για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Κωδικός του προϊόντος: DD5860-011
Nike

Nike Sportswear

Κωδικός του προϊόντος: DD5860-011
ΡΕΤΡΟ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ.Η φόρμα με εφαρμοστή γραμμή Nike Sportswear ανανεώνει ένα κλασικό σύνολο με ύφασμα που είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ. Το τζάκετ έχει απαλή, λεία υφή και άνετη εφαρμογή που προσφέρει άνετη κίνηση και συνδυασμούς με άλλα ρούχα. Το κάτω μέρος έχει στιλ παντελονιού φόρμας με κανονική εφαρμογή και φινίρισμα με ελαστικά ρεβέρ που ταιριάζει με το τζάκετ.Ανακυκλωμένο πλεκτό ύφασμα από πολυέστερΑυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ. Το απαλό πλεκτό ύφασμα έχει απαλή, ανθεκτική αίσθηση και διατηρεί το σχήμα του.Λεπτομέρειες με σιρίτιΤο σιρίτι στην μπροστινή φάσα του τζάκετ και στις πλαϊνές ραφές του παντελονιού συνδέει τα δύο κομμάτια μεταξύ τους για τη δημιουργία ενός ασορτί σετ.Ελαστικά τελειώματαΤο ενσωματωμένο λάστιχο στο τελείωμα, στις μανσέτες, καθώς και στη μέση και στα ρεβέρ του παντελονιού, προσφέρει σφιχτή και άνετη αίσθηση.Λογότυπα Futura που είναι τυπωμένα με στάμπα ψηλά στην αριστερή φάσα του τζάκετ και στο αριστερό μπατζάκι του παντελονιού.Μπροστινές τσέπες στο τζάκετ και το παντελόνι για γρήγορη αποθήκευση κλειδιών, καρτών και τηλεφώνου. More Details Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση100% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

84,99 EUR
84,99 EUR
50,99 EUR
Εξοικονόμηση : 34,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΡΕΤΡΟ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ.
Η φόρμα με εφαρμοστή γραμμή Nike Sportswear ανανεώνει ένα κλασικό σύνολο με ύφασμα που είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ. Το τζάκετ έχει απαλή, λεία υφή και άνετη εφαρμογή που προσφέρει άνετη κίνηση και συνδυασμούς με άλλα ρούχα. Το κάτω μέρος έχει στιλ παντελονιού φόρμας με κανονική εφαρμογή και φινίρισμα με ελαστικά ρεβέρ που ταιριάζει με το τζάκετ.

Ανακυκλωμένο πλεκτό ύφασμα από πολυέστερ
Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ. Το απαλό πλεκτό ύφασμα έχει απαλή, ανθεκτική αίσθηση και διατηρεί το σχήμα του.
Λεπτομέρειες με σιρίτι
Το σιρίτι στην μπροστινή φάσα του τζάκετ και στις πλαϊνές ραφές του παντελονιού συνδέει τα δύο κομμάτια μεταξύ τους για τη δημιουργία ενός ασορτί σετ.
Ελαστικά τελειώματα
Το ενσωματωμένο λάστιχο στο τελείωμα, στις μανσέτες, καθώς και στη μέση και στα ρεβέρ του παντελονιού, προσφέρει σφιχτή και άνετη αίσθηση.
Λογότυπα Futura που είναι τυπωμένα με στάμπα ψηλά στην αριστερή φάσα του τζάκετ και στο αριστερό μπατζάκι του παντελονιού.
Μπροστινές τσέπες στο τζάκετ και το παντελόνι για γρήγορη αποθήκευση κλειδιών, καρτών και τηλεφώνου.

More Details

  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • 100% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Σετ Φόρμας
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Lifestyle

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

Οι αξιολογήσεις που εμφανίζονται ελήφθησαν αποκλειστικά από χρήστες που αγόρασαν το προϊόν.
21.08.2023. 17:16
Make sure you take your personal measurements and compare them to the ones of nike before buying it
Nike Sportswear
Σετ Φόρμας
Nike Sportswear