για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Kyrie Low 5
Nike Kyrie Low 5
Nike Kyrie Low 5
Nike Kyrie Low 5
Nike Kyrie Low 5
Nike Kyrie Low 5
Nike Kyrie Low 5
Nike Kyrie Low 5
Nike Kyrie Low 5
Nike Kyrie Low 5
Κωδικός του προϊόντος: DJ6012-004
Nike

Nike Kyrie Low 5

Κωδικός του προϊόντος: DJ6012-004
Kyrie Irving Kyrie Low 5Basketball ShoesΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.Ο Kyrie προκαλεί σύγχυση στους αμυντικούς με τις κινήσεις των ποδιών του και τον χειρισμό της μπάλας, δημιουργώντας τον χώρο που χρειάζεται για να κάνει παιχνίδι. Το Kyrie Low 5 σχεδιάστηκε για το γρήγορο, αριστοτεχνικό παιχνίδι του, επιτρέποντας στους παίκτες που αξιοποιούν την ταχύτητα και την πολυκατευθυντική τους ικανότητα ώστε να διατηρούν τον έλεγχο, ενώ εκμεταλλεύονται τον χώρο που δημιουργούν.Τέλεια εφαρμογήΤα κορδόνια περνούν μέσα από αλληλοσυνδεόμενες λωρίδες στο μπροστινό μέρος. Όταν σφίγγεις τα κορδόνια, οι λωρίδες επεκτείνονται προς τα κάτω για να προσφέρουν σταθερή και άνετη εφαρμογή στο εσωτερικό του παπουτσιού.Αίσθηση υψηλής απόκρισης στο γήπεδοΗ ενδιάμεση σόλα Cushlon σε όλο το μήκος προσφέρει μαλακή και ομαλή αίσθηση, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει μικρή απόσταση από το έδαφος και καλύτερη αίσθηση του γηπέδου. Η μονάδα Zoom Air στο επάνω μέρος ακριβώς κάτω από το μετατάρσιο ανταποκρίνεται στη δύναμή σου, με εκρηκτική επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα.Πρόσφυση με παραγωγική σχεδίασηΤο μοτίβο της εξωτερικής σόλας που δημιουργήθηκε με υπολογιστή εξασφαλίζει γρήγορη επιτάχυνση, επιβράδυνση και αλλαγές κατεύθυνσης, χαρίζοντάς σου τον απόλυτο έλεγχο της κίνησής σου..
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
114,99 EUR
114,99 EUR
114,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Kyrie Irving Kyrie Low 5
Basketball Shoes
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.
Ο Kyrie προκαλεί σύγχυση στους αμυντικούς με τις κινήσεις των ποδιών του και τον χειρισμό της μπάλας, δημιουργώντας τον χώρο που χρειάζεται για να κάνει παιχνίδι. Το Kyrie Low 5 σχεδιάστηκε για το γρήγορο, αριστοτεχνικό παιχνίδι του, επιτρέποντας στους παίκτες που αξιοποιούν την ταχύτητα και την πολυκατευθυντική τους ικανότητα ώστε να διατηρούν τον έλεγχο, ενώ εκμεταλλεύονται τον χώρο που δημιουργούν.

Τέλεια εφαρμογή
Τα κορδόνια περνούν μέσα από αλληλοσυνδεόμενες λωρίδες στο μπροστινό μέρος. Όταν σφίγγεις τα κορδόνια, οι λωρίδες επεκτείνονται προς τα κάτω για να προσφέρουν σταθερή και άνετη εφαρμογή στο εσωτερικό του παπουτσιού.
Αίσθηση υψηλής απόκρισης στο γήπεδο
Η ενδιάμεση σόλα Cushlon σε όλο το μήκος προσφέρει μαλακή και ομαλή αίσθηση, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει μικρή απόσταση από το έδαφος και καλύτερη αίσθηση του γηπέδου. Η μονάδα Zoom Air στο επάνω μέρος ακριβώς κάτω από το μετατάρσιο ανταποκρίνεται στη δύναμή σου, με εκρηκτική επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα.
Πρόσφυση με παραγωγική σχεδίαση
Το μοτίβο της εξωτερικής σόλας που δημιουργήθηκε με υπολογιστή εξασφαλίζει γρήγορη επιτάχυνση, επιβράδυνση και αλλαγές κατεύθυνσης, χαρίζοντάς σου τον απόλυτο έλεγχο της κίνησής σου.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Μπάσκετ

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

Οι αξιολογήσεις που εμφανίζονται ελήφθησαν αποκλειστικά από χρήστες που αγόρασαν το προϊόν.
29.05.2023. 00:53
Nike Kyrie Low 5
Αθλητικά παπούτσια
Nike Kyrie Low 5