για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

Καλέστε μας στο +302104409222

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Court Vapor Lite 2
Nike Court Vapor Lite 2
Nike Court Vapor Lite 2
Nike Court Vapor Lite 2
Nike Court Vapor Lite 2
Nike Court Vapor Lite 2
Nike Court Vapor Lite 2
Nike Court Vapor Lite 2
Nike Court Vapor Lite 2
Nike Court Vapor Lite 2
Κωδικός του προϊόντος: DV2016-001
Nike

Nike Court Vapor Lite 2

Κωδικός του προϊόντος: DV2016-001
NikeCourt Vapor Lite 2Men's Clay Tennis ShoesΛιτή, αλλά κομψή εμφάνιση. Διακριτικό στιλ, αλλά και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά για άνετη εφαρμογή, ταχύτητα και στήριξη. Το Vapor Lite 2 είναι έτοιμο για το γήπεδο από την πρώτη στιγμή και προσφέρει άνεση όλη μέρα στους παίκτες που θέλουν να τα κάνουν όλα. Με γνώριμη, εξαιρετικά άνετη αίσθηση κάτω από το πέλμα, σε βοηθά να κινείσαι δυναμικά για να αποκρούσεις κάθε χτύπημα, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση για ευκινησία σε κάθε δύσκολη στιγμή του αγώνα. Μόλις ολοκληρώσεις το παιχνίδι, μπορείς να τα φορέσεις για τις εμφανίσεις σου εκτός γηπέδου, ό,τι και αν κάνεις μετά.Άνετη εφαρμογή στο γήπεδοΧάρη στο σύστημα με αφρό δύο επιπέδων, αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει άνετη αίσθηση και ελευθερία κινήσεων σε κάθε στιγμή του αγώνα. Η αντικραδασμική προστασία είναι μαλακή και ευχάριστη.Αεριζόμενη και ανθεκτική εφαρμογήΤο εξαιρετικά ανθεκτικό διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει αεριζόμενη εφαρμογή για δροσερή αίσθηση στα πόδια. Η ειδικά διαμορφωμένη επικάλυψη από καουτσούκ στο εσωτερικό αποτρέπει τη φθορά του παπουτσιού από το σύρσιμο των δαχτύλων.Φτιαγμένο για αλλαγές κατεύθυνσηςΟ μαλακός αφρός που έχει τοποθετηθεί κοντά στην καμάρα διευκολύνει την ευθυγράμμιση του αστραγάλου με το πόδι κατά τις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης. Ο σκληρότερος αφρός στην εξωτερική επιφάνεια του ποδιού εξασφαλίζει ώθηση στις γρήγορες κινήσεις είτε παίζεις τένις είτε pickleball.Η εξωτερική σόλα με μοτίβο ψαροκόκαλο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένη σχεδίαση για άριστο κράτημα χωρίς να επηρεάζει την ικανότητα ολίσθησης, τιμώντας μερικά από τα καλύτερα σχέδια της σειράς Vapor.Αφαιρέσαμε το καουτσούκ στα σημεία που φθείρονται λιγότερο, με στόχο την ελαχιστοποίηση του βάρους. More Details Σχεδίαση για χρήση στις επιφάνειες χωμάτινων γηπέδων και γηπέδων padelΠλαίσιο πέλματος σε όλο το μήκος στην εξωτερική πλευρά του παπουτσιούΤο πλαίσιο πέλματος σε όλο το μήκος στο εξωτερικό του παπουτσιού εξασφαλίζει τη σταθεροποίηση του ποδιού στα γρήγορα κοψίματα..

Κάνε αγορές προϊόντων από τη Νέα Συλλογή με την ειδική σήμανση S&B και κέρδισε -20% με την κάρτα Sport&Bonus!

*Ισχύει αποκλειστικά για μέλη Sport and Bonus.

Ζήτα την κάρτα από ένα ταμείο καταστήματος Sport Vision ή Buzz

-20% σε επιλεγμένα Nike

 *Ο κωδικός NIKE20 θα υπολογιστεί αυτόματα στο checkout.

Ανακαλύψτε τη Νέα μας Συλλογή, θέστε νέους στόχους στις προπονήσεις σας και απογειώστε το athleisure look σας!

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

84,99 EUR
84,99 EUR
84,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

NikeCourt Vapor Lite 2
Men's Clay Tennis Shoes
Λιτή, αλλά κομψή εμφάνιση. Διακριτικό στιλ, αλλά και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά για άνετη εφαρμογή, ταχύτητα και στήριξη. Το Vapor Lite 2 είναι έτοιμο για το γήπεδο από την πρώτη στιγμή και προσφέρει άνεση όλη μέρα στους παίκτες που θέλουν να τα κάνουν όλα. Με γνώριμη, εξαιρετικά άνετη αίσθηση κάτω από το πέλμα, σε βοηθά να κινείσαι δυναμικά για να αποκρούσεις κάθε χτύπημα, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση για ευκινησία σε κάθε δύσκολη στιγμή του αγώνα. Μόλις ολοκληρώσεις το παιχνίδι, μπορείς να τα φορέσεις για τις εμφανίσεις σου εκτός γηπέδου, ό,τι και αν κάνεις μετά.

Άνετη εφαρμογή στο γήπεδο
Χάρη στο σύστημα με αφρό δύο επιπέδων, αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει άνετη αίσθηση και ελευθερία κινήσεων σε κάθε στιγμή του αγώνα. Η αντικραδασμική προστασία είναι μαλακή και ευχάριστη.
Αεριζόμενη και ανθεκτική εφαρμογή
Το εξαιρετικά ανθεκτικό διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει αεριζόμενη εφαρμογή για δροσερή αίσθηση στα πόδια. Η ειδικά διαμορφωμένη επικάλυψη από καουτσούκ στο εσωτερικό αποτρέπει τη φθορά του παπουτσιού από το σύρσιμο των δαχτύλων.
Φτιαγμένο για αλλαγές κατεύθυνσης
Ο μαλακός αφρός που έχει τοποθετηθεί κοντά στην καμάρα διευκολύνει την ευθυγράμμιση του αστραγάλου με το πόδι κατά τις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης. Ο σκληρότερος αφρός στην εξωτερική επιφάνεια του ποδιού εξασφαλίζει ώθηση στις γρήγορες κινήσεις είτε παίζεις τένις είτε pickleball.
Η εξωτερική σόλα με μοτίβο ψαροκόκαλο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένη σχεδίαση για άριστο κράτημα χωρίς να επηρεάζει την ικανότητα ολίσθησης, τιμώντας μερικά από τα καλύτερα σχέδια της σειράς Vapor.
Αφαιρέσαμε το καουτσούκ στα σημεία που φθείρονται λιγότερο, με στόχο την ελαχιστοποίηση του βάρους.

More Details

  • Σχεδίαση για χρήση στις επιφάνειες χωμάτινων γηπέδων και γηπέδων padel


  • Πλαίσιο πέλματος σε όλο το μήκος στην εξωτερική πλευρά του παπουτσιού


  • Το πλαίσιο πέλματος σε όλο το μήκος στο εξωτερικό του παπουτσιού εξασφαλίζει τη σταθεροποίηση του ποδιού στα γρήγορα κοψίματα.


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τένις
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Court Vapor Lite 2
Αθλητικά παπούτσια
Nike Court Vapor Lite 2