για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Wildhorse 7
Nike Wildhorse 7
Nike Wildhorse 7
Nike Wildhorse 7
Nike Wildhorse 7
Nike Wildhorse 7
Nike Wildhorse 7
Nike Wildhorse 7
Nike Wildhorse 7
Nike Wildhorse 7
Κωδικός του προϊόντος: CZ1864-200
Nike

Nike Wildhorse 7

Κωδικός του προϊόντος: CZ1864-200
Nike Wildhorse 7Women's Trail Running ShoeΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.Αντιμετώπισε τις δύσκολες προκλήσεις και τις ακραίες συνθήκες των διαδρομών ανώμαλου δρόμου με την ανθεκτική κατασκευή του Nike Wildhorse 7. Το ανθεκτικό στην τριβή καουτσούκ στην εξωτερική σόλα προσφέρει ανθεκτικότητα και πρόσφυση για να τρέχεις με σιγουριά σε βραχώδη εδάφη. Το επάνω μέρος προσφέρει ανθεκτικό αερισμό και στήριξη στα κατάλληλα σημεία. Η αντικραδασμική προστασία στην ενδιάμεση σόλα από αφρό εξασφαλίζει ουδέτερη αίσθηση και υψηλή απόκριση σε κάθε χιλιόμετρο.Αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισηςΟ αφρός Nike React προσφέρει μαλακή αίσθηση και ομαλό βηματισμό για μεγαλύτερη ώθηση στην κίνηση. Η πρόσθετη αντικραδασμική προστασία γύρω από τη φτέρνα εξασφαλίζει σταθερή αίσθηση στο πόδι.Αεριζόμενη εφαρμογή και κυκλοφορία του αέραΤο διχτυωτό υλικό σε όλη την επιφάνεια του επάνω μέρους προσφέρει αερισμό του ποδιού και δροσερή αίσθηση. Οι επικαλύψεις στα δάχτυλα εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα στο ανώμαλο έδαφος.Πρόσφυση σε πολλές επιφάνειεςΟι προεξοχές πρόσφυσης σε πολλές κατευθύνσεις στην εξωτερική σόλα είναι φτιαγμένες από καουτσούκ ανθεκτικό στην τριβή. Προσφέρουν καλύτερο κράτημα στις καταβάσεις και τις αναβάσεις.Προστασία από τους ρύπουςΤο κολάρο σε στιλ γκέτας γύρω από τον αστράγαλο αγκαλιάζει το πόδι και εξασφαλίζει προστασία από το χώμα και άλλα υλικά.Σύστημα Dynamic Fit στο μέσο του πέλματος που αγκαλιάζει και στηρίζει το πόδι καθώς τρέχεις σε βραχώδη μονοπάτια.Ειδική επιφάνεια με τομές για προστασία του ποδιού σε ανώμαλα εδάφη.Πρακτική λαβή στο πίσω μέρος για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση..
119,99 EUR
119,99 EUR
119,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Wildhorse 7
Women's Trail Running Shoe
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
Αντιμετώπισε τις δύσκολες προκλήσεις και τις ακραίες συνθήκες των διαδρομών ανώμαλου δρόμου με την ανθεκτική κατασκευή του Nike Wildhorse 7. Το ανθεκτικό στην τριβή καουτσούκ στην εξωτερική σόλα προσφέρει ανθεκτικότητα και πρόσφυση για να τρέχεις με σιγουριά σε βραχώδη εδάφη. Το επάνω μέρος προσφέρει ανθεκτικό αερισμό και στήριξη στα κατάλληλα σημεία. Η αντικραδασμική προστασία στην ενδιάμεση σόλα από αφρό εξασφαλίζει ουδέτερη αίσθηση και υψηλή απόκριση σε κάθε χιλιόμετρο.

Αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης
Ο αφρός Nike React προσφέρει μαλακή αίσθηση και ομαλό βηματισμό για μεγαλύτερη ώθηση στην κίνηση. Η πρόσθετη αντικραδασμική προστασία γύρω από τη φτέρνα εξασφαλίζει σταθερή αίσθηση στο πόδι.
Αεριζόμενη εφαρμογή και κυκλοφορία του αέρα
Το διχτυωτό υλικό σε όλη την επιφάνεια του επάνω μέρους προσφέρει αερισμό του ποδιού και δροσερή αίσθηση. Οι επικαλύψεις στα δάχτυλα εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα στο ανώμαλο έδαφος.
Πρόσφυση σε πολλές επιφάνειες
Οι προεξοχές πρόσφυσης σε πολλές κατευθύνσεις στην εξωτερική σόλα είναι φτιαγμένες από καουτσούκ ανθεκτικό στην τριβή. Προσφέρουν καλύτερο κράτημα στις καταβάσεις και τις αναβάσεις.
Προστασία από τους ρύπους
Το κολάρο σε στιλ γκέτας γύρω από τον αστράγαλο αγκαλιάζει το πόδι και εξασφαλίζει προστασία από το χώμα και άλλα υλικά.
Σύστημα Dynamic Fit στο μέσο του πέλματος που αγκαλιάζει και στηρίζει το πόδι καθώς τρέχεις σε βραχώδη μονοπάτια.
Ειδική επιφάνεια με τομές για προστασία του ποδιού σε ανώμαλα εδάφη.
Πρακτική λαβή στο πίσω μέρος για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Wildhorse 7
Αθλητικά παπούτσια
Nike Wildhorse 7