για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT One
Nike Dri-FIT One
Nike Dri-FIT One
Nike Dri-FIT One
Nike Dri-FIT One
Nike Dri-FIT One
Nike Dri-FIT One
Nike Dri-FIT One
Κωδικός του προϊόντος: DX0004-291
Nike

Nike Dri-FIT One

Κωδικός του προϊόντος: DX0004-291
Nike Dri-FIT OneWomen's Crop Lace-Up Tank TopΤο φανελάκι Novelty σε πιο κοντό μήκος Nike One Dri-FIT σχεδιάστηκε για όλους τους τρόπους που προπονείσαι, από τη γιόγκα μέχρι το HIIT και τις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Το ύφασμα με τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα και η φάσα με άνοιγμα και ελαστικά κορδόνια πίσω, προσφέρουν δροσερή αίσθηση ακόμα και στις πιο δύσκολες προπονήσεις σου. Το λείο πλεκτό ύφασμα αγκαλιάζει το σώμα καθώς κινείσαι, ώστε να μπορείς να συγκεντρώνεσαι στη στάση του σώματος.Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Οι τροποποιημένες τιράντες στην αθλητική πλάτη επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα σε αυτό το σημείο όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες. More Details 86% πολυέστερ/14% σπάντεξΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν86% POLYESTER14% SPANDEX.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

34,99 EUR
34,99 EUR
24,49 EUR
Εξοικονόμηση : 10,50 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
19,24 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • L L
  • XL XL
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Dri-FIT One
Women's Crop Lace-Up Tank Top
Το φανελάκι Novelty σε πιο κοντό μήκος Nike One Dri-FIT σχεδιάστηκε για όλους τους τρόπους που προπονείσαι, από τη γιόγκα μέχρι το HIIT και τις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Το ύφασμα με τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα και η φάσα με άνοιγμα και ελαστικά κορδόνια πίσω, προσφέρουν δροσερή αίσθηση ακόμα και στις πιο δύσκολες προπονήσεις σου. Το λείο πλεκτό ύφασμα αγκαλιάζει το σώμα καθώς κινείσαι, ώστε να μπορείς να συγκεντρώνεσαι στη στάση του σώματος.

Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Οι τροποποιημένες τιράντες στην αθλητική πλάτη επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα σε αυτό το σημείο όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες.

More Details

  • 86% πολυέστερ/14% σπάντεξ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


86% POLYESTER
14% SPANDEX

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αμάνικη μπλούζα
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Dri-FIT One
Αμάνικη μπλούζα
Nike Dri-FIT One