για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Κωδικός του προϊόντος: DO7625-200
Nike

Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield

Κωδικός του προϊόντος: DO7625-200
Nike Pegasus 39 ShieldMen's Weatherized Road Running ShoesΑπόλαυσε απόλυτη ζεστασιά και στεγνή αίσθηση στα πόδια σου με ένα πραγματικά αξιόπιστο παπούτσι που εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες σε κάθε διαδρομή. Αυτό το σχέδιο μπορεί να σε κάνει να ανυπομονείς για την ομίχλη και τη βροχή, αλλά και τα απειλητικά, μαύρα σύννεφα σε εκείνες τις πρωινές εξορμήσεις σου με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Αρχικά, προσφέρει προστασία από το νερό και αποτελεσματική πρόσφυση για κάθε επιφάνεια στις νεροποντές, αλλά με τη ζεστή αίσθηση του φλις στο εσωτερικό, χάρη στο ασυναγώνιστο δίδυμο μελανζέ επένδυσης και δομημένης μόνωσης που είναι εμπνευσμένη από την τεχνολογία AeroLoft. Έτσι, εξασφαλίζει ότι τα πόδια σου θα νιώθουν ότι είναι μια καλοκαιρινή μέρα του Ιουλίου στη μέση του χειμώνα.Απόλυτα στεγνή αίσθησηΤο πλεκτό υλικό στο επάνω μέρος δίνει την αίσθηση ενός ζεστού τζάκετ που αγκαλιάζει τα πόδια. Οι επικαλύψεις γύρω από τα δάχτυλα έχουν τοποθετηθεί στα σημεία στα οποία μπορεί να εισχωρήσει η βροχή, προσφέροντας στεγνή αίσθηση. Το πίσω μέρος της γλώσσας διαθέτει επίσης μόνωση, για άνετη αίσθηση στο επάνω μέρος των ποδιών.Προστασία από τη βροχήΤο επάνω μέρος είναι εμπνευσμένο από την τεχνολογία AeroLoft, η οποία συμβάλλει στη συγκράτηση της θερμότητας χωρίς να ζεσταίνει υπερβολικά το σώμα. Διαθέτει επικάλυψη με ειδική επεξεργασία χωρίς PFC για στεγνή αίσθηση. Η γλώσσα με ενίσχυση προσφέρει ακόμα μία στρώση προστασίας από τις καιρικές συνθήκες.Πρόσφυση κάτω από τη βροχήΗ εξωτερική σόλα Storm-Tread παρέχει πρόσφυση με βροχερό καιρό. Διαθέτει υφές εμπνευσμένες από χειμερινά ελαστικά. Οι μικροσκοπικές αυλακώσεις γαντζώνονται στον δρόμο, ενώ τα σχήματα πολλών κατευθύνσεων συμβάλλουν στην αποβολή του νερού για άμεση επαφή με τον δρόμο. More Details Not intended for use as Personal Protective Equipment (PPE).
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
134,99 EUR
134,99 EUR
107,99 EUR
Εξοικονόμηση : 27,00 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
94,49 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Pegasus 39 Shield
Men's Weatherized Road Running Shoes
Απόλαυσε απόλυτη ζεστασιά και στεγνή αίσθηση στα πόδια σου με ένα πραγματικά αξιόπιστο παπούτσι που εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες σε κάθε διαδρομή. Αυτό το σχέδιο μπορεί να σε κάνει να ανυπομονείς για την ομίχλη και τη βροχή, αλλά και τα απειλητικά, μαύρα σύννεφα σε εκείνες τις πρωινές εξορμήσεις σου με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Αρχικά, προσφέρει προστασία από το νερό και αποτελεσματική πρόσφυση για κάθε επιφάνεια στις νεροποντές, αλλά με τη ζεστή αίσθηση του φλις στο εσωτερικό, χάρη στο ασυναγώνιστο δίδυμο μελανζέ επένδυσης και δομημένης μόνωσης που είναι εμπνευσμένη από την τεχνολογία AeroLoft. Έτσι, εξασφαλίζει ότι τα πόδια σου θα νιώθουν ότι είναι μια καλοκαιρινή μέρα του Ιουλίου στη μέση του χειμώνα.

Απόλυτα στεγνή αίσθηση
Το πλεκτό υλικό στο επάνω μέρος δίνει την αίσθηση ενός ζεστού τζάκετ που αγκαλιάζει τα πόδια. Οι επικαλύψεις γύρω από τα δάχτυλα έχουν τοποθετηθεί στα σημεία στα οποία μπορεί να εισχωρήσει η βροχή, προσφέροντας στεγνή αίσθηση. Το πίσω μέρος της γλώσσας διαθέτει επίσης μόνωση, για άνετη αίσθηση στο επάνω μέρος των ποδιών.
Προστασία από τη βροχή
Το επάνω μέρος είναι εμπνευσμένο από την τεχνολογία AeroLoft, η οποία συμβάλλει στη συγκράτηση της θερμότητας χωρίς να ζεσταίνει υπερβολικά το σώμα. Διαθέτει επικάλυψη με ειδική επεξεργασία χωρίς PFC για στεγνή αίσθηση. Η γλώσσα με ενίσχυση προσφέρει ακόμα μία στρώση προστασίας από τις καιρικές συνθήκες.
Πρόσφυση κάτω από τη βροχή
Η εξωτερική σόλα Storm-Tread παρέχει πρόσφυση με βροχερό καιρό. Διαθέτει υφές εμπνευσμένες από χειμερινά ελαστικά. Οι μικροσκοπικές αυλακώσεις γαντζώνονται στον δρόμο, ενώ τα σχήματα πολλών κατευθύνσεων συμβάλλουν στην αποβολή του νερού για άμεση επαφή με τον δρόμο.

More Details

  • Not intended for use as Personal Protective Equipment (PPE)


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

Οι αξιολογήσεις που εμφανίζονται ελήφθησαν αποκλειστικά από χρήστες που αγόρασαν το προϊόν.
30.03.2024. 18:24
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Αθλητικά παπούτσια
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield