για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Κωδικός του προϊόντος: DR5954-810
Nike

Nike Phantom GT2 Elite

Κωδικός του προϊόντος: DR5954-810
Nike Phantom GT2 Elite FGFirm-Ground Soccer CleatsΓιόρτασε τη μεγαλύτερη διοργάνωση του παιχνιδιού με σχεδίαση εμπνευσμένη από την επιστήμη της συνδεσιμότητας και της βαρύτητας που εμπνέει η παγκόσμια σκηνή. Η χαρακτηριστική επιφάνεια από ανθρακονήματα με εφέ χρωμίου συνδυάζεται με το εντυπωσιακό φουτουριστικό στιλ που σχεδιάστηκε για τα πόδια των σπουδαιότερων παικτών στον κόσμο. Αυτό το μοντέλο διαθέτει σχεδίαση βασισμένη σε δεδομένα και κατασκευάστηκε για επιθέσεις ακριβείας. Η ειδική υφή συγκράτησης στο επάνω μέρος Flyknit και η εξειδικευμένη πρόσφυση στο κάτω μέρος εξασφαλίζουν έλεγχο στο παιχνίδι.Κορυφαία επαφή σε όλες τις καιρικές συνθήκεςΗ τεχνολογία All Conditions Control (ACC) έχει σχεδιαστεί για αξιόπιστη επαφή σε βρεγμένο και στεγνό γήπεδο. Επιτρέπει στην επιφάνεια να διατηρεί το ίδιο επίπεδο τριβής για καλύτερο έλεγχο της μπάλας.Νιώσε την μπάλαΗ κατασκευή Flyknit αγκαλιάζει το πόδι με ελαστικά νήματα για ανάλαφρη, άψογη εφαρμογή. Προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεσαι για αποτελεσματικά κοψίματα των αντιπάλων.Πάρε τον έλεγχοΗ ειδική υφή συγκράτησης στο επάνω μέρος είναι στρατηγικά τοποθετημένη για επαφή ακριβείας στα σουτ, τις πάσες και τις ντρίμπλες.Επαφή με βάση τα δεδομέναΗ ειδική υφή συγκράτησης, που έχει δημιουργηθεί με βάση δεδομένα από δοκιμές αθλητών, έχει μεγαλύτερο πάχος και πυκνότητα στο τμήμα του ταρσού και στα δάχτυλα, για καλύτερη επαφή με την μπάλα στις πάσες, τις ντρίμπλες και τα σουτ.Φωτεινά χρώματαΗ χάλκινη απόχρωση λειτουργεί σαν ένας απίστευτος δίαυλος ενέργειας που ρέει ανάμεσα στο μέταλλο και δημιουργεί ένα μοναδικό χρώμα κατά μήκος της επιφάνειας. Συνδυάσαμε ένα ιδιαίτερο, έντονο ροζ χρώμα με τις αποχρώσεις Space Purple και Space Dust, ενώ προσθέσαμε επίσης μια πινελιά από το εφέ Liquid Chrome για ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.Σε ποιο σημείο στον κόσμο;Παρατήρησε τα ειδικά σύμβολα σε όλο το παπούτσι που παραπέμπουν σε διάφορα μέρη της διοργανώτριας χώρας και τιμούν τη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση του παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης οι συντεταγμένες των κεντρικών γραφείων μας, καθώς και επιστημονικά εμβλήματα που παραπέμπουν στην επιστήμη της συνδεδεμένης ενέργειας. More Details Ασύμμετρα κορδόνια για μεγαλύτερη επιφάνεια χτυπήματος.Χρήση σε ελαφρώς βρεγμένα γήπεδα με κοντό γρασίδι.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Phantom GT2 Elite FG
Firm-Ground Soccer Cleats
Γιόρτασε τη μεγαλύτερη διοργάνωση του παιχνιδιού με σχεδίαση εμπνευσμένη από την επιστήμη της συνδεσιμότητας και της βαρύτητας που εμπνέει η παγκόσμια σκηνή. Η χαρακτηριστική επιφάνεια από ανθρακονήματα με εφέ χρωμίου συνδυάζεται με το εντυπωσιακό φουτουριστικό στιλ που σχεδιάστηκε για τα πόδια των σπουδαιότερων παικτών στον κόσμο. Αυτό το μοντέλο διαθέτει σχεδίαση βασισμένη σε δεδομένα και κατασκευάστηκε για επιθέσεις ακριβείας. Η ειδική υφή συγκράτησης στο επάνω μέρος Flyknit και η εξειδικευμένη πρόσφυση στο κάτω μέρος εξασφαλίζουν έλεγχο στο παιχνίδι.

Κορυφαία επαφή σε όλες τις καιρικές συνθήκες
Η τεχνολογία All Conditions Control (ACC) έχει σχεδιαστεί για αξιόπιστη επαφή σε βρεγμένο και στεγνό γήπεδο. Επιτρέπει στην επιφάνεια να διατηρεί το ίδιο επίπεδο τριβής για καλύτερο έλεγχο της μπάλας.
Νιώσε την μπάλα
Η κατασκευή Flyknit αγκαλιάζει το πόδι με ελαστικά νήματα για ανάλαφρη, άψογη εφαρμογή. Προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεσαι για αποτελεσματικά κοψίματα των αντιπάλων.
Πάρε τον έλεγχο
Η ειδική υφή συγκράτησης στο επάνω μέρος είναι στρατηγικά τοποθετημένη για επαφή ακριβείας στα σουτ, τις πάσες και τις ντρίμπλες.
Επαφή με βάση τα δεδομένα
Η ειδική υφή συγκράτησης, που έχει δημιουργηθεί με βάση δεδομένα από δοκιμές αθλητών, έχει μεγαλύτερο πάχος και πυκνότητα στο τμήμα του ταρσού και στα δάχτυλα, για καλύτερη επαφή με την μπάλα στις πάσες, τις ντρίμπλες και τα σουτ.
Φωτεινά χρώματα
Η χάλκινη απόχρωση λειτουργεί σαν ένας απίστευτος δίαυλος ενέργειας που ρέει ανάμεσα στο μέταλλο και δημιουργεί ένα μοναδικό χρώμα κατά μήκος της επιφάνειας. Συνδυάσαμε ένα ιδιαίτερο, έντονο ροζ χρώμα με τις αποχρώσεις Space Purple και Space Dust, ενώ προσθέσαμε επίσης μια πινελιά από το εφέ Liquid Chrome για ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.
Σε ποιο σημείο στον κόσμο;
Παρατήρησε τα ειδικά σύμβολα σε όλο το παπούτσι που παραπέμπουν σε διάφορα μέρη της διοργανώτριας χώρας και τιμούν τη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση του παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης οι συντεταγμένες των κεντρικών γραφείων μας, καθώς και επιστημονικά εμβλήματα που παραπέμπουν στην επιστήμη της συνδεδεμένης ενέργειας.

More Details

  • Ασύμμετρα κορδόνια για μεγαλύτερη επιφάνεια χτυπήματος.


  • Χρήση σε ελαφρώς βρεγμένα γήπεδα με κοντό γρασίδι


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Ποδοσφαιρικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Phantom GT2 Elite
Ποδοσφαιρικά παπούτσια
Nike Phantom GT2 Elite