για αγορές άνω των 40€ 

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

Καλέστε μας στο +302104409222

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Nike React Infinity 3 Premium
Nike React Infinity 3 Premium
Nike React Infinity 3 Premium
Nike React Infinity 3 Premium
Nike React Infinity 3 Premium
Nike React Infinity 3 Premium
Nike React Infinity 3 Premium
Nike React Infinity 3 Premium
Nike React Infinity 3 Premium
Nike React Infinity 3 Premium
Κωδικός του προϊόντος: DO9477-600
Nike

Nike React Infinity 3 Premium

Κωδικός του προϊόντος: DO9477-600
Η σχεδίαση σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της σημερινής προπόνησης με επαναλήψεις σε ανηφόρα, ώστε να είσαι και πάλι εγκαίρως σε απόλυτη ετοιμότητα για τον αγώνα τρεξίματος στο σχολείο του παιδιού σου. Απόλαυσε την προστασία που προσφέρουν οι ψηλότερες στρώσεις αφρού από την επαναλαμβανόμενη τριβή, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν την ταχύτητά σου. Το πιο φαρδύ μπροστινό μέρος συμβάλλει στη μείωση της πιθανότητας τραυματισμών που σχετίζονται με την καταπόνηση. Εξακολουθεί να είναι το πιο δοκιμασμένο παπούτσι που έχουμε δημιουργήσει μέχρι τώρα, καθώς σε βοηθά να διακρίνεις τις απεριόριστες δυνατότητες που έχεις όταν βγαίνεις στον δρόμο.Ομαλή κίνησηΤεχνολογία Nike React με ανάλαφρο, ανθεκτικό αφρό για ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Διαθέτει καμπυλωτό σχήμα και παρέχει στήριξη στα τρία στάδια του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.Ρυθμιζόμενη γλώσσαΗ πλήρως ρυθμιζόμενη γλώσσα από Flyknit μπορεί να αναδιπλωθεί για μια διαφορετική στιλιστική επιλογή ή να προσαρμοστεί με στόπερ για διαφορετικούς τύπους τρεξίματος. Συνδυάζεται με το σύστημα Flywire για να προσφέρει την κατάλληλη αίσθηση άνεσης και σταθερότητας. Το κολάρο είναι φτιαγμένο από εξαιρετικά απαλό ύφασμα με αφρό που συνδυάζεται άψογα με το Flyknit.Αεριζόμενη εφαρμογή κάθε στιγμήΤο επάνω μέρος από προηγμένο υλικό Flyknit προσφέρει κυκλοφορία του αέρα στα κατάλληλα σημεία. Είναι γερό και ανθεκτικό, προσφέροντας σταθερή αίσθηση στο πόδι σε κάθε χιλιόμετρο. Η τεχνολογία Flywire εξασφαλίζει πρόσθετη στήριξη και σταθερότητα στο μέσο του πέλματος. More Details Περισσότερο καουτσούκ στην εξωτερική σόλα για πρόσφυση και ανθεκτικότητα.Κολάρο με επένδυση για απαλή αίσθηση και άνεση.Φαρδύ σχήμα που παρέχει πιο σταθερό βηματισμό για απελευθέρωση ενέργειας σε κάθε βήμα.Θηλιά στη φτέρνα για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση..
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
  • 9.5 41 26.5
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Η σχεδίαση σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της σημερινής προπόνησης με επαναλήψεις σε ανηφόρα, ώστε να είσαι και πάλι εγκαίρως σε απόλυτη ετοιμότητα για τον αγώνα τρεξίματος στο σχολείο του παιδιού σου. Απόλαυσε την προστασία που προσφέρουν οι ψηλότερες στρώσεις αφρού από την επαναλαμβανόμενη τριβή, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν την ταχύτητά σου. Το πιο φαρδύ μπροστινό μέρος συμβάλλει στη μείωση της πιθανότητας τραυματισμών που σχετίζονται με την καταπόνηση. Εξακολουθεί να είναι το πιο δοκιμασμένο παπούτσι που έχουμε δημιουργήσει μέχρι τώρα, καθώς σε βοηθά να διακρίνεις τις απεριόριστες δυνατότητες που έχεις όταν βγαίνεις στον δρόμο.

Ομαλή κίνηση
Τεχνολογία Nike React με ανάλαφρο, ανθεκτικό αφρό για ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Διαθέτει καμπυλωτό σχήμα και παρέχει στήριξη στα τρία στάδια του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.
Ρυθμιζόμενη γλώσσα
Η πλήρως ρυθμιζόμενη γλώσσα από Flyknit μπορεί να αναδιπλωθεί για μια διαφορετική στιλιστική επιλογή ή να προσαρμοστεί με στόπερ για διαφορετικούς τύπους τρεξίματος. Συνδυάζεται με το σύστημα Flywire για να προσφέρει την κατάλληλη αίσθηση άνεσης και σταθερότητας. Το κολάρο είναι φτιαγμένο από εξαιρετικά απαλό ύφασμα με αφρό που συνδυάζεται άψογα με το Flyknit.
Αεριζόμενη εφαρμογή κάθε στιγμή
Το επάνω μέρος από προηγμένο υλικό Flyknit προσφέρει κυκλοφορία του αέρα στα κατάλληλα σημεία. Είναι γερό και ανθεκτικό, προσφέροντας σταθερή αίσθηση στο πόδι σε κάθε χιλιόμετρο. Η τεχνολογία Flywire εξασφαλίζει πρόσθετη στήριξη και σταθερότητα στο μέσο του πέλματος.

More Details

  • Περισσότερο καουτσούκ στην εξωτερική σόλα για πρόσφυση και ανθεκτικότητα.


  • Κολάρο με επένδυση για απαλή αίσθηση και άνεση.


  • Φαρδύ σχήμα που παρέχει πιο σταθερό βηματισμό για απελευθέρωση ενέργειας σε κάθε βήμα.


  • Θηλιά στη φτέρνα για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike React Infinity 3 Premium
Αθλητικά παπούτσια
Nike React Infinity 3 Premium