεγνά.
Πρόσφυση κάτω από τη βροχή
Η εξωτερική σόλα Storm-Tread παρέχει πρόσφυση σε συνθήκες υγρασίας. Διαθέτει υφές εμπνευσμένες από χειμερινά ελαστικά. Οι μικροσκοπικές αυλακώσεις γαντζώνονται στον δρόμο, ενώ τα σχήματα πολλών κατευθύνσεων συμβάλλουν στην αποβολή του νερού για άμεση επαφή με τον δρόμο.
Αντικραδασμική προστασία για πολλά χιλιόμετρα
Η μονάδα Nike Air σε όλο το μήκος προσφέρει αντικραδασμική προστασία στα κατάλληλα σημεία. Η ενδιάμεση σόλα από μαλακό αφρό υψηλής απόκρισης προσφέρει πιο ελαστική αίσθηση σε κάθε βήμα.
Προστασία από το κρύο και άνετη εφαρμογή
Η μόνωση στο πίσω μέρος της γλώσσας εξασφαλίζει άνετη αίσθηση στο επάνω μέρος των ποδιών. Η μελανζέ επένδυση και η δομημένη μόνωση στο εσωτερικό προσφέρουν ζεστασιά και άνεση, ακόμα όταν τρέχεις στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Μέγεθος Μεγέθη EU Μέγεθος σε cm
6 36.5 23
5.5 36 22.5
6.5 37.5 23.5
7 38 24
7.5 38.5 24.5
8 39 25

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

Φανταστικό άνετο ξεκούραστο πραγματικά αξίζει ο πάτος του είναι μοναδικός

18.05.2023. 17:01

Παρόμοια προϊόντα

Nike AIR WINFLO 9 SHIELD
Αθλητικά παπούτσια
Nike AIR WINFLO 9 SHIELD