για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air
Nike Air
Nike Air
Nike Air
Nike Air
Nike Air
Nike Air
Nike Air
Nike Air
Nike Air
Κωδικός του προϊόντος: DO6869-696
Nike

Nike Air

Κωδικός του προϊόντος: DO6869-696
Αυτός ο στηθόδεσμος μέτριας στήριξης με ψηλό γιακά προσφέρει απόλυτη άνεση όλη μέρα. Εξατομίκευσε την εφαρμογή με την απαλή, αφαιρούμενη ενιαία ενίσχυση που τοποθετείται εύκολα από το επάνω μέρος, προσφέροντας κάλυψη όταν χρειάζεται και ένα σημείο για την αποθήκευση απαραίτητων μικροαντικειμένων τις υπόλοιπες στιγμές. Επιπλέον, το μαλακό λάστιχο υποστήριξης κάτω από το στήθος εφαρμόζει άνετα και σταθερά στο δέρμα χωρίς να σε σφίγγει.Ανάλαφρη αίσθηση σε κάθε κίνησηΗ συλλογή Nike Air απευθύνεται στους λάτρεις του fitness, με εμφάνιση εμπνευσμένη από την ορατή τεχνολογία Air. Τα ρυθμιζόμενα στοιχεία (όπως το φερμουάρ στο μισό μήκος και η αφαιρούμενη επένδυση) επιτρέπουν την εξατομίκευση της εμφάνισης και της κάλυψης.Στεγνή αίσθηση κάθε στιγμήΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Μοναδικά χαρακτηριστικάΗ ρυθμιζόμενη σχεδίαση με φερμουάρ στο μισό μήκος προσφέρει τριπλό πλεονέκτημα, καθώς εξασφαλίζει ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, αλλαγή του στιλ, αλλά και εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση. More Details Σώμα: 82% πολυέστερ/18% σπάντεξ. Τελείωμα στη βάση: 49% ανακυκλωμένο πολυέστερ/26% νάιλον/25% καουτσούκ. Επένδυση: 82% πολυέστερ/18% σπάντεξ. Ενδιάμεση επένδυση: 80% πολυέστερ/20% σπάντεξ. Ύφασμα ενίσχυσης επάνω: 100% πολυέστερ. Ενίσχυση: 100% πολυουρεθάνη. Ύφασμα ενίσχυσης πίσω: 100% πολυέστερ.Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμαΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόνΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.
47,99 EUR
47,99 EUR
28,79 EUR
Εξοικονόμηση : 19,20 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
26,39 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Αυτός ο στηθόδεσμος μέτριας στήριξης με ψηλό γιακά προσφέρει απόλυτη άνεση όλη μέρα. Εξατομίκευσε την εφαρμογή με την απαλή, αφαιρούμενη ενιαία ενίσχυση που τοποθετείται εύκολα από το επάνω μέρος, προσφέροντας κάλυψη όταν χρειάζεται και ένα σημείο για την αποθήκευση απαραίτητων μικροαντικειμένων τις υπόλοιπες στιγμές. Επιπλέον, το μαλακό λάστιχο υποστήριξης κάτω από το στήθος εφαρμόζει άνετα και σταθερά στο δέρμα χωρίς να σε σφίγγει.

Ανάλαφρη αίσθηση σε κάθε κίνηση
Η συλλογή Nike Air απευθύνεται στους λάτρεις του fitness, με εμφάνιση εμπνευσμένη από την ορατή τεχνολογία Air. Τα ρυθμιζόμενα στοιχεία (όπως το φερμουάρ στο μισό μήκος και η αφαιρούμενη επένδυση) επιτρέπουν την εξατομίκευση της εμφάνισης και της κάλυψης.
Στεγνή αίσθηση κάθε στιγμή
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Μοναδικά χαρακτηριστικά
Η ρυθμιζόμενη σχεδίαση με φερμουάρ στο μισό μήκος προσφέρει τριπλό πλεονέκτημα, καθώς εξασφαλίζει ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, αλλαγή του στιλ, αλλά και εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.

More Details

  • Σώμα: 82% πολυέστερ/18% σπάντεξ. Τελείωμα στη βάση: 49% ανακυκλωμένο πολυέστερ/26% νάιλον/25% καουτσούκ. Επένδυση: 82% πολυέστερ/18% σπάντεξ. Ενδιάμεση επένδυση: 80% πολυέστερ/20% σπάντεξ. Ύφασμα ενίσχυσης επάνω: 100% πολυέστερ. Ενίσχυση: 100% πολυουρεθάνη. Ύφασμα ενίσχυσης πίσω: 100% πολυέστερ.


  • Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμα


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπουστάκι
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Air
Μπουστάκι
Nike Air