για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2
Κωδικός του προϊόντος: DH5425-004
Nike

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2

Κωδικός του προϊόντος: DH5425-004
ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥ ΣΚΛΗΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ.Συνέχισε να ξεπερνάς τα όρια σε κάθε διαδρομή σου. Το Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2 σε βοηθά να συνεχίζεις την προσπάθεια με εξαιρετικά απαλή αίσθηση που σου επιτρέπει να νιώσεις τις δυνατότητες που προσφέρει σε κάθε βήμα στον δρόμο. Δημιουργήσαμε το παπούτσι με εξαιρετικά υψηλή απόκριση και το μεγαλύτερο επίπεδο στήριξης για σταθερή εφαρμογή και ανταγωνιστική αίσθηση. Είναι ένα από τα πιο δοκιμασμένα παπούτσια μας, με σχεδίαση που σε βοηθά να διατηρείς την προσήλωση στον στόχο σου και να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι.Σταθερότητα, αντικραδασμική προστασία και άνεσηΤο παπούτσι διαθέτει τρία στοιχεία Flyknit που έχουν τοποθετηθεί σε διαφορετικά σημεία. Στην επένδυση της γλώσσας, η ειδική κατασκευή χωρίς ραφές εξασφαλίζει απαλή αίσθηση και ρυθμιζόμενη εφαρμογή. Το μαλακό ψίδι προσφέρει εξαιρετικά σταθερή εφαρμογή. Τέλος, η φτέρνα έχει σχεδιαστεί με κλιπ για συγκράτηση του ποδιού και αντικραδασμική προστασία. Το αποτέλεσμα είναι ένα επάνω μέρος που προσφέρει άνετη και σταθερή αίσθηση στο πόδι, ενώ τρέχεις δυναμικά στον δρόμο.Ψηλότερο, φαρδύτερο, απαλότεροΤο μεγαλύτερο ύψος του αφρού εξασφαλίζει ακόμα πιο μαλακή αίσθηση. Το φαρδύ, μεγάλο σχήμα στο μπροστινό μέρος προσφέρει πιο σταθερό βηματισμό.Περισσότερη αναπήδηση σε κάθε κίνησηΟ αφρός Nike ZoomX προσφέρει υψηλή απόκριση και ανάλαφρη αίσθηση, για αναπήδηση σε κάθε βήμα. Διαθέτει καμπυλωτό σχήμα και παρέχει στήριξη στα τρία στάδια του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.Πρόσφυση με βάση τα δεδομέναΧρησιμοποιήσαμε δεδομένα από δρομείς για να δημιουργήσουμε μια εξωτερική σόλα με μοτίβο waffle για πρόσφυση στα κατάλληλα σημεία. Αυτές οι πληροφορίες βοήθησαν επίσης στη σχεδίαση και την εμφάνιση των πλευρικών τοιχωμάτων του παπουτσιού. More Details Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ).
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
179,99 EUR
179,99 EUR
179,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥ ΣΚΛΗΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ.
Συνέχισε να ξεπερνάς τα όρια σε κάθε διαδρομή σου. Το Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2 σε βοηθά να συνεχίζεις την προσπάθεια με εξαιρετικά απαλή αίσθηση που σου επιτρέπει να νιώσεις τις δυνατότητες που προσφέρει σε κάθε βήμα στον δρόμο. Δημιουργήσαμε το παπούτσι με εξαιρετικά υψηλή απόκριση και το μεγαλύτερο επίπεδο στήριξης για σταθερή εφαρμογή και ανταγωνιστική αίσθηση. Είναι ένα από τα πιο δοκιμασμένα παπούτσια μας, με σχεδίαση που σε βοηθά να διατηρείς την προσήλωση στον στόχο σου και να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι.

Σταθερότητα, αντικραδασμική προστασία και άνεση
Το παπούτσι διαθέτει τρία στοιχεία Flyknit που έχουν τοποθετηθεί σε διαφορετικά σημεία. Στην επένδυση της γλώσσας, η ειδική κατασκευή χωρίς ραφές εξασφαλίζει απαλή αίσθηση και ρυθμιζόμενη εφαρμογή. Το μαλακό ψίδι προσφέρει εξαιρετικά σταθερή εφαρμογή. Τέλος, η φτέρνα έχει σχεδιαστεί με κλιπ για συγκράτηση του ποδιού και αντικραδασμική προστασία. Το αποτέλεσμα είναι ένα επάνω μέρος που προσφέρει άνετη και σταθερή αίσθηση στο πόδι, ενώ τρέχεις δυναμικά στον δρόμο.
Ψηλότερο, φαρδύτερο, απαλότερο
Το μεγαλύτερο ύψος του αφρού εξασφαλίζει ακόμα πιο μαλακή αίσθηση. Το φαρδύ, μεγάλο σχήμα στο μπροστινό μέρος προσφέρει πιο σταθερό βηματισμό.
Περισσότερη αναπήδηση σε κάθε κίνηση
Ο αφρός Nike ZoomX προσφέρει υψηλή απόκριση και ανάλαφρη αίσθηση, για αναπήδηση σε κάθε βήμα. Διαθέτει καμπυλωτό σχήμα και παρέχει στήριξη στα τρία στάδια του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.
Πρόσφυση με βάση τα δεδομένα
Χρησιμοποιήσαμε δεδομένα από δρομείς για να δημιουργήσουμε μια εξωτερική σόλα με μοτίβο waffle για πρόσφυση στα κατάλληλα σημεία. Αυτές οι πληροφορίες βοήθησαν επίσης στη σχεδίαση και την εμφάνιση των πλευρικών τοιχωμάτων του παπουτσιού.

More Details

  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Μέγεθος Μεγέθη EU Μέγεθος σε cm
8 41 26
8.5 42 26.5
9 42.5 27
9.5 43 27.5
10 44 28
10.5 44.5 28.5
11 45 29
11.5 45.5 29.5
12 46 30
12.5 47 30.5

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

20.10.2023. 18:24
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2
Αθλητικά παπούτσια
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2