για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike JR ZOOM VAPOR 15 ACAD Q FG/MG
Nike JR ZOOM VAPOR 15 ACAD Q FG/MG
Nike JR ZOOM VAPOR 15 ACAD Q FG/MG
Nike JR ZOOM VAPOR 15 ACAD Q FG/MG
Nike JR ZOOM VAPOR 15 ACAD Q FG/MG
Nike JR ZOOM VAPOR 15 ACAD Q FG/MG
Nike JR ZOOM VAPOR 15 ACAD Q FG/MG
Nike JR ZOOM VAPOR 15 ACAD Q FG/MG
Nike JR ZOOM VAPOR 15 ACAD Q FG/MG
Nike JR ZOOM VAPOR 15 ACAD Q FG/MG
Κωδικός του προϊόντος: DR6046-810
Nike

Nike JR ZOOM VAPOR 15 ACAD Q FG/MG

Κωδικός του προϊόντος: DR6046-810
Nike Jr. Zoom Mercurial Vapor 15 Academy MGLittle/Big Kids' Multi-Ground Soccer CleatsΓιόρτασε τη μεγαλύτερη διοργάνωση του παιχνιδιού με σχεδίαση εμπνευσμένη από την επιστήμη της συνδεσιμότητας και της βαρύτητας που εμπνέει η παγκόσμια σκηνή. Η χαρακτηριστική επιφάνεια από ανθρακονήματα με εφέ χρωμίου συνδυάζεται με το εντυπωσιακό φουτουριστικό στιλ που σχεδιάστηκε για τα πόδια των σπουδαιότερων παικτών στον κόσμο. Έχεις τις δεξιότητες και ξέρεις το παιχνίδι! Φόρεσε τώρα γρήγορα αυτά τα παπούτσια (δεν χρειάζονται κορδόνια) και δείξε τι πραγματικά αξίζεις! Επιπλέον, η πρώτη μας μονάδα Zoom Air που δημιουργήθηκε για το ποδόσφαιρο προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και αναπήδηση σε διαφορετικά είδη γηπέδου, από το φυσικό μέχρι το τεχνητό γρασίδι.Υποδεχόμαστε τη μονάδα Zoom!Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Nike έχει αναπτύξει μια ολοκαίνουργια μονάδα Air Zoom στη φτέρνα, ειδικά για το ποδόσφαιρο. Η μονάδα βρίσκεται στην επιφάνεια και προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο αντικραδασμικής προστασίας υψηλής απόκρισης.Ανθεκτική σχεδίασηΤο συνθετικό δέρμα προσφέρει ανθεκτικότητα, ώστε τα παπούτσια να αντέχουν τις προκλήσεις στους αγώνες και την προπόνηση. Το κολάρο από διχτυωτό υλικό προσαρμόζεται στο πόδι για πρόσθετη στήριξη και κυκλοφορία του αέρα.Γρήγορη εφαρμογήΧάρη στις λαβές και το ελαστικό ύφασμα, μπορείς να ανοίξεις εύκολα το παπούτσι για να τοποθετήσεις το πόδι σου στο εσωτερικό, απολαμβάνοντας παράλληλα σφιχτή εφαρμογή. Τα χιαστί λουράκια προσφέρουν ένα πρόσθετο επίπεδο στήριξης και σταθερής αίσθησης ενώ παίζεις.Έλεγχος του γηπέδουΟι πλαστικές επιφάνειες με διαμορφωμένες τάπες έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε γήπεδα με φυσικό και τεχνητό γρασίδι. Αυτό το μοντέλο αποτελεί μια ευέλικτη επιλογή για τους αθλητές που πρέπει να εναλλάσσονται και να παίζουν σε διαφορετικές επιφάνειες.Φωτεινά χρώματαΗ χάλκινη απόχρωση λειτουργεί σαν ένας απίστευτος δίαυλος ενέργειας που ρέει ανάμεσα στο μέταλλο και δημιουργεί ένα μοναδικό χρώμα κατά μήκος της επιφάνειας. Προσθέσαμε την εκλεπτυσμένη απόχρωση Space Dust γύρω από το ποδοσφαιρικό παπούτσι και δημιουργήσαμε αντίθεση με το λευκό και το χάλκινο χρώμα, ενώ προσθέσαμε επίσης δυναμική αντίθεση με μια ροζ πινελιά. Το επάνω μέρος έχει όψη μεταλλιζέ με εφέ Liquid Chrome.Σε ποιο σημείο στον κόσμο;Παρατήρησε τα ειδικά σύμβολα σε όλο το παπούτσι που παραπέμπουν σε διάφορα μέρη της διοργανώτριας χώρας και τιμούν τη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση του παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης οι συντεταγμένες των κεντρικών γραφείων μας, καθώς και επιστημονικά εμβλήματα που παραπέμπουν στην επιστήμη της συνδεδεμένης ενέργειας. More Details Για χρήση σε φυσικές και συνθετικές επιφάνειες.
64,99 EUR
64,99 EUR
64,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 3Y 35 22
  • 3.5Y 35.5 22.5
  • 4Y 36 23
  • 4.5Y 36.5 23.5
  • 5Y 37.5 23.5
  • 5.5Y 38 24
  • 6Y 38.5 24
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Jr. Zoom Mercurial Vapor 15 Academy MG
Little/Big Kids' Multi-Ground Soccer Cleats
Γιόρτασε τη μεγαλύτερη διοργάνωση του παιχνιδιού με σχεδίαση εμπνευσμένη από την επιστήμη της συνδεσιμότητας και της βαρύτητας που εμπνέει η παγκόσμια σκηνή. Η χαρακτηριστική επιφάνεια από ανθρακονήματα με εφέ χρωμίου συνδυάζεται με το εντυπωσιακό φουτουριστικό στιλ που σχεδιάστηκε για τα πόδια των σπουδαιότερων παικτών στον κόσμο. Έχεις τις δεξιότητες και ξέρεις το παιχνίδι! Φόρεσε τώρα γρήγορα αυτά τα παπούτσια (δεν χρειάζονται κορδόνια) και δείξε τι πραγματικά αξίζεις! Επιπλέον, η πρώτη μας μονάδα Zoom Air που δημιουργήθηκε για το ποδόσφαιρο προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και αναπήδηση σε διαφορετικά είδη γηπέδου, από το φυσικό μέχρι το τεχνητό γρασίδι.

Υποδεχόμαστε τη μονάδα Zoom!
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Nike έχει αναπτύξει μια ολοκαίνουργια μονάδα Air Zoom στη φτέρνα, ειδικά για το ποδόσφαιρο. Η μονάδα βρίσκεται στην επιφάνεια και προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο αντικραδασμικής προστασίας υψηλής απόκρισης.
Ανθεκτική σχεδίαση
Το συνθετικό δέρμα προσφέρει ανθεκτικότητα, ώστε τα παπούτσια να αντέχουν τις προκλήσεις στους αγώνες και την προπόνηση. Το κολάρο από διχτυωτό υλικό προσαρμόζεται στο πόδι για πρόσθετη στήριξη και κυκλοφορία του αέρα.
Γρήγορη εφαρμογή
Χάρη στις λαβές και το ελαστικό ύφασμα, μπορείς να ανοίξεις εύκολα το παπούτσι για να τοποθετήσεις το πόδι σου στο εσωτερικό, απολαμβάνοντας παράλληλα σφιχτή εφαρμογή. Τα χιαστί λουράκια προσφέρουν ένα πρόσθετο επίπεδο στήριξης και σταθερής αίσθησης ενώ παίζεις.
Έλεγχος του γηπέδου
Οι πλαστικές επιφάνειες με διαμορφωμένες τάπες έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε γήπεδα με φυσικό και τεχνητό γρασίδι. Αυτό το μοντέλο αποτελεί μια ευέλικτη επιλογή για τους αθλητές που πρέπει να εναλλάσσονται και να παίζουν σε διαφορετικές επιφάνειες.
Φωτεινά χρώματα
Η χάλκινη απόχρωση λειτουργεί σαν ένας απίστευτος δίαυλος ενέργειας που ρέει ανάμεσα στο μέταλλο και δημιουργεί ένα μοναδικό χρώμα κατά μήκος της επιφάνειας. Προσθέσαμε την εκλεπτυσμένη απόχρωση Space Dust γύρω από το ποδοσφαιρικό παπούτσι και δημιουργήσαμε αντίθεση με το λευκό και το χάλκινο χρώμα, ενώ προσθέσαμε επίσης δυναμική αντίθεση με μια ροζ πινελιά. Το επάνω μέρος έχει όψη μεταλλιζέ με εφέ Liquid Chrome.
Σε ποιο σημείο στον κόσμο;
Παρατήρησε τα ειδικά σύμβολα σε όλο το παπούτσι που παραπέμπουν σε διάφορα μέρη της διοργανώτριας χώρας και τιμούν τη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση του παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης οι συντεταγμένες των κεντρικών γραφείων μας, καθώς και επιστημονικά εμβλήματα που παραπέμπουν στην επιστήμη της συνδεδεμένης ενέργειας.

More Details

  • Για χρήση σε φυσικές και συνθετικές επιφάνειες


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Ποδοσφαιρικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Αγόρια
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Μεγάλα παιδιά
ΑΘΛΗΜΑ Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike JR ZOOM VAPOR 15 ACAD Q FG/MG
Ποδοσφαιρικά παπούτσια
Nike JR ZOOM VAPOR 15 ACAD Q FG/MG