για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike TIEMPO LEGEND 9 ACADEMY IC
Nike TIEMPO LEGEND 9 ACADEMY IC
Nike TIEMPO LEGEND 9 ACADEMY IC
Nike TIEMPO LEGEND 9 ACADEMY IC
Nike TIEMPO LEGEND 9 ACADEMY IC
Nike TIEMPO LEGEND 9 ACADEMY IC
Nike TIEMPO LEGEND 9 ACADEMY IC
Nike TIEMPO LEGEND 9 ACADEMY IC
Nike TIEMPO LEGEND 9 ACADEMY IC
Nike TIEMPO LEGEND 9 ACADEMY IC
Κωδικός του προϊόντος: DR5981-510
Nike

Nike TIEMPO LEGEND 9 ACADEMY IC

Κωδικός του προϊόντος: DR5981-510
Nike Tiempo Legend 9 Academy ICIndoor/Court Soccer ShoesΓιόρτασε τη μεγαλύτερη διοργάνωση του παιχνιδιού με σχεδίαση εμπνευσμένη από την επιστήμη της συνδεσιμότητας και της βαρύτητας που εμπνέει η παγκόσμια σκηνή. Η χαρακτηριστική επιφάνεια από ανθρακονήματα με εφέ χρωμίου συνδυάζεται με το εντυπωσιακό φουτουριστικό στιλ που σχεδιάστηκε για τα πόδια των σπουδαιότερων παικτών στον κόσμο. Το επάνω μέρος διαθέτει ανάγλυφες υφές με επένδυση από μαλακές προεξοχές αφρού για εξαιρετική ακρίβεια στις ντρίμπλες, στις πάσες και στα σουτ. Παράλληλα, η σόλα από καουτσούκ εξασφαλίζει κορυφαία πρόσφυση κατά τη διάρκεια των αγώνων 5x5 στο ελαφρύτερο Tiempo μέχρι σήμερα.Ένα θρυλικό μοντέλο γίνεται πιο γρήγοροΗ ανασχεδιασμένη επιφάνεια και το βελτιωμένο επάνω μέρος συμβάλλουν στη μείωση του όγκου, για γρήγορες επιθέσεις στο γήπεδο.Εξαιρετικά απαλό δέρμαΤο επάνω μέρος από δέρμα έχει επένδυση από μαλακές προεξοχές αφρού για εξαιρετική ακρίβεια στις βολές.Κορυφαία πρόσφυσηΒασισμένη στις αναλύσεις των κινήσεων των παικτών από το Nike Sports Research Lab, η εξωτερική σόλα από καουτσούκ σχεδιάστηκε για να προσφέρει πρόσφυση σε πολλές κατευθύνσεις στον δρόμο, στο γήπεδο και σε εσωτερικές επιφάνειες.Φωτεινά χρώματαΗ χάλκινη απόχρωση λειτουργεί σαν ένας απίστευτος δίαυλος ενέργειας που ρέει ανάμεσα στο μέταλλο και δημιουργεί ένα μοναδικό χρώμα κατά μήκος της επιφάνειας. Συνδυάσαμε την ιδιαίτερη απόχρωση Space Purple με μια πινελιά σε έντονο ροζ και ιριδίζουσα όψη στο επάνω μέρος, ενώ προσθέσαμε επίσης εφέ Liquid Chrome για πιο εντυπωσιακό στιλ.Σε ποιο σημείο στον κόσμο;Παρατήρησε τα ειδικά σύμβολα σε όλο το παπούτσι που παραπέμπουν σε διάφορα μέρη της διοργανώτριας χώρας και τιμούν τη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση του παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης οι συντεταγμένες των κεντρικών γραφείων μας, καθώς και επιστημονικά εμβλήματα που παραπέμπουν στην επιστήμη της συνδεδεμένης ενέργειας. More Details Η άνετη επένδυση αγκαλιάζει το πόδι για φυσική αίσθηση και στενή εφαρμογή.Για χρήση στον δρόμο, το γήπεδο και σε εσωτερικούς χώρους.
74,99 EUR
75,00 EUR
59,99 EUR
Εξοικονόμηση : 15,01 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
52,49 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Tiempo Legend 9 Academy IC
Indoor/Court Soccer Shoes
Γιόρτασε τη μεγαλύτερη διοργάνωση του παιχνιδιού με σχεδίαση εμπνευσμένη από την επιστήμη της συνδεσιμότητας και της βαρύτητας που εμπνέει η παγκόσμια σκηνή. Η χαρακτηριστική επιφάνεια από ανθρακονήματα με εφέ χρωμίου συνδυάζεται με το εντυπωσιακό φουτουριστικό στιλ που σχεδιάστηκε για τα πόδια των σπουδαιότερων παικτών στον κόσμο. Το επάνω μέρος διαθέτει ανάγλυφες υφές με επένδυση από μαλακές προεξοχές αφρού για εξαιρετική ακρίβεια στις ντρίμπλες, στις πάσες και στα σουτ. Παράλληλα, η σόλα από καουτσούκ εξασφαλίζει κορυφαία πρόσφυση κατά τη διάρκεια των αγώνων 5x5 στο ελαφρύτερο Tiempo μέχρι σήμερα.

Ένα θρυλικό μοντέλο γίνεται πιο γρήγορο
Η ανασχεδιασμένη επιφάνεια και το βελτιωμένο επάνω μέρος συμβάλλουν στη μείωση του όγκου, για γρήγορες επιθέσεις στο γήπεδο.
Εξαιρετικά απαλό δέρμα
Το επάνω μέρος από δέρμα έχει επένδυση από μαλακές προεξοχές αφρού για εξαιρετική ακρίβεια στις βολές.
Κορυφαία πρόσφυση
Βασισμένη στις αναλύσεις των κινήσεων των παικτών από το Nike Sports Research Lab, η εξωτερική σόλα από καουτσούκ σχεδιάστηκε για να προσφέρει πρόσφυση σε πολλές κατευθύνσεις στον δρόμο, στο γήπεδο και σε εσωτερικές επιφάνειες.
Φωτεινά χρώματα
Η χάλκινη απόχρωση λειτουργεί σαν ένας απίστευτος δίαυλος ενέργειας που ρέει ανάμεσα στο μέταλλο και δημιουργεί ένα μοναδικό χρώμα κατά μήκος της επιφάνειας. Συνδυάσαμε την ιδιαίτερη απόχρωση Space Purple με μια πινελιά σε έντονο ροζ και ιριδίζουσα όψη στο επάνω μέρος, ενώ προσθέσαμε επίσης εφέ Liquid Chrome για πιο εντυπωσιακό στιλ.
Σε ποιο σημείο στον κόσμο;
Παρατήρησε τα ειδικά σύμβολα σε όλο το παπούτσι που παραπέμπουν σε διάφορα μέρη της διοργανώτριας χώρας και τιμούν τη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση του παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης οι συντεταγμένες των κεντρικών γραφείων μας, καθώς και επιστημονικά εμβλήματα που παραπέμπουν στην επιστήμη της συνδεδεμένης ενέργειας.

More Details

  • Η άνετη επένδυση αγκαλιάζει το πόδι για φυσική αίσθηση και στενή εφαρμογή.


  • Για χρήση στον δρόμο, το γήπεδο και σε εσωτερικούς χώρους


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike TIEMPO LEGEND 9 ACADEMY IC
Αθλητικά παπούτσια
Nike TIEMPO LEGEND 9 ACADEMY IC