για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Racing
Nike Racing
Nike Racing
Nike Racing
Κωδικός του προϊόντος: SK0122-010
Nike

Nike Racing

Κωδικός του προϊόντος: SK0122-010
Nike RacingAnkle SocksΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.Οι κάλτσες Nike Racing προσφέρουν άνετη εφαρμογή υψηλών επιδόσεων για απόλυτη συγκέντρωση μέχρι το τέλος του αγώνα. Κάνοντας το επόμενο βήμα από την καταγωγή τους στο Breaking2, αυτές οι κάλτσες προσφέρουν σφιχτή εφαρμογή και αντιολισθητική προστασία, για σταθερή αίσθηση όταν τρέχεις.Αξιόπιστη πρόσφυσηΗ τεχνολογία NikeGrip στο κάτω μέρος της κάλτσας επιτρέπει τη δημιουργία αντιολισθητικής σχεδίασης που εξασφαλίζει τη σταθεροποίηση και τη στήριξη του ποδιού. Συνδυάζεται με την αντικραδασμική προστασία στα κατάλληλα σημεία για μαλακό βηματισμό.Σταθερή αίσθησηΤο εφαρμοστό ύφασμα στη φτέρνα, το μετατάρσιο και το επάνω μέρος του ποδιού προσφέρει σφιχτή και σταθερή εφαρμογή.Στεγνή και δροσερή αίσθησηΤο αεριζόμενο διχτυωτό υλικό σε όλο το επάνω μέρος του ποδιού εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση. Απομακρύνει τον ιδρώτα καθώς τρέχεις, για στεγνή, άνετη εφαρμογή και απόλυτη συγκέντρωση. More Details 80% πολυέστερ/11% νάιλον/9% σπάντεξΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόνΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)100% TEXTILE.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

24,99 EUR
24,99 EUR
24,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6-7.5 6-7.5
  • 8-9.5 8-9.5
  • 10- 10-
  • 12- 12-
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Racing
Ankle Socks
ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
Οι κάλτσες Nike Racing προσφέρουν άνετη εφαρμογή υψηλών επιδόσεων για απόλυτη συγκέντρωση μέχρι το τέλος του αγώνα. Κάνοντας το επόμενο βήμα από την καταγωγή τους στο Breaking2, αυτές οι κάλτσες προσφέρουν σφιχτή εφαρμογή και αντιολισθητική προστασία, για σταθερή αίσθηση όταν τρέχεις.

Αξιόπιστη πρόσφυση
Η τεχνολογία NikeGrip στο κάτω μέρος της κάλτσας επιτρέπει τη δημιουργία αντιολισθητικής σχεδίασης που εξασφαλίζει τη σταθεροποίηση και τη στήριξη του ποδιού. Συνδυάζεται με την αντικραδασμική προστασία στα κατάλληλα σημεία για μαλακό βηματισμό.
Σταθερή αίσθηση
Το εφαρμοστό ύφασμα στη φτέρνα, το μετατάρσιο και το επάνω μέρος του ποδιού προσφέρει σφιχτή και σταθερή εφαρμογή.
Στεγνή και δροσερή αίσθηση
Το αεριζόμενο διχτυωτό υλικό σε όλο το επάνω μέρος του ποδιού εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση. Απομακρύνει τον ιδρώτα καθώς τρέχεις, για στεγνή, άνετη εφαρμογή και απόλυτη συγκέντρωση.

More Details

  • 80% πολυέστερ/11% νάιλον/9% σπάντεξ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


100% TEXTILE

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κάλτσες
Φύλο Unisex
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Racing
Κάλτσες
Nike Racing