για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 Turf
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 Turf
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 Turf
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 Turf
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 Turf
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 Turf
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 Turf
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 Turf
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 Turf
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 Turf
Κωδικός του προϊόντος: DQ5329-182
Nike

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 Turf

Κωδικός του προϊόντος: DQ5329-182
Cristiano Ronaldo Nike Jr. Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 TFLittle/Big Kids' Turf Soccer ShoesΌπως και ο CR7, τα πλακίδια Azulejo είναι ένας από τους θησαυρούς της Πορτογαλίας. Αντλήσαμε έμπνευση από τους ζεστούς, θαλάσσιους τόνους των πλακιδίων και τους προσθέσαμε στο πιο γρήγορο ποδοσφαιρικό παπούτσι της σειράς Nike Jr., ένα μοντέλο με την έγκριση του CR7 και σχεδίαση χωρίς κορδόνια για πρακτική εφαρμογή. Είναι φτιαγμένο για επιφάνειες με χλοοτάπητα και διαθέτει την πρόσφυση που χρειάζεσαι για γρήγορες κινήσεις και τρέξιμο στο γήπεδο. Η αντικραδασμική προστασία Zoom Air στη φτέρνα εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή και υψηλή απόκριση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, για να σε βοηθήσει να δείξεις πόσο έχουν βελτιωθεί οι δεξιότητές σου.Χωρίς κορδόνια, χωρίς προβλήματαΑφιέρωσε λιγότερο χρόνο δένοντας κορδόνια και περισσότερο απολαμβάνοντας το άθλημα στο γήπεδο με τους φίλους σου, φορώντας αυτό το ποδοσφαιρικό παπούτσι με την πρακτική σχεδίαση που δημιούργησε η Nike για τους νεαρούς παίκτες. Επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή του ποδιού στο εσωτερικό, αλλά και το απαραίτητο κράτημα για σταθερή αίσθηση στα πόδια κατά τις ντρίμπλες και τα σουτ. Ακόμα καλύτερα, εξακολουθεί να διαθέτει την εμφάνιση του ποδοσφαιρικού παπουτσιού που φορούν οι αγαπημένοι σου παίκτες στο γήπεδο, όπως είναι ο CR7.Έμπνευση από τα πλακίδια AzulejoΤα Azulejo είναι μπλε κεραμικά πλακίδια με γυαλιστερή όψη που κατέχουν κυρίαρχη θέση στην πορτογαλική κουλτούρα. Είναι σύμβολα εθνικής υπερηφάνειας που καλύπτουν τις πλευρές κτιρίων και εκκλησιών, εκτείνονται στους τοίχους σιδηροδρομικών σταθμών και χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν μπαρ, εστιατόρια ή τα γυαλιστερά παγκάκια των πάρκων και τα πεζοδρόμια. Οι διακριτικές μπλε αποχρώσεις σε στρώσεις διαθέτουν μεταλλιζέ χάλκινο φινίρισμα που παραπέμπει στην εξαιρετικά γυαλιστερή επίστρωση των επιφανειών τους, οι οποίες μοιάζουν με σμάλτο. Το μοναδικό σχέδιο παραπέμπει σε μερικά από τα προηγούμενα ποδοσφαιρικά παπούτσια του CR με μοτίβο Azulejo.Κορυφαία επαφή με την μπάλαΤο επάνω μέρος από συνθετικό δέρμα διαθέτει μικρές ανάγλυφες λεπτομέρειες που προσφέρουν κράτημα για καλύτερο έλεγχο της μπάλας κατά τις ντρίμπλες σε μεγάλες ταχύτητες.Σταθερό κράτημα και δυναμική κίνησηΗ εξωτερική σόλα από καουτσούκ εξασφαλίζει εξαιρετική πρόσφυση σε επιφάνειες με τεχνητό γρασίδι που υπάρχουν σε κλειστά γήπεδα και εγκαταστάσεις για ποδόσφαιρο σάλας.Σχεδίαση χωρίς ραφέςΗ άνετη επένδυση αγκαλιάζει το πόδι για φυσική αίσθηση και στενή εφαρμογή. More Details Για χρήση σε συνθετικές επιφάνειες με πιο κοντό μήκος γρασιδιού.
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 3Y 3Y
  • 3.5Y 3.5Y
  • 4Y 4Y
  • 4.5Y 4.5Y
  • 5Y 5Y
  • 5.5Y 5.5Y
  • 6Y 6Y
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Cristiano Ronaldo Nike Jr. Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 TF
Little/Big Kids' Turf Soccer Shoes
Όπως και ο CR7, τα πλακίδια Azulejo είναι ένας από τους θησαυρούς της Πορτογαλίας. Αντλήσαμε έμπνευση από τους ζεστούς, θαλάσσιους τόνους των πλακιδίων και τους προσθέσαμε στο πιο γρήγορο ποδοσφαιρικό παπούτσι της σειράς Nike Jr., ένα μοντέλο με την έγκριση του CR7 και σχεδίαση χωρίς κορδόνια για πρακτική εφαρμογή. Είναι φτιαγμένο για επιφάνειες με χλοοτάπητα και διαθέτει την πρόσφυση που χρειάζεσαι για γρήγορες κινήσεις και τρέξιμο στο γήπεδο. Η αντικραδασμική προστασία Zoom Air στη φτέρνα εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή και υψηλή απόκριση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, για να σε βοηθήσει να δείξεις πόσο έχουν βελτιωθεί οι δεξιότητές σου.

Χωρίς κορδόνια, χωρίς προβλήματα
Αφιέρωσε λιγότερο χρόνο δένοντας κορδόνια και περισσότερο απολαμβάνοντας το άθλημα στο γήπεδο με τους φίλους σου, φορώντας αυτό το ποδοσφαιρικό παπούτσι με την πρακτική σχεδίαση που δημιούργησε η Nike για τους νεαρούς παίκτες. Επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή του ποδιού στο εσωτερικό, αλλά και το απαραίτητο κράτημα για σταθερή αίσθηση στα πόδια κατά τις ντρίμπλες και τα σουτ. Ακόμα καλύτερα, εξακολουθεί να διαθέτει την εμφάνιση του ποδοσφαιρικού παπουτσιού που φορούν οι αγαπημένοι σου παίκτες στο γήπεδο, όπως είναι ο CR7.
Έμπνευση από τα πλακίδια Azulejo
Τα Azulejo είναι μπλε κεραμικά πλακίδια με γυαλιστερή όψη που κατέχουν κυρίαρχη θέση στην πορτογαλική κουλτούρα. Είναι σύμβολα εθνικής υπερηφάνειας που καλύπτουν τις πλευρές κτιρίων και εκκλησιών, εκτείνονται στους τοίχους σιδηροδρομικών σταθμών και χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν μπαρ, εστιατόρια ή τα γυαλιστερά παγκάκια των πάρκων και τα πεζοδρόμια. Οι διακριτικές μπλε αποχρώσεις σε στρώσεις διαθέτουν μεταλλιζέ χάλκινο φινίρισμα που παραπέμπει στην εξαιρετικά γυαλιστερή επίστρωση των επιφανειών τους, οι οποίες μοιάζουν με σμάλτο. Το μοναδικό σχέδιο παραπέμπει σε μερικά από τα προηγούμενα ποδοσφαιρικά παπούτσια του CR με μοτίβο Azulejo.
Κορυφαία επαφή με την μπάλα
Το επάνω μέρος από συνθετικό δέρμα διαθέτει μικρές ανάγλυφες λεπτομέρειες που προσφέρουν κράτημα για καλύτερο έλεγχο της μπάλας κατά τις ντρίμπλες σε μεγάλες ταχύτητες.
Σταθερό κράτημα και δυναμική κίνηση
Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ εξασφαλίζει εξαιρετική πρόσφυση σε επιφάνειες με τεχνητό γρασίδι που υπάρχουν σε κλειστά γήπεδα και εγκαταστάσεις για ποδόσφαιρο σάλας.
Σχεδίαση χωρίς ραφές
Η άνετη επένδυση αγκαλιάζει το πόδι για φυσική αίσθηση και στενή εφαρμογή.

More Details

  • Για χρήση σε συνθετικές επιφάνειες με πιο κοντό μήκος γρασιδιού


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Αγόρια
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Μεγάλα παιδιά
ΑΘΛΗΜΑ Ποδόσφαιρο

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

Οι αξιολογήσεις που εμφανίζονται ελήφθησαν αποκλειστικά από χρήστες που αγόρασαν το προϊόν.
07.07.2023. 16:14
Καλό παπούτσι, βέβαια λόγω λευκού χρώματος στην «Καλτσα» θέλει συχνό πλύσιμο

Παρόμοια προϊόντα

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 Turf
Αθλητικά παπούτσια
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 Turf