για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike PHANTOM GT2 PRO DF Q FG
Nike PHANTOM GT2 PRO DF Q FG
Nike PHANTOM GT2 PRO DF Q FG
Nike PHANTOM GT2 PRO DF Q FG
Nike PHANTOM GT2 PRO DF Q FG
Nike PHANTOM GT2 PRO DF Q FG
Nike PHANTOM GT2 PRO DF Q FG
Nike PHANTOM GT2 PRO DF Q FG
Nike PHANTOM GT2 PRO DF Q FG
Nike PHANTOM GT2 PRO DF Q FG
Κωδικός του προϊόντος: DR5958-810
Nike

Nike PHANTOM GT2 PRO DF Q FG

Κωδικός του προϊόντος: DR5958-810
Nike Phantom GT2 Pro Dynamic Fit FGFirm-Ground Soccer CleatsΓιόρτασε τη μεγαλύτερη διοργάνωση του παιχνιδιού με σχεδίαση εμπνευσμένη από την επιστήμη της συνδεσιμότητας και της βαρύτητας που εμπνέει η παγκόσμια σκηνή. Η χαρακτηριστική επιφάνεια από ανθρακονήματα με εφέ χρωμίου συνδυάζεται με το εντυπωσιακό φουτουριστικό στιλ που σχεδιάστηκε για τα πόδια των σπουδαιότερων παικτών στον κόσμο. Αυτό το ποδοσφαιρικό παπούτσι έχει ανανεωμένη σχεδίαση και ανάγλυφα μοτίβα, εξασφαλίζοντας βέλτιστη περιστροφή για έλεγχο της πορείας της μπάλας. Τα ασύμμετρα κορδόνια δημιουργούν μεγαλύτερη επιφάνεια χτυπήματος για επιδέξιες ντρίμπλες, πάσες και σουτ.Νιώσε την μπάλαΗ κατασκευή Flyknit και το κολάρο Dynamic Fit αγκαλιάζουν το πόδι με ελαστικά νήματα για ανάλαφρη, άψογη εφαρμογή. Προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεσαι για αποτελεσματικά κοψίματα των αντιπάλων. Η αναδιπλούμενη φτέρνα του παπουτσιού και το λουράκι που αγκαλιάζει το πόδι έχουν δημιουργηθεί για γρήγορη και εύκολη εφαρμογή με το ένα χέρι.Λεία επιφάνειαΤα ασύμμετρα κορδόνια δημιουργούν μεγαλύτερη επιφάνεια χτυπήματος για δυνατά σουτ.Απόλυτος έλεγχοςΗ ειδική υφή συγκράτησης στο επάνω μέρος είναι στρατηγικά τοποθετημένη για επαφή ακριβείας στα σουτ, τις πάσες και τις ντρίμπλες.Φωτεινά χρώματαΗ χάλκινη απόχρωση λειτουργεί σαν ένας απίστευτος δίαυλος ενέργειας που ρέει ανάμεσα στο μέταλλο και δημιουργεί ένα μοναδικό χρώμα κατά μήκος της επιφάνειας. Συνδυάσαμε ένα ιδιαίτερο, έντονο ροζ χρώμα με τις αποχρώσεις Space Purple και Space Dust, ενώ προσθέσαμε επίσης μια πινελιά από το εφέ Liquid Chrome για ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.Σε ποιο σημείο στον κόσμο;Παρατήρησε τα ειδικά σύμβολα σε όλο το παπούτσι που παραπέμπουν σε διάφορα μέρη της διοργανώτριας χώρας και τιμούν τη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση του παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης οι συντεταγμένες των κεντρικών γραφείων μας, καθώς και επιστημονικά εμβλήματα που παραπέμπουν στην επιστήμη της συνδεδεμένης ενέργειας. More Details Είναι κατάλληλο για χρήση σε ελαφρώς βρεγμένα γήπεδα με κοντό γρασίδι.Εσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία..
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Phantom GT2 Pro Dynamic Fit FG
Firm-Ground Soccer Cleats
Γιόρτασε τη μεγαλύτερη διοργάνωση του παιχνιδιού με σχεδίαση εμπνευσμένη από την επιστήμη της συνδεσιμότητας και της βαρύτητας που εμπνέει η παγκόσμια σκηνή. Η χαρακτηριστική επιφάνεια από ανθρακονήματα με εφέ χρωμίου συνδυάζεται με το εντυπωσιακό φουτουριστικό στιλ που σχεδιάστηκε για τα πόδια των σπουδαιότερων παικτών στον κόσμο. Αυτό το ποδοσφαιρικό παπούτσι έχει ανανεωμένη σχεδίαση και ανάγλυφα μοτίβα, εξασφαλίζοντας βέλτιστη περιστροφή για έλεγχο της πορείας της μπάλας. Τα ασύμμετρα κορδόνια δημιουργούν μεγαλύτερη επιφάνεια χτυπήματος για επιδέξιες ντρίμπλες, πάσες και σουτ.

Νιώσε την μπάλα
Η κατασκευή Flyknit και το κολάρο Dynamic Fit αγκαλιάζουν το πόδι με ελαστικά νήματα για ανάλαφρη, άψογη εφαρμογή. Προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεσαι για αποτελεσματικά κοψίματα των αντιπάλων. Η αναδιπλούμενη φτέρνα του παπουτσιού και το λουράκι που αγκαλιάζει το πόδι έχουν δημιουργηθεί για γρήγορη και εύκολη εφαρμογή με το ένα χέρι.
Λεία επιφάνεια
Τα ασύμμετρα κορδόνια δημιουργούν μεγαλύτερη επιφάνεια χτυπήματος για δυνατά σουτ.
Απόλυτος έλεγχος
Η ειδική υφή συγκράτησης στο επάνω μέρος είναι στρατηγικά τοποθετημένη για επαφή ακριβείας στα σουτ, τις πάσες και τις ντρίμπλες.
Φωτεινά χρώματα
Η χάλκινη απόχρωση λειτουργεί σαν ένας απίστευτος δίαυλος ενέργειας που ρέει ανάμεσα στο μέταλλο και δημιουργεί ένα μοναδικό χρώμα κατά μήκος της επιφάνειας. Συνδυάσαμε ένα ιδιαίτερο, έντονο ροζ χρώμα με τις αποχρώσεις Space Purple και Space Dust, ενώ προσθέσαμε επίσης μια πινελιά από το εφέ Liquid Chrome για ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.
Σε ποιο σημείο στον κόσμο;
Παρατήρησε τα ειδικά σύμβολα σε όλο το παπούτσι που παραπέμπουν σε διάφορα μέρη της διοργανώτριας χώρας και τιμούν τη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση του παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης οι συντεταγμένες των κεντρικών γραφείων μας, καθώς και επιστημονικά εμβλήματα που παραπέμπουν στην επιστήμη της συνδεδεμένης ενέργειας.

More Details

  • Είναι κατάλληλο για χρήση σε ελαφρώς βρεγμένα γήπεδα με κοντό γρασίδι.


  • Εσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία.


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Ποδοσφαιρικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike PHANTOM GT2 PRO DF Q FG
Ποδοσφαιρικά παπούτσια
Nike PHANTOM GT2 PRO DF Q FG