για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Legend Essential 3 Premium
Nike Legend Essential 3 Premium
Nike Legend Essential 3 Premium
Nike Legend Essential 3 Premium
Nike Legend Essential 3 Premium
Nike Legend Essential 3 Premium
Nike Legend Essential 3 Premium
Nike Legend Essential 3 Premium
Nike Legend Essential 3 Premium
Nike Legend Essential 3 Premium
Κωδικός του προϊόντος: DQ4674-500
Nike

Nike Legend Essential 3 Premium

Κωδικός του προϊόντος: DQ4674-500
Nike Legend Essential 3 Next Nature PremiumWomen's Training ShoesΑυτό το παπούτσι προπόνησης είναι αρκετά ευέλικτο για να σε συνοδέψει μέχρι το σούπερ μάρκετ, να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις 30 δύσκολα λεπτά προπόνησης στη σκαλιέρα ή να το φορέσεις γρήγορα για να πας τα παιδιά στο σχολείο το πρωί. Αντέχει στις προκλήσεις μιας ομαδικής προπόνησης με γρήγορους ρυθμούς ή μιας έντονης μέρας στην αίθουσα με τα βάρη, χάρη στο αποτελεσματικό κράτημα, την επίπεδη και σταθερή φτέρνα, την ευελιξία κάτω από τα δάχτυλα και την πλευρική στήριξη που προσφέρει. Νιώσε την απόλυτη άνεση καθώς περνάς στα διαφορετικά στάδια της ημέρας σου, για να ολοκληρώσεις τις διαφορετικές δραστηριότητες της καθημερινότητας και να ξεκινήσεις την προπόνηση με ευκολία, άνεση και μοναδικό στιλ.Σταθερότητα στα σετΗ σχεδίαση εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή στη φτέρνα πάνω από την επίπεδη σόλα για σταθερότητα στις άρσεις βαρών και τα καθίσματα. Το καουτσούκ ανεβαίνει ψηλά στο εξωτερικό για στήριξη στις πλευρικές κινήσεις. Οι στρώσεις αφρού που ανεβαίνουν μέχρι το μέσο του πέλματος εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, για να σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις ακόμα μια επανάληψη.Απόλυτα σταθερό κράτημαΟι αυλακώσεις στη σόλα κάτω από τα δάχτυλα προσφέρουν ευελιξία στις κάμψεις, τις σανίδες και τις ασκήσεις ευκινησίας. Η σταθερή πρόσφυση εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων σε κάθε είδος επιφάνειας που συναντάς στο γυμναστήριο.Ανθεκτική κατασκευήΤο διχτυωτό υλικό με κυψελωτό μοτίβο που αντέχει στην τριβή και οι ανθεκτικές επικαλύψεις πίσω και στα πλάγια προσφέρουν την τόλμη που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις. Δημιουργεί χειροποίητη αίσθηση κορυφαίας ποιότητας. More Details Μαλακό και άνετο κολάρο που είναι απαλό, αεριζόμενο και επιτρέπει την πιο εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του παπουτσιού.Κέντημα που δημιουργεί ένα εντυπωσιακό σήμα Swoosh στο πλάι του σχεδίου..
Prosečna ocena:
3
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
64,99 EUR
64,99 EUR
64,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 5.5 36 22.5
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Legend Essential 3 Next Nature Premium
Women's Training Shoes
Αυτό το παπούτσι προπόνησης είναι αρκετά ευέλικτο για να σε συνοδέψει μέχρι το σούπερ μάρκετ, να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις 30 δύσκολα λεπτά προπόνησης στη σκαλιέρα ή να το φορέσεις γρήγορα για να πας τα παιδιά στο σχολείο το πρωί. Αντέχει στις προκλήσεις μιας ομαδικής προπόνησης με γρήγορους ρυθμούς ή μιας έντονης μέρας στην αίθουσα με τα βάρη, χάρη στο αποτελεσματικό κράτημα, την επίπεδη και σταθερή φτέρνα, την ευελιξία κάτω από τα δάχτυλα και την πλευρική στήριξη που προσφέρει. Νιώσε την απόλυτη άνεση καθώς περνάς στα διαφορετικά στάδια της ημέρας σου, για να ολοκληρώσεις τις διαφορετικές δραστηριότητες της καθημερινότητας και να ξεκινήσεις την προπόνηση με ευκολία, άνεση και μοναδικό στιλ.

Σταθερότητα στα σετ
Η σχεδίαση εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή στη φτέρνα πάνω από την επίπεδη σόλα για σταθερότητα στις άρσεις βαρών και τα καθίσματα. Το καουτσούκ ανεβαίνει ψηλά στο εξωτερικό για στήριξη στις πλευρικές κινήσεις. Οι στρώσεις αφρού που ανεβαίνουν μέχρι το μέσο του πέλματος εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, για να σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις ακόμα μια επανάληψη.
Απόλυτα σταθερό κράτημα
Οι αυλακώσεις στη σόλα κάτω από τα δάχτυλα προσφέρουν ευελιξία στις κάμψεις, τις σανίδες και τις ασκήσεις ευκινησίας. Η σταθερή πρόσφυση εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων σε κάθε είδος επιφάνειας που συναντάς στο γυμναστήριο.
Ανθεκτική κατασκευή
Το διχτυωτό υλικό με κυψελωτό μοτίβο που αντέχει στην τριβή και οι ανθεκτικές επικαλύψεις πίσω και στα πλάγια προσφέρουν την τόλμη που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις. Δημιουργεί χειροποίητη αίσθηση κορυφαίας ποιότητας.

More Details

  • Μαλακό και άνετο κολάρο που είναι απαλό, αεριζόμενο και επιτρέπει την πιο εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του παπουτσιού.


  • Κέντημα που δημιουργεί ένα εντυπωσιακό σήμα Swoosh στο πλάι του σχεδίου.


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Μέγεθος Μεγέθη EU Μέγεθος σε cm
6 36.5 23
5.5 36 22.5
6.5 37.5 23.5
7 38 24
7.5 38.5 24.5
8 39 25

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

31.08.2023. 18:45

Παρόμοια προϊόντα

Nike Legend Essential 3 Premium
Αθλητικά παπούτσια
Nike Legend Essential 3 Premium