Θα είναι ανοιχτό 03/05 & 7/05 09:00-17:00. Σας ευχομαστε καλό Πάσχα!

για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Flex Advance SE
Nike Flex Advance SE
Nike Flex Advance SE
Nike Flex Advance SE
Nike Flex Advance SE
Nike Flex Advance SE
Nike Flex Advance SE
Nike Flex Advance SE
Κωδικός του προϊόντος: DZ2800-001
Nike

Nike Flex Advance SE

Κωδικός του προϊόντος: DZ2800-001
Nike Flex Advance SELittle Kids' ShoesΦόρεσε το sneaker Nike Flex Advance και ετοιμάσου για περιπέτεια. Το εξαιρετικά φαρδύ άνοιγμα διευκολύνει την εφαρμογή του παπουτσιού στο πόδι, ώστε να μην χάνεις χρόνο όταν ετοιμάζεσαι. Μόλις τα φορέσεις, μπορείς να ασφαλίσεις την εφαρμογή στο λεπτό! Στερέωσε σταυρωτά τα λουράκια και ετοιμάσου για εξερεύνηση σε 3, 2, 1!Ανάδειξε την προσωπικότητά σου!Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες και οι παιχνιδιάρικοι χρωματικοί συνδυασμοί αναδεικνύουν τις λεπτομέρειες σε αυτά τα sneaker και (ελπίζουμε) θα προσφέρουν έμπνευση στο μικρό σου να δημιουργήσει το δικό του χαρούμενο καλλιτεχνικό σχέδιο!Γρήγορη και εύκολη εφαρμογήΗ τεχνολογία Nike FlyEase διαθέτει εξαιρετικά φαρδύ άνοιγμα στη γλώσσα που εξασφαλίζει τη γρήγορη και εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του παπουτσιού. Η γλώσσα μπορεί επίσης να φορεθεί χωρίς ενοχλήσεις μέσα ή έξω από το παπούτσι.Στήριξη με λουράκιαΤα δύο χιαστί λουράκια εξασφαλίζουν σταθερή εφαρμογή. Βοηθούν τα μικρά παιδιά να αναπτύξουν κινητικές δεξιότητες και να προετοιμαστούν για τα πραγματικά κορδόνια, επειδή μιμούνται τις κινήσεις του δεσίματος των παπουτσιών.Ευέλικτη αίσθησηΗ σόλα από καουτσούκ και αφρό είναι εξαιρετικά εύκαμπτη για φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα. Διαθέτει μοτίβο πρόσφυσης που είναι αφιερωμένο σε παπούτσια της Nike από το παρελθόν. More Details Ενίσχυση στο άκρο των δαχτύλων για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στα παιδιά που σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών τους.Το υφασμάτινο υλικό είναι ελαστικό για άνετη αίσθηση στα μικρά ποδαράκια.Πρόσθετη επένδυση στη φτέρνα για μεγαλύτερη άνεση..
70,99 EUR
70,99 EUR
70,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 11C 28 17
  • 11.5C 28.5 17.5
  • 12C 29.5 18
  • 12.5C 30 18.5
  • 13C 31 19
  • 13.5C 31.5 19.5
  • 1Y 32 20
  • 1.5Y 33 20.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Flex Advance SE
Little Kids' Shoes
Φόρεσε το sneaker Nike Flex Advance και ετοιμάσου για περιπέτεια. Το εξαιρετικά φαρδύ άνοιγμα διευκολύνει την εφαρμογή του παπουτσιού στο πόδι, ώστε να μην χάνεις χρόνο όταν ετοιμάζεσαι. Μόλις τα φορέσεις, μπορείς να ασφαλίσεις την εφαρμογή στο λεπτό! Στερέωσε σταυρωτά τα λουράκια και ετοιμάσου για εξερεύνηση σε 3, 2, 1!

Ανάδειξε την προσωπικότητά σου!
Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες και οι παιχνιδιάρικοι χρωματικοί συνδυασμοί αναδεικνύουν τις λεπτομέρειες σε αυτά τα sneaker και (ελπίζουμε) θα προσφέρουν έμπνευση στο μικρό σου να δημιουργήσει το δικό του χαρούμενο καλλιτεχνικό σχέδιο!
Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή
Η τεχνολογία Nike FlyEase διαθέτει εξαιρετικά φαρδύ άνοιγμα στη γλώσσα που εξασφαλίζει τη γρήγορη και εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του παπουτσιού. Η γλώσσα μπορεί επίσης να φορεθεί χωρίς ενοχλήσεις μέσα ή έξω από το παπούτσι.
Στήριξη με λουράκια
Τα δύο χιαστί λουράκια εξασφαλίζουν σταθερή εφαρμογή. Βοηθούν τα μικρά παιδιά να αναπτύξουν κινητικές δεξιότητες και να προετοιμαστούν για τα πραγματικά κορδόνια, επειδή μιμούνται τις κινήσεις του δεσίματος των παπουτσιών.
Ευέλικτη αίσθηση
Η σόλα από καουτσούκ και αφρό είναι εξαιρετικά εύκαμπτη για φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα. Διαθέτει μοτίβο πρόσφυσης που είναι αφιερωμένο σε παπούτσια της Nike από το παρελθόν.

More Details

  • Ενίσχυση στο άκρο των δαχτύλων για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στα παιδιά που σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών τους.


  • Το υφασμάτινο υλικό είναι ελαστικό για άνετη αίσθηση στα μικρά ποδαράκια.


  • Πρόσθετη επένδυση στη φτέρνα για μεγαλύτερη άνεση.


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Αγόρια
Brands Nike
Ηλικία Μικρά παιδιά
Άθλημα Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Flex Advance SE
Αθλητικά παπούτσια
Nike Flex Advance SE