για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Team Hustle D 10
Nike Team Hustle D 10
Nike Team Hustle D 10
Nike Team Hustle D 10
Nike Team Hustle D 10
Nike Team Hustle D 10
Nike Team Hustle D 10
Nike Team Hustle D 10
Nike Team Hustle D 10
Nike Team Hustle D 10
Κωδικός του προϊόντος: DQ0665-300
Nike

Nike Team Hustle D 10

Κωδικός του προϊόντος: DQ0665-300
Οι μικροί λάτρεις της περιπέτειας θα ενθουσιαστούν με τις υπαίθριες εξερευνήσεις που μπορούν να κάνουν καθημερινά φορώντας το Nike Team Hustle D 10. Μέρος της εποχικής συλλογής Lil (μόνο για τους λιλιπούτειους πρωταθλητές!), αυτά τα παπούτσια ενθαρρύνουν την ανακάλυψη και το παιχνίδι μέσα από τη φύση. Αποκάλυψε όλα όσα αγαπάμε σε αυτό το ανθεκτικό παπούτσι, όπως τους βατράχους. Μπορεί το παιδί σου να τους βρεις όλους;Έλεγχος και πρόσφυσηΗ σόλα από αφρό προσφέρει εξαιρετικά απαλή αίσθηση και αντικραδασμική προστασία, ενώ το μοτίβο πρόσφυσης έχει σχεδιαστεί για κράτημα σε διαφορετικές επιφάνειες στα πρώτα βήματα των μικρών παιδιών.Εύκολη εφαρμογήΤο λουράκι με αυτοκόλλητο υλικό, τα ελαστικά κορδόνια και το εξαιρετικά φαρδύ κολάρο συνδυάζονται για να προσφέρουν εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση των παπουτσιών.Αίσθηση στήριξηςΤο διχτυωτό υλικό επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα για δροσερή αίσθηση στα μικρά ποδαράκια, ενώ το δέρμα γύρω από τη φτέρνα εξασφαλίζει σταθερότητα και στήριξη σε κάθε κίνηση των μικρών παιδιών.Η επένδυση από αφρό στο εσωτερικό της φτέρνας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.Η ενίσχυση στο άκρο των δαχτύλων προσθέτει ανθεκτικότητα όταν τα μικρά παιδιά σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών τους..
47,99 EUR
47,99 EUR
28,79 EUR
Εξοικονόμηση : 19,20 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 2C 17 8
  • 3C 18.5 9
  • 4C 19.5 10
  • 5C 21 11
  • 6C 22 12
  • 7C 23.5 13
  • 8C 25 14
  • 9C 26 15
  • 10C 27 16
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Οι μικροί λάτρεις της περιπέτειας θα ενθουσιαστούν με τις υπαίθριες εξερευνήσεις που μπορούν να κάνουν καθημερινά φορώντας το Nike Team Hustle D 10. Μέρος της εποχικής συλλογής Lil (μόνο για τους λιλιπούτειους πρωταθλητές!), αυτά τα παπούτσια ενθαρρύνουν την ανακάλυψη και το παιχνίδι μέσα από τη φύση. Αποκάλυψε όλα όσα αγαπάμε σε αυτό το ανθεκτικό παπούτσι, όπως τους βατράχους. Μπορεί το παιδί σου να τους βρεις όλους;

Έλεγχος και πρόσφυση
Η σόλα από αφρό προσφέρει εξαιρετικά απαλή αίσθηση και αντικραδασμική προστασία, ενώ το μοτίβο πρόσφυσης έχει σχεδιαστεί για κράτημα σε διαφορετικές επιφάνειες στα πρώτα βήματα των μικρών παιδιών.
Εύκολη εφαρμογή
Το λουράκι με αυτοκόλλητο υλικό, τα ελαστικά κορδόνια και το εξαιρετικά φαρδύ κολάρο συνδυάζονται για να προσφέρουν εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση των παπουτσιών.
Αίσθηση στήριξης
Το διχτυωτό υλικό επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα για δροσερή αίσθηση στα μικρά ποδαράκια, ενώ το δέρμα γύρω από τη φτέρνα εξασφαλίζει σταθερότητα και στήριξη σε κάθε κίνηση των μικρών παιδιών.
Η επένδυση από αφρό στο εσωτερικό της φτέρνας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.
Η ενίσχυση στο άκρο των δαχτύλων προσθέτει ανθεκτικότητα όταν τα μικρά παιδιά σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών τους.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Παιδιά
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Βρέφη
ΑΘΛΗΜΑ Μπάσκετ
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Team Hustle D 10
Αθλητικά παπούτσια
Nike Team Hustle D 10