για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Sportswear Sport Essentials
Nike Sportswear Sport Essentials
Nike Sportswear Sport Essentials
Nike Sportswear Sport Essentials
Nike Sportswear Sport Essentials
Nike Sportswear Sport Essentials
Nike Sportswear Sport Essentials
Nike Sportswear Sport Essentials
Nike Sportswear Sport Essentials
Nike Sportswear Sport Essentials
Κωδικός του προϊόντος: DR3337-010
Nike

Nike Sportswear Sport Essentials

Κωδικός του προϊόντος: DR3337-010
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.Για δεκαετίες, οι αθλητές κατάφερναν να τιθασεύσουν το άγχος πριν από τον αγώνα, αλλά και τον ενθουσιασμό που συνόδευε την έκβασή του, φορώντας κομψές, υφαντές φόρμες που δημιουργούσαν χαλαρωτικούς, ευχάριστους ήχους από την τριβή του μεταξένιου υφάσματος κατά τον βηματισμό. Αυτό το σχέδιο 2 σε 1 παραπέμπει στα ηρωικά κατορθώματα εκείνων που φτάνουν στη γραμμή του τερματισμού, προσφέροντας παράλληλα το διαχρονικό στιλ που χρειάζεσαι για να ολοκληρώνεις με σιγουριά όλες τις δραστηριότητες της μέρας σου κάθε φορά που ακούς το υδροαπωθητικό ύφασμα να κάνει αυτόν τον παλιό, γνώριμο ήχο. Και όλα αυτά με το εντυπωσιακό στιλ του Swoosh.Ευέλικτη σχεδίασηΦόρεσε μαζί το παντελόνι και το τζάκετ για κλασική ομοιόμορφη εμφάνιση που εξασφαλίζει στεγνή και άνετη αίσθηση ή συνδύασέ τα με άλλα ρούχα. Όποιον τρόπο και αν επιλέξεις, το τζάκετ με φερμουάρ σε όλο το μήκος επιτρέπει την εύκολη αλλαγή της κάλυψης και διευκολύνει τους συνδυασμούς, ενώ το παντελόνι χαρίζει κομψό στιλ και συμπληρώνει με μοναδικό τρόπο κάθε μπλούζα.Στεγνή αίσθηση κάθε στιγμήΤο υφαντό ύφασμα είναι υδροαπωθητικό για στεγνή αίσθηση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Η κρυφή κουκούλα αφαιρείται με φερμουάρ και προσφέρει προστασία από την ελαφριά βροχή.Απαλή, λεία υφή και ελαστικότηταΤο ανάλαφρο, ελαστικό υφαντό ύφασμα έχει επένδυση από λείο διχτυωτό υλικό για δροσερή και άνετη αίσθηση στο δέρμα. More Details Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθησηΤσέπες για τα χέρια στο παντελόνι και το τζάκετΕλαστικές μανσέτες/ρεβέρ και τελείωμα στο παντελόνι και το τζάκετΚεντημένο λογότυπο Futura αριστερά στον γοφό και στο στήθοςΣώμα: 100% νάιλον. Διχτυωτό υλικό: 100% πολυέστερ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.
Για δεκαετίες, οι αθλητές κατάφερναν να τιθασεύσουν το άγχος πριν από τον αγώνα, αλλά και τον ενθουσιασμό που συνόδευε την έκβασή του, φορώντας κομψές, υφαντές φόρμες που δημιουργούσαν χαλαρωτικούς, ευχάριστους ήχους από την τριβή του μεταξένιου υφάσματος κατά τον βηματισμό. Αυτό το σχέδιο 2 σε 1 παραπέμπει στα ηρωικά κατορθώματα εκείνων που φτάνουν στη γραμμή του τερματισμού, προσφέροντας παράλληλα το διαχρονικό στιλ που χρειάζεσαι για να ολοκληρώνεις με σιγουριά όλες τις δραστηριότητες της μέρας σου κάθε φορά που ακούς το υδροαπωθητικό ύφασμα να κάνει αυτόν τον παλιό, γνώριμο ήχο. Και όλα αυτά με το εντυπωσιακό στιλ του Swoosh.

Ευέλικτη σχεδίαση
Φόρεσε μαζί το παντελόνι και το τζάκετ για κλασική ομοιόμορφη εμφάνιση που εξασφαλίζει στεγνή και άνετη αίσθηση ή συνδύασέ τα με άλλα ρούχα. Όποιον τρόπο και αν επιλέξεις, το τζάκετ με φερμουάρ σε όλο το μήκος επιτρέπει την εύκολη αλλαγή της κάλυψης και διευκολύνει τους συνδυασμούς, ενώ το παντελόνι χαρίζει κομψό στιλ και συμπληρώνει με μοναδικό τρόπο κάθε μπλούζα.
Στεγνή αίσθηση κάθε στιγμή
Το υφαντό ύφασμα είναι υδροαπωθητικό για στεγνή αίσθηση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Η κρυφή κουκούλα αφαιρείται με φερμουάρ και προσφέρει προστασία από την ελαφριά βροχή.
Απαλή, λεία υφή και ελαστικότητα
Το ανάλαφρο, ελαστικό υφαντό ύφασμα έχει επένδυση από λείο διχτυωτό υλικό για δροσερή και άνετη αίσθηση στο δέρμα.

More Details

  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • Τσέπες για τα χέρια στο παντελόνι και το τζάκετ


  • Ελαστικές μανσέτες/ρεβέρ και τελείωμα στο παντελόνι και το τζάκετ


  • Κεντημένο λογότυπο Futura αριστερά στον γοφό και στο στήθος


  • Σώμα: 100% νάιλον. Διχτυωτό υλικό: 100% πολυέστερ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Σετ Φόρμας
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Sačuvano u omiljne
Διαθέσιμα χρώματα:1
Σετ Φόρμας DM6845-010
40,00 EUR
Εξοικονόμηση 50%
79,99 EUR
Προσθήκη στο καλάθι
Nike Sportswear Sport Essentials
Σετ Φόρμας
Nike Sportswear Sport Essentials