για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Deldon
Nike Air Deldon
Nike Air Deldon
Nike Air Deldon
Nike Air Deldon
Nike Air Deldon
Nike Air Deldon
Nike Air Deldon
Nike Air Deldon
Nike Air Deldon
Κωδικός του προϊόντος: DM4096-100
Nike

Nike Air Deldon

Κωδικός του προϊόντος: DM4096-100
Elena Delle Donne Nike Air Deldon "Legacy"Easy On/Off Basketball ShoesΤο πρώτο παπούτσι μπάσκετ με την υπογραφή της Elena Delle Donne απευθύνεται σε όλους, παροτρύνοντάς τους να το φορέσουν και να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους στο παιχνίδι. Είναι φτιαγμένο για αθλητές όλων των δυνατοτήτων και διαθέτει αναδιπλούμενη φτέρνα και μεγάλο λουράκι, ώστε να μπορείς να το φοράς και να σταθεροποιείς την εφαρμογή με το ένα χέρι. Η αντικραδασμική προστασία Nike Air σε όλο το μήκος και η μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος προσφέρουν έναν βέλτιστο συνδυασμό αναπήδησης και επιστροφής ενέργειας, για ξεκούραστη αίσθηση στα πόδια, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.Εξαιρετικά απλή και γρήγορη εφαρμογήΧάρη στην τεχνολογία FlyEase, η φτέρνας του παπουτσιού διπλώνει όταν το φοράς, φαρδαίνοντας με αποτελεσματικό τρόπο το κολάρο για εξαιρετικά εύκολη εφαρμογή. Το μεγάλο λουράκι συνδέεται με τα κορδόνια και ασφαλίζει στο πλάι, επιτρέποντας τη σταθεροποίηση της εφαρμογής με το ένα χέρι.Για πολλά χιλιόμετραΗ μονάδα Nike Air σε όλο το μήκος είναι ραμμένη στο επάνω μέρος για μείωση των στρώσεων και του συνολικού βάρους, ενώ παράλληλα φέρνει την αντικραδασμική προστασία ακριβώς κάτω από το πέλμα. Υπάρχει επίσης μια μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος που επιστρέφει ενέργεια με κάθε βήμα. Αυτή η ελαστική αίσθηση ώθησης και η ταχύτητα επιτυγχάνονται χάρη στον μαλακό αφρό με έγχυση για απόλυτη σταθερότητα που μπορεί να σε βοηθήσει να παίζεις σε υψηλό επίπεδο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Πρόσφυση σε κάθε κίνησηΤο μοτίβο της εξωτερικής σόλας διαθέτει γραμμές που ακολουθούν το περίγραμμα του πέλματος, οι οποίες κάμπτονται και συμπιέζονται σε πολλές κατευθύνσεις για να προσφέρουν πρόσφυση και διαρκή αίσθηση επαφής με το γήπεδο.Εσωτερική σόλα από αφρό για αντικραδασμική προστασία.Στον εκτεθειμένο αφρό στο κάτω μέρος και στο λουράκι του παπουτσιού έχει προστεθεί το λογότυπο της Elena..
Prosečna ocena:
4
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Elena Delle Donne Nike Air Deldon "Legacy"
Easy On/Off Basketball Shoes
Το πρώτο παπούτσι μπάσκετ με την υπογραφή της Elena Delle Donne απευθύνεται σε όλους, παροτρύνοντάς τους να το φορέσουν και να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους στο παιχνίδι. Είναι φτιαγμένο για αθλητές όλων των δυνατοτήτων και διαθέτει αναδιπλούμενη φτέρνα και μεγάλο λουράκι, ώστε να μπορείς να το φοράς και να σταθεροποιείς την εφαρμογή με το ένα χέρι. Η αντικραδασμική προστασία Nike Air σε όλο το μήκος και η μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος προσφέρουν έναν βέλτιστο συνδυασμό αναπήδησης και επιστροφής ενέργειας, για ξεκούραστη αίσθηση στα πόδια, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

Εξαιρετικά απλή και γρήγορη εφαρμογή
Χάρη στην τεχνολογία FlyEase, η φτέρνας του παπουτσιού διπλώνει όταν το φοράς, φαρδαίνοντας με αποτελεσματικό τρόπο το κολάρο για εξαιρετικά εύκολη εφαρμογή. Το μεγάλο λουράκι συνδέεται με τα κορδόνια και ασφαλίζει στο πλάι, επιτρέποντας τη σταθεροποίηση της εφαρμογής με το ένα χέρι.
Για πολλά χιλιόμετρα
Η μονάδα Nike Air σε όλο το μήκος είναι ραμμένη στο επάνω μέρος για μείωση των στρώσεων και του συνολικού βάρους, ενώ παράλληλα φέρνει την αντικραδασμική προστασία ακριβώς κάτω από το πέλμα. Υπάρχει επίσης μια μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος που επιστρέφει ενέργεια με κάθε βήμα. Αυτή η ελαστική αίσθηση ώθησης και η ταχύτητα επιτυγχάνονται χάρη στον μαλακό αφρό με έγχυση για απόλυτη σταθερότητα που μπορεί να σε βοηθήσει να παίζεις σε υψηλό επίπεδο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Πρόσφυση σε κάθε κίνηση
Το μοτίβο της εξωτερικής σόλας διαθέτει γραμμές που ακολουθούν το περίγραμμα του πέλματος, οι οποίες κάμπτονται και συμπιέζονται σε πολλές κατευθύνσεις για να προσφέρουν πρόσφυση και διαρκή αίσθηση επαφής με το γήπεδο.
Εσωτερική σόλα από αφρό για αντικραδασμική προστασία.
Στον εκτεθειμένο αφρό στο κάτω μέρος και στο λουράκι του παπουτσιού έχει προστεθεί το λογότυπο της Elena.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Μπάσκετ
Μέγεθος Μεγέθη EU Μέγεθος σε cm
9 42.5 27
9.5 43 27.5
10 44 28
10.5 44.5 28.5
11 45 29
11.5 45.5 29.5

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

25.02.2024. 16:45
Nike Air Deldon
Αθλητικά παπούτσια
Nike Air Deldon