για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Zegama
Nike Zegama
Nike Zegama
Nike Zegama
Nike Zegama
Nike Zegama
Nike Zegama
Nike Zegama
Nike Zegama
Nike Zegama
Κωδικός του προϊόντος: DH0623-300
Nike

Nike Zegama

Κωδικός του προϊόντος: DH0623-300
Nike ZegamaMen's Trail Running ShoesΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣΑντιμετώπισε τις προκλήσεις που παρουσιάζει το κακοτράχαλο έδαφος με το Nike ZoomX Zegama. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετικό κράτημα και σταθερότητα, ενώ προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για συνεχίζεις την αναρρίχηση και να καταρρίπτεις τα προσωπικά σου ρεκόρ, φτάνοντας σε νέα ύψη όταν η προσπάθεια γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Είτε πρόκειται για ένα δύσκολο, βραχώδες τοπίο που πρέπει να ανέβεις είτε για μια απότομη, ολισθηρή κατηφόρα σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι, μπορείς να νιώσεις σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις στις περιπλανήσεις σου εκτός δρόμου.Αντικραδασμική προστασία για πολλά χιλιόμετραΗ ανάλαφρη ενδιάμεση σόλα Nike ZoomX συνδυάζεται με τις μεγαλύτερες διαβαθμίσεις ύψους, προσφέροντας αντικραδασμική προστασία όταν τρέχεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα.Σιγουριά σε κάθε έδαφοςΤο βαθύτερο και ποικιλόμορφο μοτίβο των προεξοχών, που αναδεικνύεται με μεγαλύτερη απόσταση, εξασφαλίζει πρόσφυση για πιο δύσκολα εδάφη.Σταθερότητα στον ανώμαλο δρόμοΗ ειδική διχτυωτή ύφανση, που είναι πιο ανθεκτική και πιο εύκαμπτη από το κανονικό διχτυωτό υλικό, στο επάνω μέρος και στο εσωτερικό της φτέρνας εξασφαλίζει σταθερότητα σε διάφορες συνθήκες ανώμαλου δρόμου, αλλά και κυκλοφορία του αέρα.Γκέτα στον αστράγαλο που περιορίζει την είσοδο ξένων αντικειμένων από τον ανώμαλο δρόμο.Επικαλύψεις που τεντώνονται κατά μήκος της περιοχής των δαχτύλων για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. More Details Η γκέτα γύρω από τον αστράγαλο περιορίζει την είσοδο ρύπων στο παπούτσι.Οι προστατευτικές επικαλύψεις έχουν ελαστική εφαρμογή στην περιοχή των δαχτύλων για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.Η γκέτα γύρω από τον αστράγαλο περιορίζει την είσοδο ρύπων στο παπούτσι.Οι προστατευτικές επικαλύψεις έχουν ελαστική εφαρμογή στην περιοχή των δαχτύλων για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα..
159,99 EUR
159,99 EUR
159,99 EUR
Εξοικονόμηση : -0,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Zegama
Men's Trail Running Shoes
ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
Αντιμετώπισε τις προκλήσεις που παρουσιάζει το κακοτράχαλο έδαφος με το Nike ZoomX Zegama. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετικό κράτημα και σταθερότητα, ενώ προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για συνεχίζεις την αναρρίχηση και να καταρρίπτεις τα προσωπικά σου ρεκόρ, φτάνοντας σε νέα ύψη όταν η προσπάθεια γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Είτε πρόκειται για ένα δύσκολο, βραχώδες τοπίο που πρέπει να ανέβεις είτε για μια απότομη, ολισθηρή κατηφόρα σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι, μπορείς να νιώσεις σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις στις περιπλανήσεις σου εκτός δρόμου.

Αντικραδασμική προστασία για πολλά χιλιόμετρα
Η ανάλαφρη ενδιάμεση σόλα Nike ZoomX συνδυάζεται με τις μεγαλύτερες διαβαθμίσεις ύψους, προσφέροντας αντικραδασμική προστασία όταν τρέχεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Σιγουριά σε κάθε έδαφος
Το βαθύτερο και ποικιλόμορφο μοτίβο των προεξοχών, που αναδεικνύεται με μεγαλύτερη απόσταση, εξασφαλίζει πρόσφυση για πιο δύσκολα εδάφη.
Σταθερότητα στον ανώμαλο δρόμο
Η ειδική διχτυωτή ύφανση, που είναι πιο ανθεκτική και πιο εύκαμπτη από το κανονικό διχτυωτό υλικό, στο επάνω μέρος και στο εσωτερικό της φτέρνας εξασφαλίζει σταθερότητα σε διάφορες συνθήκες ανώμαλου δρόμου, αλλά και κυκλοφορία του αέρα.
Γκέτα στον αστράγαλο που περιορίζει την είσοδο ξένων αντικειμένων από τον ανώμαλο δρόμο.
Επικαλύψεις που τεντώνονται κατά μήκος της περιοχής των δαχτύλων για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

More Details

  • Η γκέτα γύρω από τον αστράγαλο περιορίζει την είσοδο ρύπων στο παπούτσι.


  • Οι προστατευτικές επικαλύψεις έχουν ελαστική εφαρμογή στην περιοχή των δαχτύλων για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.


  • Η γκέτα γύρω από τον αστράγαλο περιορίζει την είσοδο ρύπων στο παπούτσι.


  • Οι προστατευτικές επικαλύψεις έχουν ελαστική εφαρμογή στην περιοχή των δαχτύλων για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Zegama
Αθλητικά παπούτσια
Nike Zegama