για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Κωδικός του προϊόντος: DO7625-002
Nike

Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield

Κωδικός του προϊόντος: DO7625-002
Nike Pegasus 39 ShieldMen's Weatherized Road Running ShoesΤο πραγματικά αξιόπιστο παπούτσι που αγαπάς επιστρέφει για να σε βοηθήσει να συνεχίζεις ακόμα και όταν βρέχει. Το υδροαπωθητικό φινίρισμα εξασφαλίζει στεγνή εφαρμογή, ενώ η άνετη υφή σε στιλ φλις στο εσωτερικό προσφέρει ζεστή αίσθηση στα πόδια για τρέξιμο σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η ανθεκτική πρόσφυση και οι δύο μονάδες Zoom Air εξασφαλίζουν κράτημα και μαλακή αντικραδασμική προστασία, για να συνεχίζεις δυναμικά αψηφώντας τον καιρό.Αίσθηση ζεστασιάς για τα πόδια σουΤο πλεκτό υλικό στο επάνω μέρος προστατεύει τα πόδια από το κρύο, δίνοντας την αίσθηση ενός ζεστού τζάκετ. Οι επικαλύψεις που έχουν τοποθετηθεί γύρω από τα δάχτυλα στα σημεία στα οποία μπορεί να εισχωρήσει η βροχή εξασφαλίζουν στεγνή εφαρμογή. Η μόνωση στο πίσω μέρος της γλώσσας προσφέρει ζεστασιά και άνεση στα πόδια.Στεγνή αίσθησηΤο υδροαπωθητικό φινίρισμα και η γλώσσα με ενίσχυση συνεργάζονται για να διατηρήσουν τα πόδια στεγνά. Η μελανζέ επένδυση στο κολάρο προσφέρει προστασία από το κρύο και στεγνή αίσθηση στον αστράγαλο.Πρόσφυση κάτω από τη βροχήΗ εξωτερική σόλα Storm-Tread παρέχει πρόσφυση σε συνθήκες υγρασίας. Διαθέτει υφές εμπνευσμένες από χειμερινά ελαστικά. Οι μικροσκοπικές αυλακώσεις γαντζώνονται στον δρόμο, ενώ τα σχήματα πολλών κατευθύνσεων συμβάλλουν στην αποβολή του νερού για άμεση επαφή με τον δρόμο.Ομαλή μετάβασηΤεχνολογία Nike React με ανάλαφρο, ανθεκτικό αφρό για ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Τη συνδυάσαμε με δύο μονάδες Zoom Air, στο μπροστινό μέρος και στη φτέρνα, για δυναμική αίσθηση κατά την ώθηση από τα δάχτυλα. Το αποτέλεσμα είναι ομαλή μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα. More Details Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ).
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Pegasus 39 Shield
Men's Weatherized Road Running Shoes
Το πραγματικά αξιόπιστο παπούτσι που αγαπάς επιστρέφει για να σε βοηθήσει να συνεχίζεις ακόμα και όταν βρέχει. Το υδροαπωθητικό φινίρισμα εξασφαλίζει στεγνή εφαρμογή, ενώ η άνετη υφή σε στιλ φλις στο εσωτερικό προσφέρει ζεστή αίσθηση στα πόδια για τρέξιμο σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η ανθεκτική πρόσφυση και οι δύο μονάδες Zoom Air εξασφαλίζουν κράτημα και μαλακή αντικραδασμική προστασία, για να συνεχίζεις δυναμικά αψηφώντας τον καιρό.

Αίσθηση ζεστασιάς για τα πόδια σου
Το πλεκτό υλικό στο επάνω μέρος προστατεύει τα πόδια από το κρύο, δίνοντας την αίσθηση ενός ζεστού τζάκετ. Οι επικαλύψεις που έχουν τοποθετηθεί γύρω από τα δάχτυλα στα σημεία στα οποία μπορεί να εισχωρήσει η βροχή εξασφαλίζουν στεγνή εφαρμογή. Η μόνωση στο πίσω μέρος της γλώσσας προσφέρει ζεστασιά και άνεση στα πόδια.
Στεγνή αίσθηση
Το υδροαπωθητικό φινίρισμα και η γλώσσα με ενίσχυση συνεργάζονται για να διατηρήσουν τα πόδια στεγνά. Η μελανζέ επένδυση στο κολάρο προσφέρει προστασία από το κρύο και στεγνή αίσθηση στον αστράγαλο.
Πρόσφυση κάτω από τη βροχή
Η εξωτερική σόλα Storm-Tread παρέχει πρόσφυση σε συνθήκες υγρασίας. Διαθέτει υφές εμπνευσμένες από χειμερινά ελαστικά. Οι μικροσκοπικές αυλακώσεις γαντζώνονται στον δρόμο, ενώ τα σχήματα πολλών κατευθύνσεων συμβάλλουν στην αποβολή του νερού για άμεση επαφή με τον δρόμο.
Ομαλή μετάβαση
Τεχνολογία Nike React με ανάλαφρο, ανθεκτικό αφρό για ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Τη συνδυάσαμε με δύο μονάδες Zoom Air, στο μπροστινό μέρος και στη φτέρνα, για δυναμική αίσθηση κατά την ώθηση από τα δάχτυλα. Το αποτέλεσμα είναι ομαλή μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα.

More Details

  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Μέγεθος Μεγέθη EU Μέγεθος σε cm
8 41 26
8.5 42 26.5
9 42.5 27
9.5 43 27.5
10 44 28
10.5 44.5 28.5
11 45 29
11.5 45.5 29.5
12 46 30
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield
Αθλητικά παπούτσια
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield