για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike PHANTOM GT2 ACADEMY IC
Nike PHANTOM GT2 ACADEMY IC
Nike PHANTOM GT2 ACADEMY IC
Nike PHANTOM GT2 ACADEMY IC
Nike PHANTOM GT2 ACADEMY IC
Nike PHANTOM GT2 ACADEMY IC
Nike PHANTOM GT2 ACADEMY IC
Nike PHANTOM GT2 ACADEMY IC
Nike PHANTOM GT2 ACADEMY IC
Nike PHANTOM GT2 ACADEMY IC
Κωδικός του προϊόντος: DR5963-810
Nike

Nike PHANTOM GT2 ACADEMY IC

Κωδικός του προϊόντος: DR5963-810
Nike Phantom GT2 Academy ICIndoor/Court Soccer ShoesΓιόρτασε τη μεγαλύτερη διοργάνωση του παιχνιδιού με σχεδίαση εμπνευσμένη από την επιστήμη της συνδεσιμότητας και της βαρύτητας που εμπνέει η παγκόσμια σκηνή. Η χαρακτηριστική επιφάνεια από ανθρακονήματα με εφέ χρωμίου συνδυάζεται με το εντυπωσιακό φουτουριστικό στιλ που σχεδιάστηκε για τα πόδια των σπουδαιότερων παικτών στον κόσμο. Αυτό το ποδοσφαιρικό παπούτσι έχει ανανεωμένη σχεδίαση και μοτίβα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εξασφαλίζουν υποδειγματική ακρίβεια στα σουτ. Τα ασύμμετρα κορδόνια δημιουργούν μεγαλύτερη επιφάνεια χτυπήματος για ντρίμπλες, πάσες και σουτ με ακρίβεια.Πάρε τον έλεγχοΗ ειδική υφή συγκράτησης στο επάνω μέρος είναι στρατηγικά τοποθετημένη για επαφή ακριβείας στα σουτ, τις πάσες και τις ντρίμπλες.Λεία επιφάνειαΤα ασύμμετρα κορδόνια δημιουργούν μεγαλύτερη επιφάνεια χτυπήματος για δυνατά σουτ.Ανθεκτική σχεδίασηΣυνθετικό δέρμα για ανθεκτικότητα και εύκολο καθάρισμα.Φωτεινά χρώματαΗ χάλκινη απόχρωση λειτουργεί σαν ένας απίστευτος δίαυλος ενέργειας που ρέει ανάμεσα στο μέταλλο και δημιουργεί ένα μοναδικό χρώμα κατά μήκος της επιφάνειας. Συνδυάσαμε ένα ιδιαίτερο, έντονο ροζ χρώμα με τις αποχρώσεις Space Purple και Space Dust, ενώ προσθέσαμε επίσης μια πινελιά από το εφέ Liquid Chrome για ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.Σε ποιο σημείο στον κόσμο;Παρατήρησε τα ειδικά σύμβολα σε όλο το παπούτσι που παραπέμπουν σε διάφορα μέρη της διοργανώτριας χώρας και τιμούν τη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση του παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης οι συντεταγμένες των κεντρικών γραφείων μας, καθώς και επιστημονικά εμβλήματα που παραπέμπουν στην επιστήμη της συνδεδεμένης ενέργειας. More Details Για χρήση στον δρόμο, το γήπεδο και σε εσωτερικούς χώρουςΣόλα που δεν αφήνει αποτύπωμα.
79,99 EUR
79,99 EUR
79,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Phantom GT2 Academy IC
Indoor/Court Soccer Shoes
Γιόρτασε τη μεγαλύτερη διοργάνωση του παιχνιδιού με σχεδίαση εμπνευσμένη από την επιστήμη της συνδεσιμότητας και της βαρύτητας που εμπνέει η παγκόσμια σκηνή. Η χαρακτηριστική επιφάνεια από ανθρακονήματα με εφέ χρωμίου συνδυάζεται με το εντυπωσιακό φουτουριστικό στιλ που σχεδιάστηκε για τα πόδια των σπουδαιότερων παικτών στον κόσμο. Αυτό το ποδοσφαιρικό παπούτσι έχει ανανεωμένη σχεδίαση και μοτίβα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εξασφαλίζουν υποδειγματική ακρίβεια στα σουτ. Τα ασύμμετρα κορδόνια δημιουργούν μεγαλύτερη επιφάνεια χτυπήματος για ντρίμπλες, πάσες και σουτ με ακρίβεια.

Πάρε τον έλεγχο
Η ειδική υφή συγκράτησης στο επάνω μέρος είναι στρατηγικά τοποθετημένη για επαφή ακριβείας στα σουτ, τις πάσες και τις ντρίμπλες.
Λεία επιφάνεια
Τα ασύμμετρα κορδόνια δημιουργούν μεγαλύτερη επιφάνεια χτυπήματος για δυνατά σουτ.
Ανθεκτική σχεδίαση
Συνθετικό δέρμα για ανθεκτικότητα και εύκολο καθάρισμα.
Φωτεινά χρώματα
Η χάλκινη απόχρωση λειτουργεί σαν ένας απίστευτος δίαυλος ενέργειας που ρέει ανάμεσα στο μέταλλο και δημιουργεί ένα μοναδικό χρώμα κατά μήκος της επιφάνειας. Συνδυάσαμε ένα ιδιαίτερο, έντονο ροζ χρώμα με τις αποχρώσεις Space Purple και Space Dust, ενώ προσθέσαμε επίσης μια πινελιά από το εφέ Liquid Chrome για ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.
Σε ποιο σημείο στον κόσμο;
Παρατήρησε τα ειδικά σύμβολα σε όλο το παπούτσι που παραπέμπουν σε διάφορα μέρη της διοργανώτριας χώρας και τιμούν τη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση του παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης οι συντεταγμένες των κεντρικών γραφείων μας, καθώς και επιστημονικά εμβλήματα που παραπέμπουν στην επιστήμη της συνδεδεμένης ενέργειας.

More Details

  • Για χρήση στον δρόμο, το γήπεδο και σε εσωτερικούς χώρους


  • Σόλα που δεν αφήνει αποτύπωμα


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike PHANTOM GT2 ACADEMY IC
Αθλητικά παπούτσια
Nike PHANTOM GT2 ACADEMY IC