για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Therma-FIT Repel
Nike Therma-FIT Repel
Nike Therma-FIT Repel
Nike Therma-FIT Repel
Nike Therma-FIT Repel
Nike Therma-FIT Repel
Κωδικός του προϊόντος: DD5647-334
Nike

Nike Therma-FIT Repel

Κωδικός του προϊόντος: DD5647-334
Nike Therma-FIT RepelMen's Synthetic-Fill Running VestΤΡΕΞΙΜΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.Το αμάνικο τζάκετ Nike Therma-FIT Repel προσφέρει την ιδανική επιλογή στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, για να μην σταματάς να τρέχεις. Η τεχνολογία της μόνωσης συνδυάζεται με το υδροαπωθητικό ύφασμα, προσφέροντας στεγνή και άνετη αίσθηση. Διαθέτει επίσης διακοσμητικές ραφές που παραπέμπουν στο εμβληματικό σχέδιο σε σχήμα chevron του Windrunner. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% οργανικό βαμβάκι.Άνεση και προστασία από το κρύοΗ τεχνολογία Nike Therma-FIT συμβάλλει στη διαχείριση της φυσικής θερμότητας του σώματος για προστασία από το κρύο στις χαμηλές θερμοκρασίες. Σε συνδυασμό με το υφαντό και υδροαπωθητικό ύφασμα, προσφέρει στεγνή και άνετη αίσθηση σε συνθήκες υγρασίας.Αεριζόμενη εφαρμογή και ζεστασιάΗ μόνωση με συνθετικό γέμισμα σε όλη την επιφάνεια προσφέρει ζεστασιά. Οι διατρήσεις εξασφαλίζουν άριστη κυκλοφορία του αέρα.Χαρακτηριστικό στιλ Nike σε νέα εκδοχήΔημιουργήσαμε τη νέα εκδοχή ενός εμβληματικού σχεδίου. Η ειδική τεχνική στις ραφές δημιουργεί καπιτονέ εμφάνιση με ανανεωμένο στιλ και παραπέμπει στο σχήμα chevron του Windrunner.Ψηλός γιακάς για συγκράτηση της θερμότητας.Τσέπες για τα χέρια με φερμουάρ που επιτρέπουν την αποθήκευση μικροαντικειμένων.Τσέπες με φερμουάρ για αποθήκευση μικροαντικειμένων. More Details Ανακλαστικά στοιχείαΣώμα και επένδυση: 100% νάιλον. Γέμισμα: 100% πολυέστερ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόνΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)100% POLYESTER.
94,99 EUR
94,99 EUR
94,99 EUR
Εξοικονόμηση : -0,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Therma-FIT Repel
Men's Synthetic-Fill Running Vest
ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.
Το αμάνικο τζάκετ Nike Therma-FIT Repel προσφέρει την ιδανική επιλογή στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, για να μην σταματάς να τρέχεις. Η τεχνολογία της μόνωσης συνδυάζεται με το υδροαπωθητικό ύφασμα, προσφέροντας στεγνή και άνετη αίσθηση. Διαθέτει επίσης διακοσμητικές ραφές που παραπέμπουν στο εμβληματικό σχέδιο σε σχήμα chevron του Windrunner. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% οργανικό βαμβάκι.

Άνεση και προστασία από το κρύο
Η τεχνολογία Nike Therma-FIT συμβάλλει στη διαχείριση της φυσικής θερμότητας του σώματος για προστασία από το κρύο στις χαμηλές θερμοκρασίες. Σε συνδυασμό με το υφαντό και υδροαπωθητικό ύφασμα, προσφέρει στεγνή και άνετη αίσθηση σε συνθήκες υγρασίας.
Αεριζόμενη εφαρμογή και ζεστασιά
Η μόνωση με συνθετικό γέμισμα σε όλη την επιφάνεια προσφέρει ζεστασιά. Οι διατρήσεις εξασφαλίζουν άριστη κυκλοφορία του αέρα.
Χαρακτηριστικό στιλ Nike σε νέα εκδοχή
Δημιουργήσαμε τη νέα εκδοχή ενός εμβληματικού σχεδίου. Η ειδική τεχνική στις ραφές δημιουργεί καπιτονέ εμφάνιση με ανανεωμένο στιλ και παραπέμπει στο σχήμα chevron του Windrunner.
Ψηλός γιακάς για συγκράτηση της θερμότητας.
Τσέπες για τα χέρια με φερμουάρ που επιτρέπουν την αποθήκευση μικροαντικειμένων.
Τσέπες με φερμουάρ για αποθήκευση μικροαντικειμένων.

More Details

  • Ανακλαστικά στοιχεία


  • Σώμα και επένδυση: 100% νάιλον. Γέμισμα: 100% πολυέστερ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


100% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Γιλέκο
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Therma-FIT Repel
Γιλέκο
Nike Therma-FIT Repel