για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Κωδικός του προϊόντος: DQ4072-063
Nike

Nike Sportswear

Κωδικός του προϊόντος: DQ4072-063
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ.Απόλαυσε την απαλή άνεση που προσφέρει αυτό το κλασικό φλις crew. Τα ηλιόλουστα σχέδια αποπνέουν μια ευχάριστη, νεανική αισιοδοξία για να συνεχίζεις να χαμογελάς όλη μέρα. Μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου sneaker Nike, για να λάμψεις σαν την καλύτερη και πιο φωτεινή εκδοχή του εαυτού σου, και να έχεις μια υπέροχη μέρα με τη Nike.Διασκέδαση στον ήλιοΜε χαρούμενο στιλ, ουράνια τόξα και σχέδια με χαμογελαστά πρόσωπα, αυτό το άνετο φούτερ χαρίζει θετική διάθεση κάθε φορά που το φοράς.Απαλό φλις ύφασμαΤο ύφασμα φλις με χνουδωτή υφή είναι απαλό στο εξωτερικό και μαλακό στο εσωτερικό, προσφέροντας το ιδανικό υλικό για φούτερ στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.Ζέστη άνεσηΟι μανσέτες, ο γιακάς και το τελείωμα σε απαλή, ελαστική ριμπ ύφανση εξασφαλίζουν τη σταθερή εφαρμογή του φούτερ και συγκρατούν τη θερμότητα του σώματος, προσφέροντας ζεστή αίσθηση στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. More Details Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθησηΑνοίγματα σε ριμπ ύφανσηΚεντημένα σχέδια Nike αριστερά στο στήθοςΣτάμπες με σχέδια στο κέντρο πίσωΣώμα: 80% βαμβάκι/20% πολυέστερ. Ριμπ ύφανση: 97% βαμβάκι/3% σπάντεξ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ.
Απόλαυσε την απαλή άνεση που προσφέρει αυτό το κλασικό φλις crew. Τα ηλιόλουστα σχέδια αποπνέουν μια ευχάριστη, νεανική αισιοδοξία για να συνεχίζεις να χαμογελάς όλη μέρα. Μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου sneaker Nike, για να λάμψεις σαν την καλύτερη και πιο φωτεινή εκδοχή του εαυτού σου, και να έχεις μια υπέροχη μέρα με τη Nike.

Διασκέδαση στον ήλιο
Με χαρούμενο στιλ, ουράνια τόξα και σχέδια με χαμογελαστά πρόσωπα, αυτό το άνετο φούτερ χαρίζει θετική διάθεση κάθε φορά που το φοράς.
Απαλό φλις ύφασμα
Το ύφασμα φλις με χνουδωτή υφή είναι απαλό στο εξωτερικό και μαλακό στο εσωτερικό, προσφέροντας το ιδανικό υλικό για φούτερ στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.
Ζέστη άνεση
Οι μανσέτες, ο γιακάς και το τελείωμα σε απαλή, ελαστική ριμπ ύφανση εξασφαλίζουν τη σταθερή εφαρμογή του φούτερ και συγκρατούν τη θερμότητα του σώματος, προσφέροντας ζεστή αίσθηση στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

More Details

  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • Ανοίγματα σε ριμπ ύφανση


  • Κεντημένα σχέδια Nike αριστερά στο στήθος


  • Στάμπες με σχέδια στο κέντρο πίσω


  • Σώμα: 80% βαμβάκι/20% πολυέστερ. Ριμπ ύφανση: 97% βαμβάκι/3% σπάντεξ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φούτερ
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Sportswear
Φούτερ
Nike Sportswear