για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike W NK AIR DF MIDLAYER
Nike W NK AIR DF MIDLAYER
Nike W NK AIR DF MIDLAYER
Nike W NK AIR DF MIDLAYER
Nike W NK AIR DF MIDLAYER
Nike W NK AIR DF MIDLAYER
Nike W NK AIR DF MIDLAYER
Nike W NK AIR DF MIDLAYER
Κωδικός του προϊόντος: DM7545-610
Nike

Nike W NK AIR DF MIDLAYER

Κωδικός του προϊόντος: DM7545-610
ΑΝΑΛΑΦΡΗ, ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΑΕΡΙΝΟ ΣΤΙΛ.Κυνήγησε τους στόχους σου στο τρέξιμο με την άνεση του απαλού υφάσματος με χνουδωτή υφή στο εσωτερικό. Το ενδιάμεσο ρούχο Nike Air Dri-FIT προσφέρει άνετη εφαρμογή και απομάκρυνση του ιδρώτα, ενώ διαθέτει διχτυωτό ύφασμα που εξασφαλίζει κυκλοφορία του αέρα για πολλά χιλιόμετρα. Όταν η θερμοκρασία πέφτει, οι ρυθμιζόμενες υποδοχές για τους αντίχειρες προσφέρουν μεγαλύτερη κάλυψη. Μπορείς να το φορέσεις σε συνδυασμό με άλλα ρούχα ή μόνο του με το κολάν Nike Air για να ολοκληρώσεις το look.Τρέξιμο με το στιλ της σειράς AirΑυτό το κομμάτι απευθύνεται στους αθλητές που αγαπούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θέλουν να αναδεικνύουν το Swoosh τους καθώς τρέχουν. Η συλλογή Nike Air είναι εμπνευσμένη από τον προσωπικό χώρο που σε περιβάλλει ενώ τρέχεις σε εξωτερικούς χώρους. Τα αέρινα σχήματα συνδυάζονται με στοιχεία που διαθέτουν δυνατότητα εξατομίκευσης για κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες σου.Διαχείριση της υγρασίας και αερισμόςΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Το πλεκτό ύφασμα με χνουδωτή υφή στο εσωτερικό μπροστά και στα μανίκια προσφέρει απαλή και λεία αίσθηση στο δέρμα. Το διχτυωτό υλικό πίσω εξασφαλίζει άριστη κυκλοφορία του αέρα.Τέλεια κάλυψηΥποδοχές για τους αντίχειρες για μεγαλύτερη κάλυψη και ζεστασιά.Τελείωμα που φτάνει στο ύψος των γοφών..

Ανακαλύψτε τις πιο hot προσφορές σε όλα τα αγαπημένα σας brands αποκλειστικά online!

* Τα προϊόντα με την ένδειξη Hot Price δεν συνδυάζονται με άλλες εκπτωτικές ή προωθητικές ενέργειες.

74,99 EUR
75,00 EUR
45,00 EUR
Εξοικονόμηση : 30,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΝΑΛΑΦΡΗ, ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΑΕΡΙΝΟ ΣΤΙΛ.
Κυνήγησε τους στόχους σου στο τρέξιμο με την άνεση του απαλού υφάσματος με χνουδωτή υφή στο εσωτερικό. Το ενδιάμεσο ρούχο Nike Air Dri-FIT προσφέρει άνετη εφαρμογή και απομάκρυνση του ιδρώτα, ενώ διαθέτει διχτυωτό ύφασμα που εξασφαλίζει κυκλοφορία του αέρα για πολλά χιλιόμετρα. Όταν η θερμοκρασία πέφτει, οι ρυθμιζόμενες υποδοχές για τους αντίχειρες προσφέρουν μεγαλύτερη κάλυψη. Μπορείς να το φορέσεις σε συνδυασμό με άλλα ρούχα ή μόνο του με το κολάν Nike Air για να ολοκληρώσεις το look.

Τρέξιμο με το στιλ της σειράς Air
Αυτό το κομμάτι απευθύνεται στους αθλητές που αγαπούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θέλουν να αναδεικνύουν το Swoosh τους καθώς τρέχουν. Η συλλογή Nike Air είναι εμπνευσμένη από τον προσωπικό χώρο που σε περιβάλλει ενώ τρέχεις σε εξωτερικούς χώρους. Τα αέρινα σχήματα συνδυάζονται με στοιχεία που διαθέτουν δυνατότητα εξατομίκευσης για κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες σου.
Διαχείριση της υγρασίας και αερισμός
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Το πλεκτό ύφασμα με χνουδωτή υφή στο εσωτερικό μπροστά και στα μανίκια προσφέρει απαλή και λεία αίσθηση στο δέρμα. Το διχτυωτό υλικό πίσω εξασφαλίζει άριστη κυκλοφορία του αέρα.
Τέλεια κάλυψη
Υποδοχές για τους αντίχειρες για μεγαλύτερη κάλυψη και ζεστασιά.
Τελείωμα που φτάνει στο ύψος των γοφών.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μακρυμάνικη μπλούζα
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike W NK AIR DF MIDLAYER
Μακρυμάνικη μπλούζα
Nike W NK AIR DF MIDLAYER