Θα είναι ανοιχτό 03/05 & 7/05 09:00-17:00. Σας ευχομαστε καλό Πάσχα!

για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike W  ONEONTA NN SANDAL
Nike W  ONEONTA NN SANDAL
Nike W  ONEONTA NN SANDAL
Nike W  ONEONTA NN SANDAL
Nike W  ONEONTA NN SANDAL
Nike W  ONEONTA NN SANDAL
Nike W  ONEONTA NN SANDAL
Nike W  ONEONTA NN SANDAL
Κωδικός του προϊόντος: FB1949-300
Nike

Nike W ONEONTA NN SANDAL

Κωδικός του προϊόντος: FB1949-300
Nike Oneonta Next NatureWomen's SandalsΑπό τα μονοπάτια μέχρι τα ποτάμια και τα δέντρα, αυτά τα ανάλαφρα, ανθεκτικά σανδάλια είναι έτοιμα για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης σε κάθε περιπέτεια, ειδικά χάρη στο τρακτερωτό πέλμα τους. Το όνομα Oneonta παραπέμπει στον μεγαλοπρεπή καταρράκτη που βρίσκεται κοντά στον Ποταμό Κολούμπια στο Όρεγκον (την πολιτεία όπου έχει την έδρα της η Nike). Δέσε τα λουράκια στο μαλακό σύστημα ενίσχυσης και εξατομίκευσε γρήγορα την εφαρμογή με το ελαστικό κορδόνι που σφίγγει στη φτέρνα, για να απολαύσεις τις εξορμήσεις σου στη φύση.Η κατασκευή με αντικραδασμική προστασία και η στρατηγική τοποθέτηση των λουριών έχουν σχεδιαστεί με ιδέες από το Nike Sports Research Lab (NSRL) και τις ομάδες μας για τα είδη ανώμαλου δρόμου.Τα ρυθμιζόμενα λουράκια και το στόπερ στη φτέρνα επιτρέπουν την εξατομίκευση της εφαρμογής.Ο πάτος που ακολουθεί το περίγραμμα του ποδιού προσφέρει στήριξη, ενώ ο αφρός στο κάτω μέρος εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή από τα μονοπάτια μέχρι τους δρόμους της πόλης.Οι στρατηγικά τοποθετημένες προεξοχές στην εξωτερική σόλα παρέχουν πρόσφυση σε κάθε τύπο επιφάνειας στις υπαίθριες περιπλανήσεις σου..

Αναβαθμίστε το athletic style σας και επωφεληθείτε από την  Mid-Season Offer.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία—shop now!

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

69,99 EUR
69,99 EUR
48,99 EUR
Εξοικονόμηση : 21,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 5 35.5 22
  • 6 36.5 23
  • 7 38 24
  • 8 39 25
  • 9 40.5 26
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Oneonta Next Nature
Women's Sandals
Από τα μονοπάτια μέχρι τα ποτάμια και τα δέντρα, αυτά τα ανάλαφρα, ανθεκτικά σανδάλια είναι έτοιμα για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης σε κάθε περιπέτεια, ειδικά χάρη στο τρακτερωτό πέλμα τους. Το όνομα Oneonta παραπέμπει στον μεγαλοπρεπή καταρράκτη που βρίσκεται κοντά στον Ποταμό Κολούμπια στο Όρεγκον (την πολιτεία όπου έχει την έδρα της η Nike). Δέσε τα λουράκια στο μαλακό σύστημα ενίσχυσης και εξατομίκευσε γρήγορα την εφαρμογή με το ελαστικό κορδόνι που σφίγγει στη φτέρνα, για να απολαύσεις τις εξορμήσεις σου στη φύση.

Η κατασκευή με αντικραδασμική προστασία και η στρατηγική τοποθέτηση των λουριών έχουν σχεδιαστεί με ιδέες από το Nike Sports Research Lab (NSRL) και τις ομάδες μας για τα είδη ανώμαλου δρόμου.
Τα ρυθμιζόμενα λουράκια και το στόπερ στη φτέρνα επιτρέπουν την εξατομίκευση της εφαρμογής.
Ο πάτος που ακολουθεί το περίγραμμα του ποδιού προσφέρει στήριξη, ενώ ο αφρός στο κάτω μέρος εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή από τα μονοπάτια μέχρι τους δρόμους της πόλης.
Οι στρατηγικά τοποθετημένες προεξοχές στην εξωτερική σόλα παρέχουν πρόσφυση σε κάθε τύπο επιφάνειας στις υπαίθριες περιπλανήσεις σου.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Σανδάλια
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike W  ONEONTA NN SANDAL
Σανδάλια
Nike W ONEONTA NN SANDAL