για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

Καλέστε μας στο +302104409222

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Indy High-Neck Mesh
Nike Air Indy High-Neck Mesh
Nike Air Indy High-Neck Mesh
Nike Air Indy High-Neck Mesh
Nike Air Indy High-Neck Mesh
Nike Air Indy High-Neck Mesh
Nike Air Indy High-Neck Mesh
Nike Air Indy High-Neck Mesh
Κωδικός του προϊόντος: FB4097-010
Nike

Nike Air Indy High-Neck Mesh

Κωδικός του προϊόντος: FB4097-010
Nike Air Indy High-Neck MeshWomen's Light-Support Padded Sports BraΞεπέρασε τα όριά σου. Συνδυάζοντας την εντυπωσιακή γραμμή της σειράς Indy με τα κλασικά χαρακτηριστικά Air, αυτός ο αθλητικός στηθόδεσμος προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι για να πιέσεις τον εαυτό σου σε κάθε σου προσπάθεια. Η ψηλή λαιμόκοψη και η ραμμένη ενίσχυση συνδυάζονται για να σου προσφέρουν κάλυψη και εφαρμογή που κολακεύει το σώμα χωρίς να μετατοπίζεται, ενώ το διχτυωτό ύφασμα εξασφαλίζει άριστη κυκλοφορία του αέρα για άνετη και δροσερή αίσθηση, ακόμα και όταν προσπαθείς να κατακτήσεις το επόμενο ατομικό σου ρεκόρ.Ανάλαφρη αίσθηση σε κάθε κίνησηΗ συλλογή Nike Air είναι εμπνευσμένη από τον προσωπικό χώρο που σε περιβάλλει στο ταξίδι σου στον κόσμο του fitness. Τα αέρινα σχήματα συνδυάζονται με τις εντυπωσιακές, αθλητικές χρωματικές αντιθέσεις στα σημεία κάλυψης που προσαρμόζονται στις ανάγκες σου.Στεγνή αίσθηση κάθε στιγμήΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Οι φάσες από διχτυωτό υλικό προσφέρουν καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και επιτρέπουν την αποβολή της υγρασίας.Οι λεπτές αλλά ανθεκτικές τιράντες χαρίζουν απαλή αίσθηση στο δέρμα και ακολουθούν τις κινήσεις σου.Η ελαφριά στήριξη εξασφαλίζει ήπια συγκράτηση, που είναι ιδανική για ασκήσεις χαμηλής έντασης και άνεση όλη μέρα. More Details Διχτυωτά τμήματα: 82% πολυέστερ/18% σπάντεξ. Υπόστρωμα: 72% πολυέστερ/28% σπάντεξ. Φάσες: 72% πολυέστερ/28% σπάντεξ. Τελείωμα στη βάση: 79% πολυέστερ/11% σπάντεξ/10% νάιλον. Επένδυση μπροστά: 88% πολυέστερ/12% σπάντεξ. Ύφασμα ενίσχυσης επάνω: 100% πολυέστερ. Ενίσχυση: 100% πολυουρεθάνη. Ύφασμα ενίσχυσης πίσω: 100% πολυέστερ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν82% POLYESTER18% ELASTANE.
50,99 EUR
25,49 EUR
25,49 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Air Indy High-Neck Mesh
Women's Light-Support Padded Sports Bra
Ξεπέρασε τα όριά σου. Συνδυάζοντας την εντυπωσιακή γραμμή της σειράς Indy με τα κλασικά χαρακτηριστικά Air, αυτός ο αθλητικός στηθόδεσμος προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι για να πιέσεις τον εαυτό σου σε κάθε σου προσπάθεια. Η ψηλή λαιμόκοψη και η ραμμένη ενίσχυση συνδυάζονται για να σου προσφέρουν κάλυψη και εφαρμογή που κολακεύει το σώμα χωρίς να μετατοπίζεται, ενώ το διχτυωτό ύφασμα εξασφαλίζει άριστη κυκλοφορία του αέρα για άνετη και δροσερή αίσθηση, ακόμα και όταν προσπαθείς να κατακτήσεις το επόμενο ατομικό σου ρεκόρ.

Ανάλαφρη αίσθηση σε κάθε κίνηση
Η συλλογή Nike Air είναι εμπνευσμένη από τον προσωπικό χώρο που σε περιβάλλει στο ταξίδι σου στον κόσμο του fitness. Τα αέρινα σχήματα συνδυάζονται με τις εντυπωσιακές, αθλητικές χρωματικές αντιθέσεις στα σημεία κάλυψης που προσαρμόζονται στις ανάγκες σου.
Στεγνή αίσθηση κάθε στιγμή
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Οι φάσες από διχτυωτό υλικό προσφέρουν καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και επιτρέπουν την αποβολή της υγρασίας.
Οι λεπτές αλλά ανθεκτικές τιράντες χαρίζουν απαλή αίσθηση στο δέρμα και ακολουθούν τις κινήσεις σου.
Η ελαφριά στήριξη εξασφαλίζει ήπια συγκράτηση, που είναι ιδανική για ασκήσεις χαμηλής έντασης και άνεση όλη μέρα.

More Details

  • Διχτυωτά τμήματα: 82% πολυέστερ/18% σπάντεξ. Υπόστρωμα: 72% πολυέστερ/28% σπάντεξ. Φάσες: 72% πολυέστερ/28% σπάντεξ. Τελείωμα στη βάση: 79% πολυέστερ/11% σπάντεξ/10% νάιλον. Επένδυση μπροστά: 88% πολυέστερ/12% σπάντεξ. Ύφασμα ενίσχυσης επάνω: 100% πολυέστερ. Ενίσχυση: 100% πολυουρεθάνη. Ύφασμα ενίσχυσης πίσω: 100% πολυέστερ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


82% POLYESTER
18% ELASTANE

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπουστάκι
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Air Indy High-Neck Mesh
Μπουστάκι
Nike Air Indy High-Neck Mesh