Θα είναι ανοιχτό 03/05 & 7/05 09:00-17:00. Σας ευχομαστε καλό Πάσχα!

για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Nike NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Nike NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Nike NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Nike NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Nike NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Nike NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Nike NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Κωδικός του προϊόντος: DJ7883-002
Nike

Nike NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25

Κωδικός του προϊόντος: DJ7883-002
Nike Structure 25Men's Road Running ShoesΚάθε φορά που ετοιμάζεσαι να τρέξεις πολλά χιλιόμετρα, να κάνεις μια σύντομη διαδρομή προπόνησης ή ίσως ένα χαλαρό τρέξιμο πριν τελειώσει ή ξεκινήσει η μέρα, το Nike Structure 25 είναι η λύση που βρίσκεται πάντα δίπλα σου για να ολοκληρώσεις την προσπάθειά σου. Προσφέρει την αξιόπιστη σταθερότητα που αναζητάς, από την πρώτη στιγμή που θα το φορέσεις, χάρη στο σύστημα στο μέσο του πέλματος που εξασφαλίζει απόλυτη στήριξη, αλλά και στην ελαστική μονάδα Zoom Air.Φαρδύτερη εφαρμογή παντούΤο άνετο μπροστινό μέρος προσφέρει άφθονο χώρο για να απλώνεις τα δάχτυλα των ποδιών σου. Η φαρδύτερη σχεδίαση στο μπροστινό μέρος συμπληρώνει τη φαρδιά βάση για ομαλό βηματισμό.Μεγαλύτερη ταχύτηταΗ μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος εξασφαλίζει αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης. Κάθε βήμα συμβάλλει στη δημιουργία επιστροφής ενέργειας που σου δίνει μεγαλύτερη ώθηση με ελαστική αίσθηση υψηλής απόκρισης.Μεγαλύτερο ύψοςΠροσθέσαμε ακόμα περισσότερο αφρό σε σχέση με τα προηγούμενα Structure για στήριξη, με ψηλές στρώσεις αφρού που εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή. Διαθέτει καμπυλωτό σχήμα και παρέχει στήριξη στα τρία στάδια του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.Ευελιξία και ανθεκτικότηταΗ ανθεκτική σόλα από καουτσούκ διαθέτει αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος που εξασφαλίζουν ευελιξία, αλλά και κάθετες αυλακώσεις στο πλάι για σταθερότητα.Χρησιμοποιήσαμε πιο μαλακά υλικά στο εσωτερικό της φτέρνας, του κολάρου και της γλώσσας, ώστε όλα τα μέρη του παπουτσιού που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο να προσφέρουν απαλή και άνετη αίσθηση.Το διχτυωτό υλικό μονής στρώσης εξασφαλίζει κυκλοφορία του αέρα και ανθεκτικότητα. More Details Κορδόνια που σφίγγουνΔιαμορφωμένη φτέρναΚορδόνια που σφίγγουν για σταθερή αίσθηση.

Αναβαθμίστε το athletic style σας και επωφεληθείτε από την  Mid-Season Offer.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία—shop now!

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

129,99 EUR
129,99 EUR
97,49 EUR
Εξοικονόμηση : 32,50 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Structure 25
Men's Road Running Shoes
Κάθε φορά που ετοιμάζεσαι να τρέξεις πολλά χιλιόμετρα, να κάνεις μια σύντομη διαδρομή προπόνησης ή ίσως ένα χαλαρό τρέξιμο πριν τελειώσει ή ξεκινήσει η μέρα, το Nike Structure 25 είναι η λύση που βρίσκεται πάντα δίπλα σου για να ολοκληρώσεις την προσπάθειά σου. Προσφέρει την αξιόπιστη σταθερότητα που αναζητάς, από την πρώτη στιγμή που θα το φορέσεις, χάρη στο σύστημα στο μέσο του πέλματος που εξασφαλίζει απόλυτη στήριξη, αλλά και στην ελαστική μονάδα Zoom Air.

Φαρδύτερη εφαρμογή παντού
Το άνετο μπροστινό μέρος προσφέρει άφθονο χώρο για να απλώνεις τα δάχτυλα των ποδιών σου. Η φαρδύτερη σχεδίαση στο μπροστινό μέρος συμπληρώνει τη φαρδιά βάση για ομαλό βηματισμό.
Μεγαλύτερη ταχύτητα
Η μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος εξασφαλίζει αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης. Κάθε βήμα συμβάλλει στη δημιουργία επιστροφής ενέργειας που σου δίνει μεγαλύτερη ώθηση με ελαστική αίσθηση υψηλής απόκρισης.
Μεγαλύτερο ύψος
Προσθέσαμε ακόμα περισσότερο αφρό σε σχέση με τα προηγούμενα Structure για στήριξη, με ψηλές στρώσεις αφρού που εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή. Διαθέτει καμπυλωτό σχήμα και παρέχει στήριξη στα τρία στάδια του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.
Ευελιξία και ανθεκτικότητα
Η ανθεκτική σόλα από καουτσούκ διαθέτει αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος που εξασφαλίζουν ευελιξία, αλλά και κάθετες αυλακώσεις στο πλάι για σταθερότητα.
Χρησιμοποιήσαμε πιο μαλακά υλικά στο εσωτερικό της φτέρνας, του κολάρου και της γλώσσας, ώστε όλα τα μέρη του παπουτσιού που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο να προσφέρουν απαλή και άνετη αίσθηση.
Το διχτυωτό υλικό μονής στρώσης εξασφαλίζει κυκλοφορία του αέρα και ανθεκτικότητα.

More Details

  • Κορδόνια που σφίγγουν


  • Διαμορφωμένη φτέρνα


  • Κορδόνια που σφίγγουν για σταθερή αίσθηση


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25
Αθλητικά παπούτσια
Nike NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 25