για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Therma-FIT Repel Element
Nike Therma-FIT Repel Element
Nike Therma-FIT Repel Element
Nike Therma-FIT Repel Element
Nike Therma-FIT Repel Element
Nike Therma-FIT Repel Element
Nike Therma-FIT Repel Element
Nike Therma-FIT Repel Element
Nike Therma-FIT Repel Element
Nike Therma-FIT Repel Element
Κωδικός του προϊόντος: DD5662-327
Nike

Nike Therma-FIT Repel Element

Κωδικός του προϊόντος: DD5662-327
Nike Therma-FIT Repel ElementMen's 1/4-Zip Running TopΖΕΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΡΟΥΧΟ ΜΕ ΥΔΡΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.Μην σταματάς να τρέχεις όταν αρχίζει η βροχή. Η μπλούζα Nike Therma-FIT Repel έχει απαλό και ζεστό ύφασμα φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ, αλλά και υδροαπωθητικές ιδιότητες για άνετη αίσθηση σε συνθήκες υγρασίας. Η σχεδίαση με φερμουάρ στο 1/4 του μήκους επιτρέπει τον έλεγχο της κυκλοφορίας του αέρα, ενώ το σύστημα με γάντια τριών κατευθύνσεων προσφέρει πρόσθετες επιλογές κάλυψης. Χάρη στην ανάλαφρη και ευέλικτη σχεδίαση, μπορείς να το φοράς ως ενδιάμεσο ρούχο ή και μόνο του.Ετοιμάσου για τις βροχερές μέρεςΗ τεχνολογία Nike Therma-FIT συμβάλλει στη διαχείριση της φυσικής θερμότητας του σώματος για προστασία από το κρύο στις χαμηλές θερμοκρασίες. Συνδυάζεται με το απαλό, ανάλαφρο ύφασμα French Terry και διαθέτει υδροαπωθητικές ιδιότητες, για στεγνή εφαρμογή σε συνθήκες υγρασίας.Περισσότερη ζεστασιάΟι υποδοχές για τους αντίχειρες στα μανίκια προσφέρουν ακόμα περισσότερη κάλυψη και προστασία από το κρύο. Το ειδικό σχήμα τους προσαρμόζεται στο χέρι σου όταν χρησιμοποιείται. Χάρη στο σύστημα τριών κατευθύνσεων, μπορείς να τις φορέσεις ως γάντια, ως υποδοχές για τους αντίχειρες ή ως μανσέτες.Απόλυτος έλεγχος της ροής αέραΗ σχεδίαση με φερμουάρ στο 1/4 του μήκους επιτρέπει τη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αέρα και της κάλυψης. Ο ανανεωμένος, ειδικά διαμορφωμένος γιακάς έχει λιγότερες ραφές σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις για απαλή αίσθηση. More Details Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθησηΑνακλαστικά στοιχεία94% πολυέστερ/6% σπάντεξΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόνΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)94% POLYESTER6% SPANDEX.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Therma-FIT Repel Element
Men's 1/4-Zip Running Top
ΖΕΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΡΟΥΧΟ ΜΕ ΥΔΡΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
Μην σταματάς να τρέχεις όταν αρχίζει η βροχή. Η μπλούζα Nike Therma-FIT Repel έχει απαλό και ζεστό ύφασμα φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ, αλλά και υδροαπωθητικές ιδιότητες για άνετη αίσθηση σε συνθήκες υγρασίας. Η σχεδίαση με φερμουάρ στο 1/4 του μήκους επιτρέπει τον έλεγχο της κυκλοφορίας του αέρα, ενώ το σύστημα με γάντια τριών κατευθύνσεων προσφέρει πρόσθετες επιλογές κάλυψης. Χάρη στην ανάλαφρη και ευέλικτη σχεδίαση, μπορείς να το φοράς ως ενδιάμεσο ρούχο ή και μόνο του.

Ετοιμάσου για τις βροχερές μέρες
Η τεχνολογία Nike Therma-FIT συμβάλλει στη διαχείριση της φυσικής θερμότητας του σώματος για προστασία από το κρύο στις χαμηλές θερμοκρασίες. Συνδυάζεται με το απαλό, ανάλαφρο ύφασμα French Terry και διαθέτει υδροαπωθητικές ιδιότητες, για στεγνή εφαρμογή σε συνθήκες υγρασίας.
Περισσότερη ζεστασιά
Οι υποδοχές για τους αντίχειρες στα μανίκια προσφέρουν ακόμα περισσότερη κάλυψη και προστασία από το κρύο. Το ειδικό σχήμα τους προσαρμόζεται στο χέρι σου όταν χρησιμοποιείται. Χάρη στο σύστημα τριών κατευθύνσεων, μπορείς να τις φορέσεις ως γάντια, ως υποδοχές για τους αντίχειρες ή ως μανσέτες.
Απόλυτος έλεγχος της ροής αέρα
Η σχεδίαση με φερμουάρ στο 1/4 του μήκους επιτρέπει τη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αέρα και της κάλυψης. Ο ανανεωμένος, ειδικά διαμορφωμένος γιακάς έχει λιγότερες ραφές σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις για απαλή αίσθηση.

More Details

  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • Ανακλαστικά στοιχεία


  • 94% πολυέστερ/6% σπάντεξ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


94% POLYESTER
6% SPANDEX

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φούτερ
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Therma-FIT Repel Element
Φούτερ
Nike Therma-FIT Repel Element